Darth Revan9 Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 1. Az a jedi meghalt.2. Ropal egy adatkristályra vigyáz, ami az erő érzékeny skacok adatait tartalmazza. A rész végén ezt szépen összefoglalják. 1. Akkor azt a Jedit Bane ölte meg, gondolom. 2. A vége egy kicsit le volt vágva, így nem nagyon értettem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 4, 2009 Author Share Posted October 4, 2009 1. Akkor azt a Jedit Bane ölte meg, gondolom.2. A vége egy kicsit le volt vágva, így nem nagyon értettem. Igen, Bane kaphatta el a fickót. A végén ezt még teljesen jól elmondták. Szerintem nézd meg még egyszer ha nem tiszta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Igen, Bane kaphatta el a fickót. A végén ezt még teljesen jól elmondták. Szerintem nézd meg még egyszer ha nem tiszta. Igen, most már tiszta, hogy így újból megnéztem a végét. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisKósa Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 (edited ) Tetszett az is, hogy visszatért Denal, a klón, csak kár, hogy csúfos véget ért. Remélem az évad alatt más első évados mezei klónbakák is feltűnnek még (szívesen látnám újra Echot és Five-ot). Dzséjt, nem kell messzire menni ahhoz, hogy már korábban megismert klónokkal találkozzunk. Hiszen a Holocron Heist elején, a feluciai csatában Boost és Sinker érkezik a lent harcoló klónok segítségére. Itt vannak mind a ketten, ezen a képen ugyan háttal állnak a kamerának, és nem is olyan jó minőségű a kép, de észre lehet rajtuk venni az egyéni festéseket. Az egyikőjüknek csak a váll páncélja látszik a kép jobb oldalán. A másikuk pedig ott áll háttal a kép bal oldalán, és tüzel. Ő mondja majd később, hogy "Nyomás! Nyomás!" Ezen a képen már oldalról is láthatjuk az egyikőjüket. Ezen a képen már tisztán kivehető a jellegzetes, farkasmintázatú sisakja, de hogy ezen a képen most Sinker, vagy Boost van, azt mindenki döntse el maga. Edited October 4, 2009 by KisKósa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 4, 2009 Author Share Posted October 4, 2009 Micsoda megfigyelő vagy. De ő ketten nem Cody szakaszában voltak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisKósa Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 (edited ) Micsoda megfigyelő vagy. De ő ketten nem Cody szakaszában voltak? Az Waxer és Boil volt... Nem, Cody csapatai harcoltak lenn a bolygón, a bolygó feletti flotta valószínűleg Plo Koon-é, és ő küldte a löveghajókat az evakuációra... Rajta Boosttal és Sinkerrel. Edited October 4, 2009 by KisKósa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 4, 2009 Author Share Posted October 4, 2009 Az Waxer és Boil volt... Nem, Cody csapatai harcoltak lenn a bolygón, a bolygó feletti flotta valószínűleg Plo Koon-é, és ő küldte a löveghajókat az evakuációra... Rajta Boosttal és Sinkerrel. Bocsánat, összekevertem őket. De továbbra is remek, hogy észrevetted ezt! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisKósa Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Gondolom nem véletlenül küldte őket Plo Koon, elvégre biztosan ők a legmegbízhatóbb emberei az abregadoi katasztrófa túlélése után... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Kifejezetten bejött. Mig a múltkor a Szenátusba való betöréskor minden túl könnyen ment, addig a templom tényleg úgy lett bemutatva mint valami erőd: nagyon bejött, hogy gyakorlatilag végig a a betolakodók sarkában vannak. Bane robotja meg rohadt jó. Mintha most kezdenének ráérezni az alkotók, hogy mit jelent az, hogy a Star Warsban a robotoknak is van lelke. Dumájában, designjában is kifejezetten egyedi kis droidot hoztak össze... az efféle droid-humor bármikor jöhet. Az elején a feluciai csata pont annyi amennyi kell: magyarázni való szerintem nem igen akadt, ugyanakkor kétségtelenül szép volt (főleg a végén Ahsoka lépegetőjének a felrobbanása). Hátast ugyan nem dobtam (értve ez alatt, hogy nem egy Jedi Crash), de felütésnek kiváló volt ez a rész. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 4, 2009 Author Share Posted October 4, 2009 Tudtam, hogy feltűnsz Bomarr. Örülök, hogy tetszett. Kíváncsi leszek a másodikhoz mit szólsz majd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Kósa, ez tök jó, jó megfigyelő vagy. Plo Koon feltűnésekor még gondoltam is rá, hogy de jó lenne, ha ők ketten feltűnnének, sőt, szvsz a hajón lévő parancsnok Wolffe (legalábbis egyből ő ugrott be). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KisKósa Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Kósa, ez tök jó, jó megfigyelő vagy. Plo Koon feltűnésekor még gondoltam is rá, hogy de jó lenne, ha ők ketten feltűnnének, sőt, szvsz a hajón lévő parancsnok Wolffe (legalábbis egyből ő ugrott be). Szinte biztos, hogy ő az, mert ha minden igaz, akkor a fenti hajók Plo Koon parancsnoksága alatt állnak. Egyébként teljesen véletlenül vettem észre őket, csak egyszerűen feltűnt, aztán többszöri megnézésre a homlokukon lévő farkasmintázatot is felismertem. Kétségtelen, ez Boost és Sinker. Cody parancsnokot is csak utólag vettem észre, észre sem vettem, hogy egyáltalán ott van. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frenkie Posted October 4, 2009 Share Posted October 4, 2009 Tök jó, hogy így tudjátok a klónok neveit.Rex-en és Cody-n kivül a többi nevéről fogalmam sem volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Én sem tudom a többiek neveit, örülök, ha kettőt meg tudok jegyezni a tömegből A másik pedig Yoda jövőbe látása. Meglepően tisztán érzékelte az ellenség terveit. Mindemellett a többiek még azt sem érzékelik, hogy egy élőlény járkál x helyen, és csak "vakon" kutatnak utána. Ez fura, mert azért a többi Jedi sem kezdő padawan. Oké volt a rész, a kis robotot én is sajnáltam, remek kis robot-karakter volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Mindemellett a többiek még azt sem érzékelik, hogy egy élőlény járkál x helyen, és csak "vakon" kutatnak utána. Ez fura, mert azért a többi Jedi sem kezdő padawan. Yoda mindig is érzékenyebb volt. Pl.: csak ő hallotta Qui-Gon kiáltását, holott Windu a közelében volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Oké, de konkrétan azt megérezni, hogy be akarnak törni a templomba... nekem fura volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 a kis robotot én is sajnáltam, remek kis robot-karakter volt. Nekem is tetszett, a hangja is jó volt, és mintha kicsit Thripio-éra hasonlított volna a fontoskodása. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 (edited ) Bizony, tényleg olyan 3PO-s volt El tudom képzelni milyen lett volna találkozniuk Dzséjt, igen, tudom, hogy Yoda más, de ő olyat is tanított, hogy az Erő útján sok mindent érzékelünk, így aztán aki Erő-használó, az szerintem minimum érezze meg a közelben tartózkodó lényeket, ha direkt figyel rájuk Edited October 5, 2009 by MissKarrde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 Oké, de konkrétan azt megérezni, hogy be akarnak törni a templomba... nekem fura volt.Nekem is az volt a fura, hogy ezt így kimondta kerek-perec. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Yoda mindig is érzékenyebb volt. Pl.: csak ő hallotta Qui-Gon kiáltását, holott Windu a közelében volt. Szerintem azon is múlhat, mikor mit és milyen konkrétan érzékel, hogy mennyire tiszta a feje, épp mennyi gond nyomasztja, vagy épp mennyire koncentrál. Qui-Gon kiálltását meditálás közben hallotta, amikor épp a gondolataira figyelt. Bár ennek ellentmond, hogy a Jedik lemészárlását az Ep3-ban tisztán érezte, ezért is tudott csípőből reagálni az ellene irányuló támadásnak, de ez mondjuk extra durva esemény volt. Jelen esetben viszont épp egy beszélgetés közben volt, ami elvileg épp a pontos észlelés ellen hathatna, szóval ilyen gondolatmenet után én is úgy gondolom, hogy ez a megérzése kissé túlzás. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Kíváncsi leszek a magyar változatra. Forgács Gábor lesz-e a magyar hangja Plo Koonnak és Cad Bane-nek is? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolmilan Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Kíváncsi leszek a magyar változatra. Forgács Gábor lesz-e a magyar hangja Plo Koonnak és Cad Bane-nek is? Szerintem semmi akadálya nincs technikailag... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Szerintem semmi akadálya nincs technikailag... Szerintem se, de majd meglátjuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolmilan Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 Szerintem se, de majd meglátjuk. Itt bármi lehetséges... még az is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 5, 2009 Author Share Posted October 5, 2009 Egyébként a könyvtárban játszódó jelenet onnantól, hogy Ahsoka megérkezik Anakinnal, majd Jocasta magyarázza a lánynak a régmúlt történeteit annak valami eszméletlen hangulata van. Kiváló a zene és az a halk búgás....csodálatos! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted October 5, 2009 Share Posted October 5, 2009 A könyvtár már önmagában is csodálatos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 (edited ) Nekem az hiányzott innen, hogy lássunk is valahogy használat közben egy "könyvet". Ha már könyvtár Nem mellékesen a lények itt sem nagy olvasók, tök üres volt végig Edited October 6, 2009 by MissKarrde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted October 6, 2009 Author Share Posted October 6, 2009 Nekem az hiányzott innen, hogy lássunk is valahogy használat közben egy "könyvet". Ha már könyvtár Nem mellékesen a lények itt sem nagy olvasók, tök üres volt végig Gondolom inkább háborúztak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 Gondolom inkább háborúztak. Szerintem is. A Jedik eléggé szétszóródtak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted October 6, 2009 Share Posted October 6, 2009 (edited ) Jó kis évadkezdés, bár én inkább a Hostage crisis -t tekintem annak. Bocs. Jópofa a kis droid.... milyen robbanás "emlékét" tette bele Cad? :o A Jedit szerintem nem egyedül ölte meg. A megbízója tudott arról, hogy van egy clawdite a csapatban, ergo, a hozzávalók közt értette, hogy segít egy Jedi kiiktatásában. Persze ez csak spekulálgatás. A lényeg, hogy jó kis rész volt. Hol van amúgy egy normális gyűjtemény hogy melyik klónka kicsoda? Edited October 6, 2009 by Darth Krande Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts