Jump to content

Gyoka Lamaro

Tag
 • Content count

  1277
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Gyoka Lamaro

 1. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! Boldog szülinapot, Krande!
 2. Hopsz! Erre nem figyeltem... Nekem egy HP-s ismerősöm mutatta egy másik fórumon, szintén Grendar feltöltésében.
 3. A CRT képernyő üvege centiméteres vastagságú. Kipróbáltuk, nagyobb (tojás méretű) kavics már betöri, ha kellő erővel van dobva, de ha biztosra akarunk menni, jó ha van a közelben egy féltégla. Az üres PET palack semmiképpen nem tesz kárt benne. A TFT képernyők viszont elég érzékenyek a mechanikai sérülésre, mivel tulajdonképpen semmilyen védelemmel nem rendelkeznek erősebb mechanikai behatások ellen. Ha az ujjunkkal megkopogtatjuk, már látszik, hogy torzul pillanatnyilag a kép, egy erősen hozzávágott PET palack kupakja pedig biztosan maradandó sérülést okoz a képet előállító kristályszerkeze
 4. HóVader Szemből Oldalról Hátulról
 5. Meg történt eset.: Az Eagle Rock középiskola diákja nyerte el az első díjat az 1997. év április 26-án megrendezett Idaho Falls Középiskolai Tudományos Konferencián. A dolgozatával azt akarta bemutatni, mennyire rá vannak már hangolódva az emberek a tudománnyal való handabandázásra, és a környezet lerombolásától való félelemre. Elkészített egy felhívást a "dihidrogén monoxid" vegyület betiltására, és utána megnézte, mennyire tudja meggyőzni az embereket, hogy aláírásukkal támogassák. A betiltás támogatására a következő okokat hozta fel: 1. a vegyület erőteljes izzadást és hányást képes
 6. Boldog Új Évet Kívánok az SW Saga minden lakójának!
 7. Boldog szülinapot az ünnepelteknek!
 8. Ha ki tudod várni azt a fél órát, amíg előkerítem a könyvet...
 9. Éva apja. Én sem emlékeztem rá, de már valami rémlik.
 10. Na akkor nekünk külön verseny kellene...
 11. Miért Karrde? Kellő felkészülés nélkül már nem is mersz játszani? (Krande, ismervén zsenialitásomat, nekem csak két órája szólt, utána pedig még adott egy kis bétázni valót is... ) Szóval nem csak te leszel felkészületlen, én kb 20 év távlatából próbálok valamit előkotorni az emlékeimből.
 12. Azt nem mondtam, de ugye te általában lófejek küldésével rendezed a dolgokat. Ez tökéletesen igaz. Bár most még a határozott idejűt töltöm (maradt még tizenvalahány napom). Dzséjt, én is örülök neki, hogy újra itt vagyok. Kicsit rossz volt nélkületek.
 13. Nekem már az is pozitívum lenne, ha egyáltalán találnék rövid időn belül valamilyen helyet. Az, hogy mellette élni is ráérjek, vagy épkézláb fizetésem legyen, már bónusz lenne.
 14. Nincs mit, Ody! (szószerint) A hálaküldeményeket majd tovább postázom Phobosnak.
 15. Köszi! A visszatérésem oka az, hogy már van energiám másra is a melón és a pihentető olvasáson kívül. Persze jobb lenne, ha ez az anyagi helyzetem romlása nélkül jönne össze. Sajna a főnököm pontos címét nem ismerem, csak annyit, hogy fonyódi. Meg aztán azt sem akarom, hogy a gyerekei apa nélkül, nyomorban nőjenek fel. Ők nem tehetnek semmiről.
 16. Köszi, Karrde! Én is remélem...
 17. Nagy Gratula, Zoli! Egyébként úgy látom, már elkészült a kép is mostanra.
 18. Sziasztok! Az elkóborolt Jedi visszatért. A másik rossz hír, hogy azért tudott visszajönni, mert közölték vele, hogy a továbbiakban nem tartanak igényt a munkájára... A jó (vagy újabb rossz) hír: Több napkollektor vezérlő, orvosi műszer tápegység, és más hasonló kütyü gyártásában és javításában nem veszek részt, így megnyugodhatnak/elrettenhetnek azok, akik eddig ellenkezőleg éreztek ezzel kapcsolatban.
×
×
 • Create New...

Important Information