Ugrás a kommentre

zilllosarkany

Tag
  • Összes hozzászólás:

    907
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

236 Nagyon kedvelt

zilllosarkany tevékenysége

  • Rang
    Skywalker
  • Születésnap 1997-09-24

Elérhetőség

  • Weboldal címe:
    http://koztarsasag.gportal.hu

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Coruscant
  • Érdeklődés:
    Star Wars, Harry Potter, The Lord Of The Rings

Legutóbbi látogatók

A legutóbbi látogatók blokkja le van tiltva, és nem jelenik meg más felhasználóknak.

  1. zilllosarkany

    Értékeld a filmet

    Egy szóval fantasztikus. Az egyik kedvenc, ha nem a kedvenc SW filmem lett (még meg kell néznem többször). Kylo Ren, Rey, Luke, ah annyira helyén volt mindenki. A kliséket elkerülték, annyi izgalmas, érdekes és váratlan fordulat volt, hogy csak na. kylo Ren és Rey szála, a közös harcuk... Nagyon tetszett, hogy Rey szülei "senkik", ez csak hozzáad a világhoz, hogy nem egy újabb Solo/Skywalker/Kenobi. Snoke-ról és a Ren lovagokról remélem azért majd megtudunk több mindent, mert pl Snoke esetét (ki ő, honnan jött, mit csinált az epVI alatt) meg kell magyarázni. A film vége, amit meg is könnyeztem valami káprázatos, ahogy Luke békében eltűnik, nem számítottma rá egyáltalán. A vége pedig egy időugrásra enged következtetni ugye? Kb mint az 1-2 között. Talán Leia temetésével kezdődne majd az új rész, vagy CGI? Hogy a hibákról is szóljak egy keveset: Leia Mary Poppins jelenete.. hát az mi volt? Talán a legidétlenebb jelenet az egész Sagában. Nem is értem ez hogy állta meg a helyét a Disneynél. Sokkal jobban is meg lehetett volna oldani Leia erőérzékenységének a bemutatasát, vagy Kylo is segíthetett volna neki, de így.. Ami még nem tetszett, az a szerelmi szál Finn és a keleti lány között. Megmenti Finnt (veszélyeztetve ezzel a maradék Ellenállást) és aztán lesmárolja?? Semmi nem utalt arra, hogy köztük lenne bármi is szerintem. Mint hogyha a Disneynek bűntudata lett volna, hogy a Zsivány Egyes végen kihagyták a csókjelenetet, ezért ide belepaszírozták. Mellesleg szerintem a csaj karaktere jelentéktelen és idegesítő, remélem nem kap nagy szerepet majd a kilencben. Végül egy apróság: miért nem Ackbar volt a hajón a lila noname helyett? Egy epikus lezárása lett volna egy közönségkedvenc karakter fejezetének. Ehelyett Ackbart offcamera kinyírják. Itt szerintem nagy ziccert hagytak ki. Összességében kiválo film, alig várom a folytatást, no meg, hogy újranézhessem. Szerk: ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el az idézetet a kommentem alatt, nagyon szépen illik szerintem Luke távozásához.
  2. zilllosarkany

    Képregények

    Milyen képregények várhatók a Szukitstól 2018-ban? A Star Wars folytatódik, mellette kiadják majd a kissebb, egy kötetes sorozatokat? Nagyon remélem, hogy mind a Darth Maul: Son of Dathomirt, meg az új Darth Mault is olvashatjuk majd magyarul.
  3. zilllosarkany

    Egyéb fontos

    Köszönöm szépen
  4. zilllosarkany

    SW könyvek

    A Mandalori Páncél trilógia miről szól? Olvasta valaki az elsőt? Nem hiszem, hogy a hosszú Legendák sorozatokat is kiadnák.
  5. zilllosarkany

    Könyvek

    A Twilight Companynek és az Inferno Squadnak mennyi köze van a Battlefront játékhoz?
  6. zilllosarkany

    Christie Golden: Dark Disciple

    Na végre elolvastam. Nagyon tetszett! Annyira jó, hogy legalább ilyen formában megkaptuk ezeket a részeket. Én pl a másik két sztori reelt képregényben sokkal jobban élveztem volna. Bár a TCW Legacy lezártnak tűnik, azért remélem kapunk még majd egy két sztorit ilyen olyan formában. Részleteket nem írnék, mert már leírtatok mindent. Ventresst nagyon megszerettem a TCW alatt, majdnem megkönnyeztem az utolsó oldalakat. Kíváncsi leszek Vos visszatér e még, szerintem ha valaki, ő túléli a 66-os parancsot. Nagyon örültem Bobaéknak, szeretem amikor bővítik egy egy karakter történetét. Christie Golden nem győzött meg, a stílusa valahogy nem jön be, túl egyszerűnek mondanám. De ez legyen a könyv legkisebb hibája.
  7. zilllosarkany

    Képregények

    Sokkal szívesebben olvasnám magyarul az új Darth Vader, Darth Maul, Anakin&Obi, Aphra, Phasma köteteket.
  8. zilllosarkany

    Zene

    Nagyon megrázott. Kedvenc bandám már gyerekkorom óta a Linkin Park. Ott voltam most a VOLT-on is és két éve Bécsben is. Isten nyugosztalja!
  9. zilllosarkany

    SW könyvek

    Szerintem olvass több Star Warsot, mert sokkal jobb regények is vannak ennél;)
  10. zilllosarkany

    Christie Golden: Dark Disciple

    Köszönöm, ezt nem tudtam Bár szerintem Vost még így is kéne ismernie, hiszen sokáig Dooku orgyilkosa volt. Nem hiszem, hogy a gróf nem ismertette volna vele az ismertebb Jediket akikkel találkozhat.
  11. zilllosarkany

    Christie Golden: Dark Disciple

    Igen. Ky Narec nem vitte el magával a templomba? Teljesen külön tanította a Jedi Rendtől?
  12. zilllosarkany

    Christie Golden: Dark Disciple

    Ventress miért nem ismeri fel Vost? A Jedi Templomban látásból biztos kéne ismerniük egymást.
  13. zilllosarkany

    SW képregények

    Én is remélem:) Jó lenne ha párhuzamosan bővîtenénék a SW különböző korszakait.
  14. zilllosarkany

    SW képregények

    Mert egyedül van és nem szeretem a KOTOR sorozatot.
  15. zilllosarkany

    SW képregények

    A KOTOR 33. és a Legacy 36. számai vannak benne nem tudom mit jelenthet a 80.
×

Fontos információ