Jump to content

zilllosarkany

Tag
 • Content count

  910
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

255 Nagyon kedvelt

About zilllosarkany

 • Rank
  Skywalker
 • Birthday 09/24/1997

 • Weboldal címe:
  http://koztarsasag.gportal.hu

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Coruscant
 • Érdeklődés:
  Star Wars, Harry Potter, The Lord Of The Rings

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hmm köszi. Akkor marad az angol verzió.
 2. Tud valaki valamit esetleg a hazai Vaják helyzetről? Végezni szeretnék a könyvekkel a netflixes sorozatig, és sehol nem lehet kapni az első pár részt, még antikváriumban sem. Lesz újranyomás vagy új kiadás? Ebook nálam nem jön szóba, inkább az angol kiadás.
 3. A képregényekkel haladtam, de az utolsó SW regényem a Dark Disciples volt. Mit ajánlanátok az utóbbi pár év regényei közül?:P
 4. Egy szóval fantasztikus. Az egyik kedvenc, ha nem a kedvenc SW filmem lett (még meg kell néznem többször). Kylo Ren, Rey, Luke, ah annyira helyén volt mindenki. A kliséket elkerülték, annyi izgalmas, érdekes és váratlan fordulat volt, hogy csak na. kylo Ren és Rey szála, a közös harcuk... Nagyon tetszett, hogy Rey szülei "senkik", ez csak hozzáad a világhoz, hogy nem egy újabb Solo/Skywalker/Kenobi. Snoke-ról és a Ren lovagokról remélem azért majd megtudunk több mindent, mert pl Snoke esetét (ki ő, honnan jött, mit csinált az epVI alatt) meg kell magyarázni. A film vége, amit meg is könnyeztem valami káprázatos, ahogy Luke békében eltűnik, nem számítottma rá egyáltalán. A vége pedig egy időugrásra enged következtetni ugye? Kb mint az 1-2 között. Talán Leia temetésével kezdődne majd az új rész, vagy CGI? Hogy a hibákról is szóljak egy keveset: Leia Mary Poppins jelenete.. hát az mi volt? Talán a legidétlenebb jelenet az egész Sagában. Nem is értem ez hogy állta meg a helyét a Disneynél. Sokkal jobban is meg lehetett volna oldani Leia erőérzékenységének a bemutatasát, vagy Kylo is segíthetett volna neki, de így.. Ami még nem tetszett, az a szerelmi szál Finn és a keleti lány között. Megmenti Finnt (veszélyeztetve ezzel a maradék Ellenállást) és aztán lesmárolja?? Semmi nem utalt arra, hogy köztük lenne bármi is szerintem. Mint hogyha a Disneynek bűntudata lett volna, hogy a Zsivány Egyes végen kihagyták a csókjelenetet, ezért ide belepaszírozták. Mellesleg szerintem a csaj karaktere jelentéktelen és idegesítő, remélem nem kap nagy szerepet majd a kilencben. Végül egy apróság: miért nem Ackbar volt a hajón a lila noname helyett? Egy epikus lezárása lett volna egy közönségkedvenc karakter fejezetének. Ehelyett Ackbart offcamera kinyírják. Itt szerintem nagy ziccert hagytak ki. Összességében kiválo film, alig várom a folytatást, no meg, hogy újranézhessem. Szerk: ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el az idézetet a kommentem alatt, nagyon szépen illik szerintem Luke távozásához.
 5. Milyen képregények várhatók a Szukitstól 2018-ban? A Star Wars folytatódik, mellette kiadják majd a kissebb, egy kötetes sorozatokat? Nagyon remélem, hogy mind a Darth Maul: Son of Dathomirt, meg az új Darth Mault is olvashatjuk majd magyarul.
 6. A Mandalori Páncél trilógia miről szól? Olvasta valaki az elsőt? Nem hiszem, hogy a hosszú Legendák sorozatokat is kiadnák.
 7. A Twilight Companynek és az Inferno Squadnak mennyi köze van a Battlefront játékhoz?
 8. Na végre elolvastam. Nagyon tetszett! Annyira jó, hogy legalább ilyen formában megkaptuk ezeket a részeket. Én pl a másik két sztori reelt képregényben sokkal jobban élveztem volna. Bár a TCW Legacy lezártnak tűnik, azért remélem kapunk még majd egy két sztorit ilyen olyan formában. Részleteket nem írnék, mert már leírtatok mindent. Ventresst nagyon megszerettem a TCW alatt, majdnem megkönnyeztem az utolsó oldalakat. Kíváncsi leszek Vos visszatér e még, szerintem ha valaki, ő túléli a 66-os parancsot. Nagyon örültem Bobaéknak, szeretem amikor bővítik egy egy karakter történetét. Christie Golden nem győzött meg, a stílusa valahogy nem jön be, túl egyszerűnek mondanám. De ez legyen a könyv legkisebb hibája.
 9. Sokkal szívesebben olvasnám magyarul az új Darth Vader, Darth Maul, Anakin&Obi, Aphra, Phasma köteteket.
 10. Nagyon megrázott. Kedvenc bandám már gyerekkorom óta a Linkin Park. Ott voltam most a VOLT-on is és két éve Bécsben is. Isten nyugosztalja!
 11. Szerintem olvass több Star Warsot, mert sokkal jobb regények is vannak ennél;)
 12. Köszönöm, ezt nem tudtam Bár szerintem Vost még így is kéne ismernie, hiszen sokáig Dooku orgyilkosa volt. Nem hiszem, hogy a gróf nem ismertette volna vele az ismertebb Jediket akikkel találkozhat.
 13. Igen. Ky Narec nem vitte el magával a templomba? Teljesen külön tanította a Jedi Rendtől?
 14. Ventress miért nem ismeri fel Vost? A Jedi Templomban látásból biztos kéne ismerniük egymást.
×
×
 • Create New...

Important Information