Jump to content

zilllosarkany

Tag
 • Content count

  908
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

255 Nagyon kedvelt

About zilllosarkany

 • Rank
  Skywalker
 • Birthday 09/24/1997

 • Weboldal címe:
  http://koztarsasag.gportal.hu

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Coruscant
 • Érdeklődés:
  Star Wars, Harry Potter, The Lord Of The Rings

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. A képregényekkel haladtam, de az utolsó SW regényem a Dark Disciples volt. Mit ajánlanátok az utóbbi pár év regényei közül?:P
 2. Egy szóval fantasztikus. Az egyik kedvenc, ha nem a kedvenc SW filmem lett (még meg kell néznem többször). Kylo Ren, Rey, Luke, ah annyira helyén volt mindenki. A kliséket elkerülték, annyi izgalmas, érdekes és váratlan fordulat volt, hogy csak na. kylo Ren és Rey szála, a közös harcuk... Nagyon tetszett, hogy Rey szülei "senkik", ez csak hozzáad a világhoz, hogy nem egy újabb Solo/Skywalker/Kenobi. Snoke-ról és a Ren lovagokról remélem azért majd megtudunk több mindent, mert pl Snoke esetét (ki ő, honnan jött, mit csinált az epVI alatt) meg kell magyarázni. A film vége, amit meg is könnyeztem valami káprázatos, ahogy Luke békében eltűnik, nem számítottma rá egyáltalán. A vége pedig egy időugrásra enged következtetni ugye? Kb mint az 1-2 között. Talán Leia temetésével kezdődne majd az új rész, vagy CGI? Hogy a hibákról is szóljak egy keveset: Leia Mary Poppins jelenete.. hát az mi volt? Talán a legidétlenebb jelenet az egész Sagában. Nem is értem ez hogy állta meg a helyét a Disneynél. Sokkal jobban is meg lehetett volna oldani Leia erőérzékenységének a bemutatasát, vagy Kylo is segíthetett volna neki, de így.. Ami még nem tetszett, az a szerelmi szál Finn és a keleti lány között. Megmenti Finnt (veszélyeztetve ezzel a maradék Ellenállást) és aztán lesmárolja?? Semmi nem utalt arra, hogy köztük lenne bármi is szerintem. Mint hogyha a Disneynek bűntudata lett volna, hogy a Zsivány Egyes végen kihagyták a csókjelenetet, ezért ide belepaszírozták. Mellesleg szerintem a csaj karaktere jelentéktelen és idegesítő, remélem nem kap nagy szerepet majd a kilencben. Végül egy apróság: miért nem Ackbar volt a hajón a lila noname helyett? Egy epikus lezárása lett volna egy közönségkedvenc karakter fejezetének. Ehelyett Ackbart offcamera kinyírják. Itt szerintem nagy ziccert hagytak ki. Összességében kiválo film, alig várom a folytatást, no meg, hogy újranézhessem. Szerk: ajánlom mindenkinek, hogy olvassa el az idézetet a kommentem alatt, nagyon szépen illik szerintem Luke távozásához.
 3. Milyen képregények várhatók a Szukitstól 2018-ban? A Star Wars folytatódik, mellette kiadják majd a kissebb, egy kötetes sorozatokat? Nagyon remélem, hogy mind a Darth Maul: Son of Dathomirt, meg az új Darth Mault is olvashatjuk majd magyarul.
 4. A Mandalori Páncél trilógia miről szól? Olvasta valaki az elsőt? Nem hiszem, hogy a hosszú Legendák sorozatokat is kiadnák.
 5. A Twilight Companynek és az Inferno Squadnak mennyi köze van a Battlefront játékhoz?
 6. Na végre elolvastam. Nagyon tetszett! Annyira jó, hogy legalább ilyen formában megkaptuk ezeket a részeket. Én pl a másik két sztori reelt képregényben sokkal jobban élveztem volna. Bár a TCW Legacy lezártnak tűnik, azért remélem kapunk még majd egy két sztorit ilyen olyan formában. Részleteket nem írnék, mert már leírtatok mindent. Ventresst nagyon megszerettem a TCW alatt, majdnem megkönnyeztem az utolsó oldalakat. Kíváncsi leszek Vos visszatér e még, szerintem ha valaki, ő túléli a 66-os parancsot. Nagyon örültem Bobaéknak, szeretem amikor bővítik egy egy karakter történetét. Christie Golden nem győzött meg, a stílusa valahogy nem jön be, túl egyszerűnek mondanám. De ez legyen a könyv legkisebb hibája.
 7. Sokkal szívesebben olvasnám magyarul az új Darth Vader, Darth Maul, Anakin&Obi, Aphra, Phasma köteteket.
 8. Nagyon megrázott. Kedvenc bandám már gyerekkorom óta a Linkin Park. Ott voltam most a VOLT-on is és két éve Bécsben is. Isten nyugosztalja!
 9. Szerintem olvass több Star Warsot, mert sokkal jobb regények is vannak ennél;)
 10. Köszönöm, ezt nem tudtam Bár szerintem Vost még így is kéne ismernie, hiszen sokáig Dooku orgyilkosa volt. Nem hiszem, hogy a gróf nem ismertette volna vele az ismertebb Jediket akikkel találkozhat.
 11. Igen. Ky Narec nem vitte el magával a templomba? Teljesen külön tanította a Jedi Rendtől?
 12. Ventress miért nem ismeri fel Vost? A Jedi Templomban látásból biztos kéne ismerniük egymást.
 13. Én is remélem:) Jó lenne ha párhuzamosan bővîtenénék a SW különböző korszakait.
 14. Mert egyedül van és nem szeretem a KOTOR sorozatot.
×
×
 • Create New...

Important Information