Jump to content

mui-ruy

Tag
 • Content count

  207
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

298 Nagyon kedvelt

About mui-ruy

 • Rank
  Youngling

 • Nem
  Férfi
 • Érdeklődés:
  Pár dolog: Star Wars, minden ami film és képregény (túlnyomórészt Marvel és DC), Alien / Predator, God of War

Recent Profile Visitors

324 profile views
 1. Abszolút! Ma kezdtem olvasni a Skywalker korát. Nem tudom hogy maradhatott ki a filmből az orákulum jelenet a Mustafaron. Piszok jól nézett volna ki filmen, iszonyat kreatív. De örülök hogy az új Darth Vader sorozatban legalább felhasználják a lényt.
 2. Ezek szerint a Thrawn nyert. Komolyan mondom, nem értem az olvasókat. Pedig mind az Allegiance-re mind a Galaxy's Edge-re nagyon kíváncsi lettem volna.
 3. Most olvasom a regényt, és eddig nagyon tetszik, viszont most egy nagy kérdést kéne tisztázni a fejemben. Egyébként ezután állok neki a 9. résznek. Ez meg egy jó kis kaland regény ebben az érában. Szimpatikus a főhős, kicsit Anakinra emlékeztet. Nekem jobban tetszik, mint az Ellenállás újjászületése, pedig fordítva vártam.
 4. Nekem majd Az Ellenállás kora képregényekkel együtt jön a könyv. Kíváncsi leszek én is!
 5. A Thrawn kivételével mindet előjegyeztem. Érdekes amúgy, hogy mennyire mást gondolnak az itteni fanok, és az "egyszeri olvasók" a Facebook oldalon. Szerintem sokan akik bekommentelnek, még életükben nem vettek Star Wars képregényt. Megfigyeltem az utóbbi időben, hogy már a Jedi könyvtár oldalát is ellepték a trollok, akik a posztok alá nyomatják a SW utálatot (főleg a folytatás trilógiát és az előzményeket szidják). Kérdésem hogy hogy találják meg ezek az emberek egy Star Wars médiumokat kiadó és forgalmazó cég hivatalos, rajongóknak és vásárlóknak létrehozott face-oldalát?
 6. Békéről nem igazán beszélhetünk nem? Hiszen a Birodalom után nem sokkal meg is alakult az Első Rend, ami ugyanolyan zsarnok és kegyetlen hatalom volt. És mint tudjuk, végig Palpatine irányított a háttérből (pl. Snoke által). Tehát szerintem nem azért akarta Palpi hogy megsemmisüljön a Birodalom, hogy békés és nyugodt helyzetet teremtsen a közelgő, végső csapásának meglepetésszerűsége miatt, hanem pont hogy az Első Rend vigye tovább a Birodalom szellemiségét, hagyatékát. Vagy tévedek? Az a baj, hogy olyan kevés infónk van Palpatine ebbéli időszakáról, hogy szinte csak találgatni tudunk, és bogo
 7. Kijátszottam a The Last of Us Part II-t. Ez a sztori földhöz vágja az embert újra és újra. Már az Uncharted szériával bizonyította a Naughty Dog, hogy az egyik legjobb történetmesélő stúdió, de ezzel a játékkal egészen új szintre emelték a narratívát. A súlyos döntések és tettek miatt a főszereplők nem feltétlen kerülnek közel az ember szívéhez, viszont mindenki motivációját érthetővé teszik. A TLoU világa egy kegyetlen világ, ugyanakkor megvannak benne a meghitt és gyönyörű jelenetek is. A részletesség pedig elképesztő. A pályák aprólékosak, minden négyzet cm a lehető legjobban kidolgozott, a
 8. Az biztos, hogy a kánonban jól elbántak vele. A legendákban (pl. Clone Wars animációs sori, Grievous képregény) egy szinte legyőzhetetlen, félelmetes szörnyeteg volt, aki darálta a Jediket. Pont amilyennek a Sithek bosszúja után képzeltem. Erre csináltak belőle egy bohócot, akit pár gungan képes elfogni, és aki mindig összecsap Obi-Wannal, ellentmondva a Sithek bosszújának: "Hála Dooku grófnak a Jedik úgynevezett harcművészetét megtanultam." Ha sokadjára csapnak össze, nem mondana ilyet. Szóval szívesen venném, ha újra rivaldafénybe kerülne valahogy, és igazságot tennének vele.
 9. Nekem a 7. részben az Ach-To-n lévő sok repkedő madár (talán sirály) nem tetszik. Míg a 8. részben már csak porgokat látunk.
 10. Az Assassin's Creed benne van a Top 10 játék franchise-ban nálam, annak ellenére hogy az utóbbi néhány rész kimaradt. A kedvencem az Ezio trilógia, de a 3-at és a 4-et is szerettem. Ez a rész kelleni fog első nap! Nagyon érdekel a viking téma.
 11. Abszolút egyetértek. Tetszik ez az Indiana Jones-féle kalandos történetvezetés. Nagyon megszerettem ezt a sorozatot. Pont azért, mert kissé elüt a többitől, és vannak benne egészen merész dolgok. És merész alatt most nem azt értem, hogy Aphra leszbikus. Csak pár példa: az Örök Rur vs Vader párbaj, a vicces, mégis horrordroid Triplazéró karaktere, Dr. Evazan csavaros vendégszereplése. Vagy éppen az, hogy mintha ebben a sorozatban tűnne fel a legtöbb különböző faj. Színessé és változatossá teszi a galaxist. Szóval remélem jön majd a 2. sorozat is, de csakis a Rise of Kylo Ren után!
 12. Szuper jó! Zoom.co.uk oldalról van? Közben én is döntöttem, hozzám végtére is a 4K-s kiadás érkezik majd. Ez lesz az első Star Wars 4K-m.
 13. Két érdekesség: -Maul harci mozdulatai nagyon emlékeztettek a Baljós árnyak végén lévőkre. És lám, a stáblistában ott van külön, hogy Maul perfomance: Ray Park. -A zene most tetszett a legjobban. Bár nem Duel of the Fates-t kaptunk, de ahhoz hasonlót, amit biztos újra fogok hallgatni.
 14. Pár hsz-szel feljebb én is linkeltem már egyébként. (Márc.31.)
×
×
 • Create New...

Important Information