Ugrás a kommentre

mui-ruy

Tag
 • Összes hozzászólás:

  29
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

57 Kedvelt

mui-ruy profilja

 • Rang
  Ifjonc

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Érdeklődés:
  Pár dolog: Star Wars, minden ami film és képregény (túlnyomórészt Marvel és DC), Alien / Predator, God of War

Legutóbbi látogatók

47 profil megtekintés
 1. mui-ruy

  EPIX spoileres topik

  Inkább akkor Darth Bane legyen a fő-fő "mágus". Ő már említve volt a Clone Warsban, ráadásul tudjuk hogy ért véget a Bane trilógia. Tudom nem kánon, de akkor is. Én azért lemennék hídba, ha a valaha élt egyik leghatalmasabb Sith újra előkerülne, pl. csak a film zárójelenetében, mintegy kiskaput hagyva. Nem azt mondom hogy ezt szeretném látni, csak eljátszottam a gondolattal most az Abeloth pletyka kapcsán.
 2. mui-ruy

  Marvel

  De mégis jobban néz ki. És Wakanda mellett ott a Vormir, a Titan, vagy a Kohó, ami mind egyedi helyszín.
 3. mui-ruy

  Marvel

  Még a jelölést sem érdemelte meg szerintem. De hogy legjobb látványtervezés kategóriában is jelölték, és az olyanokat, mint a Végtelen Háború vagy az Aquaman nem, az egyenesen vicc kategória. Igaza volt James Wannak, amikor kiakadt azon, hogy az ő filmjét még csak nem is jelölték pl. legjobb vizuális effektek díjra. Az Aquaman lepipálja látványban a Fekete Párducot. De igazából bármelyik tavalyi képregényfilm lepipálja látványban a Fekete Párducot.
 4. mui-ruy

  Képregények

  Tuti vétel mindkettő! A Koréliai hajszán még filózom, de szerintem behúzom a 3-as csomagot. Egyébként a régi képregények közül az egyik kedvencem pont a Mesék sorozatból a Darth Maul-os sztori volt, amiben egy Silus nevű, enyhén Erő-érzékeny harcossal szállt szembe.
 5. mui-ruy

  Filmek

  Szuper lett! Mivel vágsz?
 6. mui-ruy

  Filmek

  Én is megnéztem nemrég. Elvileg jön majd nálunk is DVD-n és Blu-ray-en. És ha igen, biztos meg fogom venni, mert szinkronnal is érdekelne, és tényleg nagyon jó kis film lett! Megérdemelné a vételt!
 7. Még nem mondtam, de köszönet a képes idővonalért, néha én is ránézek. Általában mikor belekezdek valami újba, vagy csak fel akarom frissíteni a tudásomat, hogy egy-egy mű hol helyezkedik el.
 8. mui-ruy

  Képregények

  Fontossági sorrendem így nézne ki: 1. Visions of Vader 2. Poe Dameron 3. Kanan 4. TIE Fighters 5. Han Solo: Imperial Cadet 6. Lando
 9. mui-ruy

  Marvel

  Ahogy ti szoktátok írni: "in-universe" megvolt a dráma és a sokk, de mivel már a Végtelen Háború premierje előtt be volt jelentve, hogy az azt követő film az új Pókember lesz, ezért nem meglepetés, hogy visszahozzák őt a Végjátékban. Nem is beszélve arról, hogy aki olvasta a Végtelen Hatalom képregényt, pontosan sejthette, hogy a csettintés benne lesz a filmben is, mivel azt is jó előre tudtuk, hogy a Végtelen Háború nagyrészt azon a képregényen fog alapulni. Engem pl. ezért is nem lepett meg a film vége. Sőt, a Fekete Párduc 2, a Doctor Strange 2, és a Galaxis Őrzői 3 is meg fog valósulni. Itt a nagy kérdés csak az, mit találnak ki a Végjátékra? Sokan az időutazást tippelik, már csak a forgatási fotók miatt is.
 10. mui-ruy

  Marvel

  És az első előzetes:
 11. mui-ruy

  Frank Herbert - Dűne

  Még nincs premierdátum. Tavasszal kezdik forgatni Magyarországon. 2020-ra tippelem.
 12. mui-ruy

  Aliens és Predator

  Dzséjt, szerintem csak rossz könyveket olvastál. Amiket én olvastam, egyáltalán nem köpték szembe a filmeket, épp ellenkezőleg, érdekes dolgokkal tágították az univerzumot. Ilyen pl. az Életre halál novelláskötet, ami tele van kreatív és meglepő történetekkel, érdekes bolygókkal és lényekkel. Az Alien kánon regények pedig (Árnyékhajsza, A Fájdalom Folyója, A Bánat Tengere) pláne nem mennek szembe a filmekkel. Miért is tennék, hiszen ezekkel az újabb regényekkel pont az volt a cél, hogy kiegészítsék a filmeket, ugyanakkor önálló történetekként is megállják a helyüket. Pont mint a SW kánon regények esetében.
 13. mui-ruy

  DC

  Az Eaglemoss elkezdi kiadni a Batman sorozatot is. https://www.eaglemoss.com/hu-hu/kpregnyhsk/dc-comics-a-legends-batman/?fbclid=IwAR2tkqzIDAY740R8twYOYXErwoBh9Dqx6uWVgA-SXaLpE92lRasJrh3ynJ4
 14. mui-ruy

  Aliens és Predator

  Úgy ám! Egyébként hasonló ez mint a Star Wars kánon vs legendák. Több idővonal van.
 15. mui-ruy

  Aliens és Predator

  Ami azt illeti van. Kicsit bonyolult, itt is több idővonalat számolnak. Ez az egyik. http://www.readingorders.net/the-aliens-vs-predator-viewing-order/
×

Fontos információ: A webhely használatával elfogadod és betartod a fórumszabályzatot.