Ugrás a kommentre

Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return


Bence1997

Ajánlott hozzászólás

  • 2 héttel később...
13 perccel korábban, kudar írta:

Azt lehet tudni, hogy lesz-e/van-e hozzá szinkron?

Csak magyar felirat van hozzá. Szinkron szerintem később sem lesz, mert ez "csak" egy dokumentumfilm. Lehet, hogy nem mozgat meg annyi embert, hogy megérje szinkronizálni.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ez egy nagyon aranyos és személyes hangvételű dokumentumfilmre sikeredett, öröm volt nézni, hogy ezeknek a színészeknek, rendezőknek milyen sokat jelent a Star Wars, és a forgatás valóban jó hangulatban telt. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Most délelőtt néztem meg másodszorra. Nagyon hangulatos dokumentumfilm, ami sikeresen adja át azt a sok pozitív érzést és élményt, amivel ez a sorozat készült és ami látszódik is szinte minden percében, látszik, hogy zömében rajongók, de minimum a Star Wars szellemiségét maximálisan tiszteletben tartó emberek készítették. Remek volt látni a kulisszatitkokat, de főleg azt, ahogy mindenki mennyire élvezte, Ewan, Hayden, Deborah és a többiek is. Nyilván egy werkfilmben csak a szépet és a jót mutatják, de a kész alkotáson átjön, hogy szívvel-lélekkel készült, ebben nem lehet hazudni. Remek volt! :) 

 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Tegnap este én is megnéztem ezt a dokfilmet, és nagyon tetszett. A végén kicsit meg is könnyeztem. Nagyszerű sorozat lett és ez főleg annak köszönhetően, hogy mennyire lelkesek voltak a mögötte álló emberek, és mennyire elkötelezettek. Mennyire fontosnak érezték, hogy minden régi színész visszatérjen - különösen meglepett Bonnie Piesse és Joel Edgerton párosa, akikről nem hittem volna, hogy ilyen nagy barátságban vannak, hiszen az ep2-3-ban alapvetően nem voltak sokat együtt. Persze nyilván, a film egy dolog, a valóság meg másik, de pusztán a filmeket ismertem ilyen téren.

És, ahogy néztem a dokut, még mindig hihetetlen, hogy ez a sorozat ebben a formában megvalósulhatott. Ami ennyire mélyen nyúlik a "gyűlölt" prequelhez, amiben ennyi régi szereplő tiszteletét tette. Ewan McGregor, Hayden Christensen, Ian McDiarmid, Liam Neeson, Jimmy Smits, Joel Edgerton, Bonnie Piesse és egy cameo erejéig Anthony Daniels. Ha Natalie Portman, Frank Oz és Samuel L. Jackson is feltűnt volna valamilyen formában, lényegében az egész PT szereplőlistát megkaptuk volna. Ráadásul új színészekkel, de visszatért Luke, Leia és Breha Organa is. Hihetetlen, pedig hát láttam már nem is egyszer. És akkor még jöttek a PT-t idéző párbajok, Coruscant, a Jedi Templom... az ep7 idején azért még úgy is nehéz lett volna ezt elképzelni, hogy én kétkedés nélkül hittem abban, hogy a Disney nem ignorálja a PT-t. Ugyanakkor nem hittem, hogy ilyen mélyen visszatér hozzá. Az Obi-Wan Kenobi bár OT-érában játszódik, ízig-vérig PT sorozat.

Ha a Disney csak ezt az egyet készítette volna el, már azért is hálás lennék neki.

Szerkesztve: - Dzséjt
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Igazán remek és hangulatos doku lett.

Azt olvastam, hogy "igazán remek és hangulatos Dooku lett" - mondom, mi? :o Lehet kicsit túlságosan is rágörcsöltem a Tales of the Jedi-ra? :hmm: :lol:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nekem is nagyon tetszett! az különösen, hogy visszakanyarodtak olyan korai snittekre, amik az első casting idejében zajlottak. A markolatválasztás persze ismerős volt azt láttam már, talán ez ep I dvd 2. lemezén, de akkor is. Hayden is annyira szimpatikus! Hogy odakiáltja a messzeségbe, hogy "Obi-Wan" és, hogy Ewan elment megnézni, pedig ott sem kellett volna lennie! sokat elárul!

És stáblistás jelenet is van. Instant libabőr a celebrationös részlet. Nagyon jó ötlet volt berakni!

Szerkesztve: - csoli1138
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.