Ugrás a kommentre

mui-ruy

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    286
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

mui-ruy összes hozzászólása

  1. mui-ruy

    Könyvek

    Hát ez egy nagyon váratlan és szomorú hír.
  2. mui-ruy

    Egyéb fontos

    Boldog, Star Wars-ban és minden jóban gazdag Új Évet mindenkinek a fórumon!
  3. mui-ruy

    Egyéb fontos

    Boldog Karácsonyt minden fórumtársnak!
  4. mui-ruy

    Az Ahsoka sorozat

    Látva mind a 8 részt, mostmár bátran mondhatom, hogy nekem eddig ez a kedvenc élőszereplős SW sorozatom. Én sem éreztem annyira lezárásnak az utolsó részt, de ez nem véletlen, hiszen szinte garanált a második évad. Kíváncsi leszek hova futtatja ki Filoni és csapata ezt az egész sztorit, és mikor akarja lezárni azzal a már bejelentett "Mandoverzum finálé" filmmel.
  5. mui-ruy

    Az Ahsoka sorozat

    Ezzel a résszel számomra szintet lépett a sorozat. Nosztalgikus, érzelmes, és ezáltal varázslatos volt. Imádtam. Ismét sikerült megugrasztani a Star Wars iránti lelkesedésemet.
  6. mui-ruy

    Egyéb fontos

    Köszönöm szépen mindenkinek!
  7. mui-ruy

    A Star Wars jövője

    Nekem valamiért sajna teljesen kiment a fejemből hogy most lesz a Star Wars Celebration. És BUMM, micsoda hírek jönnek velem szembe! Ahsoka teaser, Andor 2. évad dátum és 3 új film bejelentése??? Ráadásul személy szerint ezeknél nem is kívánhattam volna jobbat. Te jó ég! Ugyanis nekem az egyik kedvenc Legends korszakom a Dawn of the Jedi (James Mangold meg kiváló rendező), a Mandoverzum epikus lezárása mozifilmben nagyon jól hangzik, és a legnagyobb meglepetés: 15 évvel a Skywalker kora utáni film Daisy Ridley-vel? Ezt az életben nem gondoltam volna. Nem tántorítja el a Lucasfilmet a sok hangos sequel hater. Köszönöm!
  8. mui-ruy

    SW képregények

    Nekem annyira nem volt vele bajom mint sokaknak, de tény hogy enyhén szólva nem a legerősebb a Legendák képregények között. Szerinted van esély arra, hogy idővel mind megjelenhessen? Pl. idén a legtöbbet előjegyzett, aztán 2024-ben egy másik ebből a listából, és így tovább. Vagy itt most tényleg csak egy címre lesz esély? Persze már az is nagy szó ilyen árak mellett. Mindenesetre én a Thrawn és a Darth Bane trilógiák új kiadásait is előrendeltem, szóval amíg tudom, támogatom a Kánon kötetek mellett a Legendákat is.
  9. mui-ruy

    SW képregények

    Úristen, ez mind kéne! A Tales of the Jedi világa mindig nagyon megfogott, érdekes ez a kb. 25.000 évvel Yavin előtti időszak minden szempontból. Az Old Republic és a Legacy pedig közel áll a szívemhez, a Semic-es korszakban gyűjtöttem ezeket a füzeteket, akkor még csak két havonta jöttek ki, de mindig vártam a megjelenést. Végre teljes lehetne magyarul mindkét korszak. Dark Empire a negyedik a ranglistámon, de annak is örülnék persze. Nem tudnék dönteni, előjegyzem mind, aztán veszem amelyik jön.
  10. mui-ruy

    Egyéb fontos

    Finom fogásokban, Star Warsban, és minden egyéb jóban gazdag Boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek a fórumon!
  11. mui-ruy

    Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return

    Megnéztem. Nekem az eddigi legérzelmesebb Star Wars dokumentumfilm. Meghozta a kedvem újranézni a sorozatot.
  12. mui-ruy

    2. évad teaser

    Tömény és akciódús előzetes, tetszik. Palpatine feltűnésének nagyon örülök. Lehet hogy Ian McDiarmid erre célzott pár napja egy interjúban, hogy valamilyen formában feltűnhet még a jövőben.
  13. mui-ruy

    A Star Wars jövője

    Nehéz napom volt, de annál jobban esik majd a régóta várt Celebration. Ody, nálad a sör, nálam pedig a bor behűtve.
  14. mui-ruy

    A fórum közössége

    Boldog Star Wars napot! Én egy kis LEGO SW: The Skywalker Sagával este.
  15. mui-ruy

    A The Mandalorian sorozat

    Véletlenül nem a "holiday / holiday season" kifejezést használta? Mert ugye az a karácsonyi időszakot jelenti. És ami a legvalószínűbb hogy akkor érkezik.
  16. mui-ruy

    Filmek

    Én is szeretem a Jurassic World filmeket. Sőt a Fallen Kingdom amit a a közvélemény eléggé lehúzott, nekem a második kedvencem. És a zenéje is! Hallgassátok meg az Indoraptor sátáni témáját 0:48-tól Michael Giacchino vezényletében.
  17. mui-ruy

    Lego Star Wars

    Engem még a hat perces "Gameplay Overview" trailer győzött meg, azonnal elő is rendeltem. Ez az első LEGO videojátékom, mindjárt neki is vágok.
  18. mui-ruy

    SW videojátékok

    Elképesztő trailer! A látvány, a koreográfia, a zene, ami még mindig a Sithek bosszúját idézi...imádom! Hogy én mennyiszer megnéztem régebben az összes Old Republic cinematic-ot. Legendák nosztalgia a köbön! És véletlen csupán, hogy éppen ezelőtt adtam le egy Szukitsos rendelést pár Legendák kötetre.
  19. Mégis sikerült ma megnéznem. Pár spoilerbe már belefutottam délután, de most valahogy nem bánom. Nagyon jól esett a lelkemnek ez az epizód.
  20. mui-ruy

    A The Book of Boba Fett sorozat

    És pont most mondta be az unalmast a PC-m (kékhalál). Neee. Apa laptopján meg tudom majd nézni de csak holnap estefelé. Olyan jókat írtatok róla, alig bírom kivárni hogy megnézzem. Addig is olvasom a Thrawn: Államérdeket és próbálok nem a sorozatra gondolni.
  21. A 3. rész nem tetszett, de a 4. most szerencsére visszahozta a lelkesedésem. Jó volt az akció Jabba palotájában. Apró érdekesség, hogy mikor Fennec elvágja a rácsot, azt a hangot hallani, mint amikor Anakin lefejezte Dookut. Nem tudom miért pont ezt a hangot használták újra ehhez a jelenethez. Az a 6 karú főző droid vicces volt a Grievous tábornok féle fegyverpörgetős technikájával. Boba kegyetlenül szétlőtte azt a motoros bandát a hajójával, akár egy ragadozó. Sok helyen olvastam hogy panaszkodtak, ez már nem az a menő Boba Fett, aki visszatért és darált a Mandalorianban. Hát itt a válasz, hogy attól még hogy van benne emberség és általában korrektségre törekszik, tud roppant kegyetlen is lenni még mindig. A harc a Sarlacc ellen is látványosra sikerült. "Szegény" nem fog többet senkit és semmit megzabálni. De a lényeg, hamarosan betoppan Din Djarin is!
  22. mui-ruy

    Zene

    Az előzmény trilógiában elég sok a vokális zene a Duel of the Fates-en kívül is, de az azért mégiscsak más mint ez, más célt is szolgálnak. Másrészt míg Ludwig Göransson Boba Fett témájában csak hümmögnek, John Williams valódi szöveget, szanszkrit szavakat írt a kórus számára. A 3. részben van a legtöbb olyan zene amiben van vokál/kórus. Pl. ilyen a Grievous theme, Anakin's Dark Deeds vagy a Battle of Heroes is. Ja és ami még eszembe jutott a Marauders Arrive a Solo - Egy Star Wars történetből. Ott meg bolgár női vokalisták énekelnek.
  23. Nagyon tetszett az indítás. Számomra is szívmelengető volt a 2. epizód megidézése (Kamino, Geonosis). Boba Fett túlélését nagyjából így képzeltem el. A vizuális effektek ennél a sorozatnál is filmes szintet hoznak (nagyrészt az ILM dolgozott ezen is), ötletesek és követhetőek az akciók. A zene is betalált. Örülök hogy megtartották a Mandalorianban bevett szokást, hogy a rész végén concept artokat láthatunk. Érdekes volt látni a vízkeresést a Tatuinon, bár nem igazán tudom mik lehettek azok a gömbszerű dolgok amikben víz van. A homokszörnynél azt hittem elsőre hogy egy kisebb krayt-sárkányt fogunk látni, de nem, egy teljesen új lényt, ami elég kreatívan sikerült. Várom a folytatást!
  24. mui-ruy

    Star Wars: Eclipse

    Ez az előzetes valami elképesztően néz ki. És mert pont most olvasom a Viharfellegeket, nálam meghatványozódott a lelkesedés a High Republic iránt. Bármi is lesz ez, kelleni fog! Na persze addig egy PS5-öt is be kell szerezni.
  25. mui-ruy

    Cavan Scott: The Rising Storm

    Ma végre elkezdtem olvasni a könyvet. A Jedik fénye az eddigi kedvenc kánon regényem, úgyhogy kíváncsi leszek. Van egy olyan érzésem hogy jó lesz! Viszont amíg nem olvasom ki nem nagyon tervezek ide benézni, biztos ami biztos. Aztán majd jövök egy lényegre törő kis véleménnyel. Mindenkinek jó olvasást!
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.