Ugrás a kommentre

cyrano

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    361
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    1

cyrano összes hozzászólása

  1. cyrano

    Part 4 - Fallen Jedi

    Most néztem meg a negyediket, másodszor. Nagyon hiányolok valakit. Where is Morai?
  2. cyrano

    Az Ahsoka sorozat

    Szóval, nagyon vártam Ahsokát, de aztán ahogy telt-múlt az idő, érdeklődésem vesztettem. Bizonyos szemszögből nézve csömöröm lett az SW-től. Elfordultam tőle, más kötött le és az is volt olyan izgalmas éa érdekes. Így bele sem kezdtem a sorozatba. A hurráoptimizmus semmilyen formában nem jelentkezett és teljesen közönyössé váltam iránta. Pedig a karaktert imádtam. Imádtam a TCW-ben, imádtam a Rebelsben. Aztán a minap, szerdán feldobta a Disney+ ismét. Mostanában a Disney+-on X-Aktákat néztem, mondhatni nagy örömmel. Csak ezért jártam fel. Szóval, megint feldobta az Ahsokát. Ha már ott volt, ledaráltam az addigi 4 részt. Őőőőőő.... Filoni, b+. Sikerült a parázsból tüzet csinálnod. :O Mit műveltél te állat??? Ez a sorozat a 100%-ból teljesített 110%-ot. Mr. Kiner, a zenéid fantasztikusak! Hibetetlen, hogy mit tettek le az asztalra. Szóval, szerda óta keresem az állam. Többet nem is írok, mert mindent leírtatok, amit én is akartam. ❤️
  3. cyrano

    Teaser trailer

    WOW!!
  4. Az előzőhöz nem írtam semmit. Itt pótolom gyorsan: nekem kicsit olyan csapongós volt az az epizód. A mostani viszont nagyon betalált. Csodálatosan fényképezett és megfelelően izgalnas is volt. Jó történet fog ebből kerekedni, úgy érzem
  5. cyrano

    Aliens és Predator

    Jó lenne, ha picit elszakadna a szimpla menekülős, ijesztgetős sémától és mélyebb rétegeket is megkapirgálna ez a film. Mindenesetre bizakodó vagyok, hogy nem Scott lesz a rendezője.
  6. cyrano

    Aliens és Predator

    Budapesten forgatják és Alien:Romulus lesz a címe állítólag.
  7. cyrano

    1x12 - Rix Road

    Jó volt ez a záró epizód. Sajnos, a nevében benne van, hogy záró. Pedig már úgy hozzá szoktam, hogy szerdánként Andor. Bővebben nem írok, mert amit akartam, azt úgy is leírtátok már. Két kósza gondolat: mi van, ha Mothmáék tudatosan játszották el a férj játészenvedélyét, hiszen tudják, hogy megfigyelik őket. Másrészt, ez a Syril komplett bolond. Dedra bolondja. Egy erős embert soha sem jó gyengének látni, főleg, ha hatalom van a kezében. Ebből még lesz baja a Casanovának.
  8. cyrano

    1x10 - One Way Out

    Luthen epizód végi monológja, áhhhh. Gyerekek, ahol ilyen figurák irányítanak a háttérből, az az ügy nem veszhet el. Zseniális!
  9. cyrano

    Az Andor sorozat

    Ez a sori tele van defektes emberekkel. A doki, Dedra, de a legdefektesebb az Syril. Ezeknél nincs pszichológai és páv vizsgálat? Remek epizód volt, de a múlt hetit valahogy sötétebbnek találtam. Ennek ellenére így is 10/10
  10. Atya Isten! Mi volt itt? Micsoda szombolika? Lehengerlő zene! Az összes epizód. Nem térek magamhoz! Filoni, ez a gazember Lucas köpönyegéből bújt elő és folyamatosan csodákat művel! Minden tiszteletem az övé. Azt hiszem, az idei év legerősebb szerdája ez a mai nap.
  11. cyrano

    1x08 - Narkina 5

    Betyáros epizód volt, az biztos. Szorul a hurok Cassian és Luthen körül. Megy a taps az alkotóknak.
  12. cyrano

    1x07 - Announcement

    A múlt heti részt tegnap néztem meg: kicsit belealudtam a sorozatba. Viszont a mai az eddigi legjobb volt. Most kezd igazán beindulni a sori számomra. Marva és Kassa búcsúja szívszorító és egyben az epizód tetőpontja. Mothma és a bankár cseveje is inyenc falat volt, ahogy a birodalom működését látni is az volt. Leia nem pontos idézete jutott eszembe: minél erősebben szorítják ökölbe a kezüket, annál több csillagrendszer csúszik ki az ujjaik közül.
  13. cyrano

    Luthen Rael

    Hatalmas a pofa! Egyből kedvenc lett. Na jó, a Csernobilban is az volt már.
  14. cyrano

    Zene

    A zene iszonyat hangulatos. Nekem eddig 100%-ban bejön.
  15. cyrano

    1x03 - Reckoning

    Cassian pisztolya ugyan az, mint a roncsvadász afroamerikainál van a visszaemlékezésben. Szerintem ő lesz a mostohaapja, őt lógatták fel a téren. A rész utolsó pár perce a zenével együtt teljesen azt a hangulatot árasztotta, mint a Felhőatlasz vége.
  16. cyrano

    Zene

    Jó az Andor zenéje.
  17. cyrano

    Az Andor sorozat

    Ez azért odavert. Nekem tetszik
  18. cyrano

    Az Andor sorozat

    Fent van az első 3 rész. Este mozi.
  19. cyrano

    Az Andor sorozat

    Jó lesz ez. Várom!
  20. cyrano

    Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return

    Nagyon érzelmes volt ez a doku. Amilyen szeretettel, rajongással álltak ehhez a sorozathoz, igazán megindító volt. Azt hiszem, kicsit megváltoztatta az amúgy is pozitív véleményem. Jár a csillagos ötös.
  21. cyrano

    A The Acolyte sorozat

    Nekem a legelső TPM benyomásom ez volt: aztakurvaéletbedekibaszottjó!
  22. cyrano

    Évadértékelés

    Nem fogom bő lére ereszteni. Szóval, számomra a sorozat 8/10. Ami tetszett: A történet mindenekelőtt. Az alapsztori igazán 5 csillagos. Ahogy Kenobi újra magára talál, amikor ismét önmaga lesz. Ewan olyan szinten hozza Obi-Wan karakterét, mintha az elmúlt 20 év alatt le se tette volna. Ez a szívészi játék nálam simán oscart ért. Leia karaktere zseniális. Erőtől duzzadó kislány. Reva: nála picit rezegett a léc az elejés, de a vége felé csak jó lett ő is, főleg azért, mert kapott egy jó sztorit. Az pedig különösen tetszett, hogy saját magát sikerült megváltania. Owen és Beru is szépen hozták azt, sőt többet is, mint amit előzetesen vártam tőlük. Anakin/Vader is nagyon, de nagyon jó volt. Félelmetes volt az előadása Vadernek. Hayden zseniális volt Anakin szerepében is. Az Organa családot is bírtam, főleg Bail és Leia kettőse volt nagyon erős. A finálé pedig az utóbbi 20 év talán legjobb star wars élménye volt, köszi Lucasfilm. Ami kevésbé tetszett: néha megbicsaklott a sztori, legalább is a kivitelezés. Illetve a technikai megvalósítás lehetett volna izmosabb néhány helyen. Szóval kedves Lucasfilm, legközelebb, ha tényleg igazán nagyot akartok gurítani, nyúljatok a zsebetekbe és ezeket a hibákat küszöböljétek ki pliz.
  23. cyrano

    Part VI

    Pedig olvastam a hsz-ed, csak elfelejtettem. Nem csoda, vén marha vagyok már lassan.
  24. cyrano

    Az Obi-Wan Kenobi sorozat

    Ó, battya meg. Elnéztem a totyik címét.
  25. cyrano

    Part VI

    Nem tudtam nem észrevenni, hogy gyakorlatilag Anakin oldozta fel Kenobit. Vagyis Anakinban volt azért egy ici-pici szeretet Kenobi iránt, hogy nem kente a saját nyomorúságát megint Kenobira. Kenobi pedig = a lehető legdzsedisebb JEDI, akit valaha is a hátán hordott a lemesszibb galaxis. Mindig is Ő volt a legkedvesebb karakter számomra és az is marad. <3
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.