Jump to content

Teaser trailer

Bence1997

Recommended Posts

Thrawnt hátulról látjuk... holnap gondolom kiderül, hogy ki játssza. :)

Sabine hosszabb hajjal? :hmm:

És ahogy látom kicsit megváltoztatták a Rebels epilógusának jelenetét? Ott Sabine rövid hajjal volt jelen. :hmm:

A vizualitás, az öltözékek! :yes:

Ideje újra kezdeni. Valószínűleg ideje lesz újra építeni a jedi rendet. Az a droid a klónok háborújaban játszott nem? Aki segített a ifjoncoknak a fénykard építésben? Ez a két sith meg szerintem jedi volt aki engedett a sötétségnek.

Már csak az lesz érdekes, hogy hogyan fogják a tágabb közönségnek elmagyarázni, hogy ki az a Sabine, Hera, Thrawn, stb. Sokan a Disney+ sorozatokkal kapcsolódtak be a Star Warsba, muszáj úgy tálalni ezeket, hogy az se riadjon el, aki nem nézte az animációs sorozatokat.

Épp most olvasom a trilógia utolsó kötetét, és hát na... lúdbőrös lettem mikor megláttam Thrawnt! :D

Amúgy mennyire lehetséges, hogy itt is fan service-be mennek át, és több elemet tartalmaz majd ez a sztori a könyvekből?

1 perccel korábban, kudar írta:

Amúgy mennyire lehetséges, hogy itt is fan service-be mennek át, és több elemet tartalmaz majd ez a sztori a könyvekből?

Szerintem félig-meddig átvehetik a történetet, már ami Thrawn hadjáratát illeti. :) Biztos lesznek változtatások (ugye Rukh már nincs köztünk, Mara Jade sincs átemelve)

Gyönyörű egy előzetes. Én is már legalább 5-ször láttam. :D

- Ahsoka egy ősi Jedi templomnál van, vagy az lehet Sith rom is? 

- Ki a búbánat ez a Baylan? A másik narancssárga kardos csajról nem beszélve. Biztos a WBW-hez van közük.

- Sabine és Lothal feltűnése szívmelengető, mindkettő szuperül nézett ki. :D 

- Morgan Elzbeth visszatér.

- ÚK kormányzat, Mothma kancellárral! :rock: Bár egy kicsit fiatalnak tűnik nekem itt, pedig elvileg a ROTJ után járunk.

- Thrawn bejelentkezett a jussáért. Az ő háttértörténete, hogy eddig hol volt nagyon érdekes lesz. Kétlem, hogy vele harc nélkül boldogulnának, szóval ez az idővonalra is lehet hatással mert később nyoma sincs neki.

- HUYANG!!

- Új Inkvizítor.

- Pelenka csere.

• Like 1
  • Vicces 1
  • Tetszik 1

- Sabine amikor az előzetes elején térdel, elképzelhető, hogy ugyanazt a rituálét fogja elkövetni, mint Kanan? Így fog megválni a hosszú hajától? :hmm:

- Mik azok a droidok, amik Ahsokával harcolnak? Ahogy látom ott tűnnek fel, ahol a templom is található?

- A PHANTOM!!!

- Ray Stevenson játssza Baylant. Érdekesnek néz ki a karaktere. Vajon ki ő?

- LOTHAL élőszereplő formában!!!

- Mon Mothma? Érdekes ÚK témák lehetnek itt.

- Thrawn háttal van nekünk... látlak Lars. :P:hehe::D

- Morgan is visszatér.

- Baylan ruhája nagyon tetszik. Vajon a WBW-be akar betörni, mint anno Palpi? :hmm:

- Egy kis Ezrát is láttam, nem nagyon tudom megállapítani, de valszeg Eman Esfandi játssza.

- Csak most vettem észre az inqvizítort - vagy egy inqvik által használt fénykardot hadonászó alakot.

- HUYANG!!!

- Újra akarják éleszteni a Rendet?

Nagyon tetszik a hangulata! Nagyon nagyszabásúnak néz ki. Az extra fénykardok is tetszenek. Van bennük vala ósdiság, olyanok, mint Vader kardja az egyik, ha nem a legrégebbi ANH poszteren. 

1977-star-wars-international-film-poster

Kész vagyok az ilyen ötletektől. 

De az ürhajók a díszletek, minden. És akkor a sztori. Hisz itt lesz a Rebels krémje. Mindenki tetszik, talán csak Hera fura, de egy snitt alapján profilból nem ítélkezem. 

És jön Thrawn és Anakin, de milyen rejtélyes ez a Baylan is. De várom ezt! 

18 minutes ago, Darth Revan9 said:

A fénykardos csaj nem lehet, hogy Mara Jade kánon verziója lesz? A szakállas meg lehetne C'baoth kánon verziója.

Ne akarjunk mindent megfeleltetni a Thrawn trilógiának. Nekem nem tetszene az ilyen szintű másolás.