Bence1997 Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 1 hét és (remélhetőleg) előzetes! 3 1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted April 1, 2023 Share Posted April 1, 2023 Reméljük, már nagyon várom. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post Yoda József Posted April 7, 2023 Popular Post Share Posted April 7, 2023 11 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted April 7, 2023 Author Share Posted April 7, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 WHAT....THE ....FUCK! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted April 7, 2023 Author Share Posted April 7, 2023 Heir...to...the...EMPIRE!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Még csak négyszer néztem meg az előzetest. Jöhet az ötödik! WOW!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoCSeV Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Azta a megborultat. Ez nagyon komoly lesz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Jó lesz ez, jó lesz ez Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Najó hivatalosan is kijelentem, hogy besz*rtam 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Itt vagyok Londonban, és a fórumról nézem az előzetest! 4 5 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted April 7, 2023 Author Share Posted April 7, 2023 Thrawnt hátulról látjuk... holnap gondolom kiderül, hogy ki játssza. Sabine hosszabb hajjal? És ahogy látom kicsit megváltoztatták a Rebels epilógusának jelenetét? Ott Sabine rövid hajjal volt jelen. A vizualitás, az öltözékek! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Ez nagyon kemény lesz! Megnéztem már vagy ötször, de még mindig rakosgatom össze magamban az infókat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 (edited ) Háttér engem a WBW-re emlékeztet Annyira kíváncsi de annyira kíváncsi vagyok ő és a kiscsaj kicsoda. Trailer felirata alapján a csávónak Baylan a neve Edited April 7, 2023 by NorbiLordi 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoCSeV Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Ideje újra kezdeni. Valószínűleg ideje lesz újra építeni a jedi rendet. Az a droid a klónok háborújaban játszott nem? Aki segített a ifjoncoknak a fénykard építésben? Ez a két sith meg szerintem jedi volt aki engedett a sötétségnek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted April 7, 2023 Author Share Posted April 7, 2023 Igen, Baylan a neve. Amúgy neki és a nőnek a fénykardja érdekes színű. Lesz itt mit elemezgetni az elkövetkezendő napokban. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whill Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Már csak az lesz érdekes, hogy hogyan fogják a tágabb közönségnek elmagyarázni, hogy ki az a Sabine, Hera, Thrawn, stb. Sokan a Disney+ sorozatokkal kapcsolódtak be a Star Warsba, muszáj úgy tálalni ezeket, hogy az se riadjon el, aki nem nézte az animációs sorozatokat. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdani20 Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Eddig se különösebben vitték túlzásba. Ahsoka se kapott sok előzményt, mielőtt behozták a 2. évadban. Nem fogják ezt túlzásba vinni szerintem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 1 órával korábban, Bence1997 írta: Heir...to...the...EMPIRE!!!! Bizonyára utalás Zahn regényének címére. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NorbiLordi Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 2 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kudar Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Épp most olvasom a trilógia utolsó kötetét, és hát na... lúdbőrös lettem mikor megláttam Thrawnt! Amúgy mennyire lehetséges, hogy itt is fan service-be mennek át, és több elemet tartalmaz majd ez a sztori a könyvekből? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Szerintem sanszos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted April 7, 2023 Author Share Posted April 7, 2023 1 perccel korábban, kudar írta: Amúgy mennyire lehetséges, hogy itt is fan service-be mennek át, és több elemet tartalmaz majd ez a sztori a könyvekből? Szerintem félig-meddig átvehetik a történetet, már ami Thrawn hadjáratát illeti. Biztos lesznek változtatások (ugye Rukh már nincs köztünk, Mara Jade sincs átemelve) Gyönyörű egy előzetes. Én is már legalább 5-ször láttam. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 - Ahsoka egy ősi Jedi templomnál van, vagy az lehet Sith rom is? - Ki a búbánat ez a Baylan? A másik narancssárga kardos csajról nem beszélve. Biztos a WBW-hez van közük. - Sabine és Lothal feltűnése szívmelengető, mindkettő szuperül nézett ki. - Morgan Elzbeth visszatér. - ÚK kormányzat, Mothma kancellárral! Bár egy kicsit fiatalnak tűnik nekem itt, pedig elvileg a ROTJ után járunk. - Thrawn bejelentkezett a jussáért. Az ő háttértörténete, hogy eddig hol volt nagyon érdekes lesz. Kétlem, hogy vele harc nélkül boldogulnának, szóval ez az idővonalra is lehet hatással mert később nyoma sincs neki. - HUYANG!! - Új Inkvizítor. - Pelenka csere. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted April 7, 2023 Author Share Posted April 7, 2023 - Sabine amikor az előzetes elején térdel, elképzelhető, hogy ugyanazt a rituálét fogja elkövetni, mint Kanan? Így fog megválni a hosszú hajától? - Mik azok a droidok, amik Ahsokával harcolnak? Ahogy látom ott tűnnek fel, ahol a templom is található? - A PHANTOM!!! - Ray Stevenson játssza Baylant. Érdekesnek néz ki a karaktere. Vajon ki ő? - LOTHAL élőszereplő formában!!! - Mon Mothma? Érdekes ÚK témák lehetnek itt. - Thrawn háttal van nekünk... látlak Lars. - Morgan is visszatér. - Baylan ruhája nagyon tetszik. Vajon a WBW-be akar betörni, mint anno Palpi? - Egy kis Ezrát is láttam, nem nagyon tudom megállapítani, de valszeg Eman Esfandi játssza. - Csak most vettem észre az inqvizítort - vagy egy inqvik által használt fénykardot hadonászó alakot. - HUYANG!!! - Újra akarják éleszteni a Rendet? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 2 perccel korábban, Bence1997 írta: Mik azok a droidok, amik Ahsokával harcolnak? Ahogy látom ott tűnnek fel, ahol a templom is található? Morgan Elzbeth-nek voltak ilyen droidjai. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 A fénykardos csaj nem lehet, hogy Mara Jade kánon verziója lesz? A szakállas meg lehetne C'baoth kánon verziója. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
csoli1138 Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 Nagyon tetszik a hangulata! Nagyon nagyszabásúnak néz ki. Az extra fénykardok is tetszenek. Van bennük vala ósdiság, olyanok, mint Vader kardja az egyik, ha nem a legrégebbi ANH poszteren. Kész vagyok az ilyen ötletektől. De az ürhajók a díszletek, minden. És akkor a sztori. Hisz itt lesz a Rebels krémje. Mindenki tetszik, talán csak Hera fura, de egy snitt alapján profilból nem ítélkezem. És jön Thrawn és Anakin, de milyen rejtélyes ez a Baylan is. De várom ezt! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iqvi Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 18 minutes ago, Darth Revan9 said: A fénykardos csaj nem lehet, hogy Mara Jade kánon verziója lesz? A szakállas meg lehetne C'baoth kánon verziója. Ne akarjunk mindent megfeleltetni a Thrawn trilógiának. Nekem nem tetszene az ilyen szintű másolás. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 7, 2023 Share Posted April 7, 2023 4 perccel korábban, Iqvi írta: Ne akarjunk mindent megfeleltetni a Thrawn trilógiának. Nekem nem tetszene az ilyen szintű másolás. Ezt a sorozat készítőinek is érdemes lehet elmondani... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts