Jump to content

kdani20

Tag
 • Content count

  132
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kdani20 last won the day on September 10

kdani20 had the most liked content!

1 Follower

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Veszprém
 • Érdeklődés:
  Minden, ami kánon. Számomra ez szent.

Recent Profile Visitors

265 profile views

kdani20's Achievements

Youngling

Youngling (1/6)

203

Community Reputation

 1. Ma egy új Dark Legends novellát hoztam. Jó szórakozást, remélem tetszeni fog!
 2. A most leleplezett borítók közül nekem ez lett a kedvencem. Nem tudom, a The Fallen Star borítója valahogy nem jön át.
 3. Egyelőre elképzelni sem tudom, hogy a képregények cselekménye A Jedi visszatér történetébe fog belesimulni. Nem vagyok ellene az új dolgoknak, de nem lesz sok ez a sztori a két film közötti 1 év kitöltésére? Már a War of the Bounty Hunters is komoly volt, (igaz csak az első pár számot olvastam el), de ez a Vörös Hajnalos felemelkedés így hirtelen a semmiből... hát nem tudom. De biztos jó lesz, meg jónak tűnik, csak jelenleg a történeti leírások alapján nem az lenne a képregények logikus zárása, ami A Jedi visszatérben adva vagyon. Kíváncsi leszek, hogy hidalják majd át ezt a dolgot.
 4. Ma érkezik az augusztusi THR történet, a Rejtett veszély második része a blogra. Utolsó simítások vannak hátra.
 5. Elvileg a StarWars.com-on van egy cikk a témában, amiben ez le van írva. Azért írom, hogy állítólag, mert a saját szememmel még nem olvastam a cikket, csak egy cimborám idézett belőle. "KOTOR, which is part of Legends storytelling, dials the Star Wars clock back to over 4,000 years before the Skywalker saga."
 6. Star Wars: The High Republic - Trail of Shadows #1 variant cover by Julian Tedesco
 7. Hivatalosan érkezik a KotOR remake. Számomra egyelőre nem derült ki, hogy egyúttal kánonba implementálás is lesz-e, vagy marad Legends státuszban.
 8. Igen. Már meg nem mondom, hol, de valahol már belefutottam egy állítólagos vol2 megjelenési dátumba, ha jól emlékszem február környéke volt.
 9. Állítólag érkezik a Tempest Runner szövegkönyve. Release date of 3/1/22. link
 10. Frissítettem a listát a mai történettel.
 11. No, akkor, ideje feléleszteni ezt a topicot Egy apró megjegyzés a korábbi posztokhoz, ezeket az Insider-es novellákat is átdolgozom majd, így akinek megvannak, az is tehet velük egy próbát. Nem teljes újrafordítások lesznek, de igyekszem jobban hozzáigazítani a kapcsolódó könyvekhez. Myths & Fables novellák: A lovag és a sárkány A droid, akinek szíve volt Dark Legends novellák: Az árvaház Az elátkozott maszk Az előd Insider-es A Köztársaság Fénykora: Csillagfény novellák: Együtt: 1. rész Együtt: 2. rész Első a kötelesség: 1. rész Első a kötelesség: 2. rész Rejtett veszély: 1. rész Rejtett veszély: 2. rész Eddig ezek vannak fent. Persze azzal számolni kell, hogyha valamilyen csoda folytán megjelenne valamelyik fordítás időközben hivatalosan, akkor én azonnal el fogom tüntetni a blogról a sajátomat. Ez főleg az AKF novellákat fogja érinteni, ha valóban megjelenik a nyár elején pletykált antológia-kötet. A Kolibri esetében kétlem, hogy visszamenőleg bármit is pótolna, még a friss megjelenéseket sem képesek szállítani, nemhogy a régieket.
 12. XD, az összes ott sorolt novellát én fordítottam anno (bocs, nem igaz, 3-at nem.)
 13. Hogyne. Ez a Dark Legends antológiakötet első története, ami... hát nem mondom, hogy 100% kánon, kicsit inkább ilyen in-universe történet. Biztos vagyok benne, hogy ezek a történetek megtörténtek a kánonban, csak itt a találás miatt egyes elemei felnagyítva kerülnek bemutatásra. Az "első kötet" volt a Myths & Fables, ami kicsit meseszerűen mutat be történeteket, a "második rész" a Dark Legends, ami ijesztő, horroros, groteszk módon találja őket, és hamarosan megjelenik majd a "harmadik", ami meg az Élet Napjával fog foglalkozni. De hivatalosan ezek a kánon idővonalon vannak. Fordítás szintjén nem is foglalkozok mással, csak kánonnal. Van mit fordítani sajnos. (Többnyire mert a Kolibri képtelen kiadni ezeket)
 14. Ahogy ígértem, vasárnap kikerült egy új novella a blogra. Épp csak itt felejtettem el linkelni Belecsapunk a Sötét legendák közé. Jó szórakozást, remélem tetszeni fog.
×
×
 • Create New...

Important Information