Ugrás a kommentre

kdani20

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    601
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    3

kdani20 legutóbbi győztes napja: December 30 2023

Ezen a napon kdani20 írta a legtöbbet kedvelt hozzászólásokat!

1 követő

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Veszprém
  • Érdeklődés:
    Minden, ami kánon. Számomra ez szent.

Legutóbbi látogatók

655 profil megtekintés

kdani20 eredményei

Padawan

Padawan (2/6)

700

Közösségi hírnév

  1. Sziasztok! Elkészült egy újabb novella. „Ami A fény és az élet meséi magyar kiadásából kimaradt.” A Szukits Kiadó egyik utolsó kiadványában elhozott nekünk 9 novellát, amik a különböző fázisokban játszódnak, de van egy 10., bónusz novella is, amit a magyar kiadás nem tartalmaz. Ez lett magyarul a Nem várt tényező. Az Alyssa Wong által írt novella a 3. fázis felvezetéseként funkcionál, a története spoileres a Csillaghullás és az Éjféli horizont történetére. A Koréliára sötét korszak köszöntött a Csillagfény pusztulását követően. Bár Crash, Svi'no és a csapat többi tagja a Jedik segítségével visszaverték a Nihil fő támadását, a fosztogatók nem adják fel, és újra próbálkoznak, azonban már nincs senki, aki felvenné velük a harcot. Senki sem maradt, csak Crash és csapata. Ekkor viszont egy titokzatos idegen bukkan fel, aki brutális támadást indít a Nihil helyi erői ellen, Crash pedig minden követ megmozgat, hogy kiderítse, ki ez a titokzatos alak… A fenti link mögött lehetőség van a novella letöltésére, és egy kis meglepetéssel is készültem.
  2. kdani20

    Novellák

    Sziasztok! Elkészült egy újabb novella. „Ami A fény és az élet meséi magyar kiadásából kimaradt.” A Szukits Kiadó egyik utolsó kiadványában elhozott nekünk 9 novellát, amik a különböző fázisokban játszódnak, de van egy 10., bónusz novella is, amit a magyar kiadás nem tartalmaz. Ez lett magyarul a Nem várt tényező. Az Alyssa Wong által írt novella a 3. fázis felvezetéseként funkcionál, a története spoileres a Csillaghullás és az Éjféli horizont történetére. A Koréliára sötét korszak köszöntött a Csillagfény pusztulását követően. Bár Crash, Svi'no és a csapat többi tagja a Jedik segítségével visszaverték a Nihil fő támadását, a fosztogatók nem adják fel, és újra próbálkoznak, azonban már nincs senki, aki felvenné velük a harcot. Senki sem maradt, csak Crash és csapata. Ekkor viszont egy titokzatos idegen bukkan fel, aki brutális támadást indít a Nihil helyi erői ellen, Crash pedig minden követ megmozgat, hogy kiderítse, ki ez a titokzatos alak… A fenti link mögött lehetőség van a novella letöltésére, és egy kis meglepetéssel is készültem.
  3. kdani20

    Justina Ireland: Mission to Disaster

    Valaki küldjön majd egy Fajok Enciklopédiája példányt Habony Gábor Fordító Úrnak! Borzalom, amit a fajok fordításával művelt ebben a magyar kiadásban (már A bosszú útja se volt gyenge, de ez mindent alulmúl... mirialai, quarrei, van itt minden...) A fenti Enciklopédia se hibátlan, de jó alapot biztosítana.
  4. kdani20

    Könyvek

    Remélem is, hogy így lesz. Egyetlen könnycseppet se fogok hullatani értük.
  5. kdani20

    Könyvek

    Bár én naprakész vagyok, de ezzel tökéletesen egyetértek. Csókolják be, amíg gondolom. Alig várom, hogy az utolsó csomag is megjöjjön, aztán már állítom is be a kikövetést. Ezzel az árulással elvágták magukat, direktbe tőlem egy forintot nem látnak többé. Ugyanitt hobbi társfordító kerestetik!
  6. kdani20

    Trailer

    Nagyon tetszik a fordítás. Tényleg jó lett.
  7. kdani20

    Trailer

    Yt-on is elérhető már.
  8. kdani20

    Jecki Lon padawan

    Ne hidd. A mai NeoPixel vagy egyéb prémium márkájú fénykardok alapból képesek produkálni ezt a vibráló fényt. Nézd meg bármelyik amatőr összehasonlító videót. Ehhez ma már nem kell utóeffekt. A gond ott van, hogy a mozgás közbeni elmosódásnál sem effektezik az ilyen fénykardokat. Erre feljebb tettem be képeket. Ez azért van így, mert a LED a markolatban van, onnan sugároz ki, mozgás közben egyszerűen elfogy az ereje. Ezért a markolathoz közel még jó, de a penge hosszán haladva egyre jobban egy ilyen fura árnyékkép jelenik meg. Ezt kellene utólag eltűntetni. De ezt már nem csinálják a Skywalker kora óta.
  9. kdani20

    Jecki Lon padawan

    Ez már sajnos a Skywalker kora óta tetten érhető. Már ott se színeztek utána. (Főleg az Exegolos jeleneteknél feltűnő.) Sajnos spórolnak a motion blur effektjén. Nem nagy kaland pedig, és mégis látványos lenne a különbség. De ezzel már meg kell barátkozni. Az előnye, hogy a forgatás során használt "világító botnak" hála, a fénykardnak van a környezetre gyakorolt fényhatása. (Megvilágítja a környezetét). De kb. ennyi. És még a fenti képen nem is olyan rossz a helyzet. Majd ha mozog a penge, akkor lesz érdekes. Csak egy példa az effekt hiányára Mando 2. évadából: És egy az Ahsoka 1. évadából:
  10. kdani20

    Jecki Lon padawan

    Nagyon tetszik ez az erdős környezet. Végre nem sivatag
  11. kdani20

    High Republic

    Hasonlóan voltam én is. Nagyon nehezen indult, de a végére nagyon belevetettem magam, és ízig-vérig átéltem a kalandokat. Mondjuk nekem az első fázis jobban tetszett, de nem csalódtam a másodikban sem. És ha most tartasz a felénél, akkor a legjobb részek még csak most jönnek.
  12. kdani20

    A The Acolyte sorozat

    Tudod, ő meg nem kapott szót Robot Chicken óta tudjuk, hogy megy ez.
  13. kdani20

    High Republic

    Gyakorlatilag van egy pont, ami köthető a Jedhához, és ennyi. A képregények ezen felül semmilyen kapcsolódásban nem állnak a többi 2. fázisos történettel, és ez a kapcsolódás is... hát... majd meglátod, de szerintem olyan "kötelező " jelleggel került bele. Olyan beleerőltetettnek éreztem én.
  14. kdani20

    Cavan Scott: Path of Vengeance

    Onnantól nagyon durván bevadul a regény. Én nem tudok különbséget tenni a Kataklizma és ez között. Mindkettő fantasztikus volt.
  15. A bosszú útja alatt. Ebben a regényben van egy jelenet, aminek egyenesági folytatása a képregény története.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.