Jump to content

cyrano

Tag
 • Content count

  136
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cyrano last won the day on February 8

cyrano had the most liked content!

Community Reputation

222 Nagyon kedvelt

About cyrano

 • Rank
  Youngling

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Dunakeszi
 • Érdeklődés:
  SW

Recent Profile Visitors

165 profile views
 1. Kezd izgalmassá válni a sztori. Ezek a balf@sz testvérek azt hiszik, a bab is hús. Most aztán a nyakukba szakadt az egész galaxis összes bűnszervezete. Meg fogják még köszönni Ahsokának, hogy pont arra a platformra zuhant. Szerintem, ezt is az erő akaratából történt.
 2. Kérnék egy kis segítséget. PC-n játszom egér+bill. párossal. Az utolsó résznél vagyok, Vader szorongatja a nyakam, aztán bármit is csinálok, kiszorítja belőlem a szuszt. Mit kellene nyomogatnom, hogy ez ne történjen meg?
 3. Köszönöm. Már megijedtem, hogy csak 8 részes lesz.
 4. Ez az uccsó évad hány részes lesz?
 5. De jó volt Ahsokát látni. Szegénynek, most már másik családja van, nem az, amiben felnőtt. Más értékrendet követnek, más vágyaik vannak és egyszerűen csak túl akarnak élni. Mennyire megváltozott az az átlag emberek véleménye a jedikről. Amíg a hábroú előtt a jedik a béke és igazság őrei voltak, a háború végéhez közeledve meg ők testesítették meg a háborút. Pedig, ők is áldozatok voltak, ahogy mindenki, csak éppen ők voltak a frontvonalban. Észrevettétek, hogy az 1313-as szintre zuhant le? Nekem kissé extravagánsak ezek a nővérek, de hát, csak ott vagyunk a bolygó pénztelenebbik felén, ahol ha ki akarsz valahogy tűnni, a külsőségekben a legkönnyebb. Trace jó szívű csirkefogó, addig a nővére, Rafa már dörzsöltebb, olyan Lando-s benyomást tett rám. Az animáció gyönyörű, eddig talán a legszebb. A szívei, kamera mozgások, effektek csuda szépek. A megvalósítás csillagos ötös.
 6. Annyit nyomogattam az F5-öt, hogy lekopott a festék a billentyűről.
 7. Lezárult hát Echo története. Foltozott lett Ő is. Kíváncsi lennék rá, hogy az order 66 után mi lett a sorsa a Foltozottaknak. Illetve, azt hittem, kapunk utalást a chip-ről és arról, hogy Rex is eltávolítja a fejéből. Ezek szerint, erre még várni kell valamennyit. Anakin sodródik a sötétség felé. Talán minden jedi, csak Anakinon markánsabban látszik most már. Nála sokkal vékonyabb a határ a jedi és sith között. Egyébként tök vicces epizód volt. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem még mindig hihetetlen egy picit, hogy ismét van TCW.
 8. Na, ezért voltak olyan ismerősek nekem a mozdulataik.
 9. Lesz itt még meglepi az uzolsó felvonásban. Ahogy többen is írtátok előttem, igen baljóslatú volt az utolsó párbeszéd, illetve Echo tekintete. Maga a rész teljesen jó volt. Hiányérzetem sem volt vele kapcsolatban. Ami még feltűnt, a Bad Bach úgy tűnik, elfogadta Rexet vezetőnek.
 10. Egy szó: imádom. Echo életben van! igaz, félig robot, mégis olyan szívszorító volt látni őt és Rexet újra. A csapat már nem lehet a régi, hiszen minden megváltozott, nincs Heavy, nincs Fives és remélem, Rex mindent meg fog tenni Echoért, hogy legalább Ő megmaradjon. Dzséjt minden szavát adom. Rettenetesen nehéz lehet a klónok élete.
 11. Annyira nem hozzott lázba, mint ahogy számítottam. Reméltem, hogy lesz mozis bejelentés is, de akkor ezek szerint, ez a filmeket nem érinti, csak képregényeket/könyveket.
 12. Darth Sky: Köszi a tippet. Tegnap este pár kattintással meg is csináltam a feliratot. Illetve átírtam mindenütt a Rossz Osztagot Foltozottakra. Amit kifundáltatok az jobban tetszik.
 13. Ha felbukkan valahol, szívesen venném, ha megosztanátok velem is.
×
×
 • Create New...

Important Information