Jump to content

cyrano

Tag
 • Content count

  212
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cyrano last won the day on February 8 2020

cyrano had the most liked content!

Community Reputation

305 Nagyon kedvelt

About cyrano

 • Rank
  Youngling

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Dunakeszi
 • Érdeklődés:
  SW

Recent Profile Visitors

361 profile views
 1. Kiner? A TCW utolsó évadában hatalmasat gurított. Vagy esetleg Thomas Newman? De én Zimmert is szívesen hallgatnám.
 2. Ezek szerint itt a szinkton nem fordítás, hanem ferdítés volt. :/ Ami Vadert illeti, azt hiszem igazatok lehet, de önszántából soha sem fordított volna hátat a sötét oldalnak szerintem. Én olyan markáns pálfordulásokra gondoltam, mint amilyen Dooku-é, vagy Krell-é volt. De mivel, az egy félre fordítás, így a kérdésem is okafogyottá vált.
 3. Nem tudom, hogy volt-e már téma, de valami eszembe jutott. Szóval, ha jól emlékszem, Yoda mondta Palpatine-nak, hogy sokan csalódtak a sötét oldalban. Viszont én egyetlen egy sötét oldali erőhasználóról sem tudok, aki valóban csalódott volna. Még Vader sem, akit csak a fia iránti könyörület és szeretet rángatott vissza a világos oldalra, nem pedig a csalódás, mert szerintem Vader sem csalódott se a sötét oldal erejében, se a praktikáiban. Szóval, Yoda vajon kire gondolhatott? Se az EU-t, se a Legends-et nem ismerem.
 4. Időnként késztetést érzek arra, hogy velőmig hatoló drámát nézzek az sw-ben. Ilyenkor újra és újra át akarom érezni a szereplők fájdalmát és azt, ahogy sikerül vagy sem felülkerekedniük rajtuk. Ilyen (számomra) nagyobb dráma például Obi-van és Satine tragédiája és az a kép örökre belém égett, ahogy Kenobi haldokló szerelmét tartja karjaiban, ahogy évekkel korábban szeretett mesterét is. Vagy ahogy kiszabadítása után, a felnyíló hangárajtóban áll és nézi, ahogy Satine életműve porrá lesz. Ugyanez a lenyűgöző, mégis letaglózó drámaiság volt tetten érhető Fives esetében, ahogy akkor i
 5. Ez a Zirón van valahol: "George Lucas hű padawanja egy új rajzzal ismét Gandalfhoz hasonlítva nyugtatta meg a közönségét: ahogy Gandalf legyőzte a halált, úgy Ahsoka is. (Sőt nem is egyszer, gondoljunk csak A klónok háborúja Mortis-szálára, vagy éppen a Lázadók Világok közti világára.)"
 6. Megvolt nekem is. A végén az első gondolatom ez volt: "b*szd meg..." Luke Skywalker, pont ilyennek képzeltem gyerekként az ep VI. után. Egy erőtől duzzadó, határozott, mégis viszonylag visszafogott emberként. Azt hiszem, minden várakozásom felűlmúlta ez az epizód, sőt, ez az évad. Grogu egy ideig jó kezekben lesz és remélem Kylo dühöngésénél már nem lesz Luke jedi tanodájában. És lám, Djarin megszabadult a sisaktól, mert a kis barátjának meg akarta mutatni az arcát végre. Hoppá, a sötétkard meg ott van nála, amit szabályos párbajban szerzett meg Gideontól. Ezzel nem okoztak nekem m
 7. Kár, hogy már nincsenek érdekességek menüpont.
 8. Vajon kapunk flashback Satine-t? Vagy Qui-Gont? Esetleg kommunikációt közte és Yoda között? Illetve a legfontosabb: az öreg Kenobi most már Ben lesz?
 9. Igen. Szinkronosan moziban annak idején. Tényleg nagyon irritált az a nagyfokú elbizakodottsága. Akkor úgy gondoltam, hogy remélem, soha sem kell mégegyszer néznem a Hayden féle Anakint. Aztán jött a TCW...
 10. Aha! Szerintem jól játszotta Anakint és ez akkor nekem roppant kínos volt. Ne kérdezd, miért.
 11. Meg kell hagyni, én sem csíptem Hayden-t. Eléggé kínosnak éreztem magam, amikor láttam a vásznon, mert szvsz, egész jól hozta az arrogáns karaktert. Ez elmúlt. Nagyon örülök neki, hogy Anakin/Vader szerepében újra láthatom. Imádom a PT érát, az TCW érát és a főszereplők megint feltűnnek. Mintha vajjal kenegetnének.
 12. Minden szavaddal egyet kell értenem. Nem a kényszer diktálja ezt, hanem pontosan ugyanezt érzem és nekem is tele lett ezzel a pömpölőm. Számomra a Jedi a jó, a Sith a rossz. Legyen néhány szürkébb erőhasználó mindkét oldalon, de tényleg ne forduljon már át ennyire a dolog. Nem kell mindig mindent kifacsarni, kicsavarni. Egy sztoriban persze jó, ha vannak színesebb egyéniségek, de jó lenne, ha ez nem erőszakolná meg az eredeti koncepciót.
 13. Lehet, hogy kapunk egy epIII-hoz hasonló drámát? Imádnám!
 14. Szokás szerint, nem eresztem bő lére a mondandóm. Remélem, a bőség nem megy a minőség rovására. Amit nagyon várok: Kenobi. Amit várok: Ahsoka, Andor, Rouge Squadron, Mandi 3. Esetleg a Bad Batch. Amiben nem vagyok biztos: az az összes többi. Nem, még a Landot sem várom. Hogy úgy mondjam, teljesen közömbös, ahogyan az a robotos sorozat is. (Sohasem gondoltam volna, de besokkaltam a balf@sz rohamosztagosoktól a Mando kapcsán. A Kenobi-Lando-Andor-Mando szerintem tele lesz ezekkel. Komolyan olyan érzésem van, mintha a 4 páncélos és a kutyát nézném: tele inkopetens
×
×
 • Create New...

Important Information