Ugrás a kommentre

cyrano

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    361
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    1

cyrano legutóbbi győztes napja: Február 8 2020

Ezen a napon cyrano írta a legtöbbet kedvelt hozzászólásokat!

Profil információ

  • Nem
    Férfi
  • Lakhely
    Dunakeszi
  • Érdeklődés:
    SW

Legutóbbi látogatók

797 profil megtekintés

cyrano eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

585

Közösségi hírnév

  1. cyrano

    Part 4 - Fallen Jedi

    Most néztem meg a negyediket, másodszor. Nagyon hiányolok valakit. Where is Morai?
  2. cyrano

    Az Ahsoka sorozat

    Szóval, nagyon vártam Ahsokát, de aztán ahogy telt-múlt az idő, érdeklődésem vesztettem. Bizonyos szemszögből nézve csömöröm lett az SW-től. Elfordultam tőle, más kötött le és az is volt olyan izgalmas éa érdekes. Így bele sem kezdtem a sorozatba. A hurráoptimizmus semmilyen formában nem jelentkezett és teljesen közönyössé váltam iránta. Pedig a karaktert imádtam. Imádtam a TCW-ben, imádtam a Rebelsben. Aztán a minap, szerdán feldobta a Disney+ ismét. Mostanában a Disney+-on X-Aktákat néztem, mondhatni nagy örömmel. Csak ezért jártam fel. Szóval, megint feldobta az Ahsokát. Ha már ott volt, ledaráltam az addigi 4 részt. Őőőőőő.... Filoni, b+. Sikerült a parázsból tüzet csinálnod. :O Mit műveltél te állat??? Ez a sorozat a 100%-ból teljesített 110%-ot. Mr. Kiner, a zenéid fantasztikusak! Hibetetlen, hogy mit tettek le az asztalra. Szóval, szerda óta keresem az állam. Többet nem is írok, mert mindent leírtatok, amit én is akartam. ❤️
  3. cyrano

    Teaser trailer

    WOW!!
  4. Az előzőhöz nem írtam semmit. Itt pótolom gyorsan: nekem kicsit olyan csapongós volt az az epizód. A mostani viszont nagyon betalált. Csodálatosan fényképezett és megfelelően izgalnas is volt. Jó történet fog ebből kerekedni, úgy érzem
  5. cyrano

    Aliens és Predator

    Jó lenne, ha picit elszakadna a szimpla menekülős, ijesztgetős sémától és mélyebb rétegeket is megkapirgálna ez a film. Mindenesetre bizakodó vagyok, hogy nem Scott lesz a rendezője.
  6. cyrano

    Aliens és Predator

    Budapesten forgatják és Alien:Romulus lesz a címe állítólag.
  7. cyrano

    1x12 - Rix Road

    Jó volt ez a záró epizód. Sajnos, a nevében benne van, hogy záró. Pedig már úgy hozzá szoktam, hogy szerdánként Andor. Bővebben nem írok, mert amit akartam, azt úgy is leírtátok már. Két kósza gondolat: mi van, ha Mothmáék tudatosan játszották el a férj játészenvedélyét, hiszen tudják, hogy megfigyelik őket. Másrészt, ez a Syril komplett bolond. Dedra bolondja. Egy erős embert soha sem jó gyengének látni, főleg, ha hatalom van a kezében. Ebből még lesz baja a Casanovának.
  8. cyrano

    1x10 - One Way Out

    Luthen epizód végi monológja, áhhhh. Gyerekek, ahol ilyen figurák irányítanak a háttérből, az az ügy nem veszhet el. Zseniális!
  9. cyrano

    Az Andor sorozat

    Ez a sori tele van defektes emberekkel. A doki, Dedra, de a legdefektesebb az Syril. Ezeknél nincs pszichológai és páv vizsgálat? Remek epizód volt, de a múlt hetit valahogy sötétebbnek találtam. Ennek ellenére így is 10/10
  10. cyrano

    A Star Wars Tales animációs sorozat

    Atya Isten! Mi volt itt? Micsoda szombolika? Lehengerlő zene! Az összes epizód. Nem térek magamhoz! Filoni, ez a gazember Lucas köpönyegéből bújt elő és folyamatosan csodákat művel! Minden tiszteletem az övé. Azt hiszem, az idei év legerősebb szerdája ez a mai nap.
  11. cyrano

    1x08 - Narkina 5

    Betyáros epizód volt, az biztos. Szorul a hurok Cassian és Luthen körül. Megy a taps az alkotóknak.
  12. cyrano

    1x07 - Announcement

    A múlt heti részt tegnap néztem meg: kicsit belealudtam a sorozatba. Viszont a mai az eddigi legjobb volt. Most kezd igazán beindulni a sori számomra. Marva és Kassa búcsúja szívszorító és egyben az epizód tetőpontja. Mothma és a bankár cseveje is inyenc falat volt, ahogy a birodalom működését látni is az volt. Leia nem pontos idézete jutott eszembe: minél erősebben szorítják ökölbe a kezüket, annál több csillagrendszer csúszik ki az ujjaik közül.
  13. cyrano

    Luthen Rael

    Hatalmas a pofa! Egyből kedvenc lett. Na jó, a Csernobilban is az volt már.
  14. cyrano

    Zene

    A zene iszonyat hangulatos. Nekem eddig 100%-ban bejön.
  15. cyrano

    1x03 - Reckoning

    Cassian pisztolya ugyan az, mint a roncsvadász afroamerikainál van a visszaemlékezésben. Szerintem ő lesz a mostohaapja, őt lógatták fel a téren. A rész utolsó pár perce a zenével együtt teljesen azt a hangulatot árasztotta, mint a Felhőatlasz vége.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.