Jump to content

cyrano

Tag
 • Content count

  172
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

cyrano last won the day on February 8

cyrano had the most liked content!

Community Reputation

261 Nagyon kedvelt

About cyrano

 • Rank
  Youngling

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Dunakeszi
 • Érdeklődés:
  SW

Recent Profile Visitors

276 profile views
 1. Végül is, a céljtá elérte a trailer. Eléggé odacsapott az asztalra, viszont nem sok lényeges dolgot árult el. A havas bolygó nem az Illum?
 2. Szerintem a TCW 7. évadát azért kezdték velük, mert az lehet a bevezetője ennek a sorozatnak. Vagyis, akár már régebb óta készíthetik, így reális lehet a tavaszi bemutató.
 3. Ó, még ha fentartásokkal is kell kezelni ezeket a híreket, nekem bejön. Persze, kenobi minden mennyiségben jöhet.
 4. Engem az se nagyon izgatna, ha fan service lenne az egész, csak legyen egy pofás története.
 5. Nálam a Leslie sorozat sem. Ami érdekel, az Kenobi, Cassian esetleg meg a mandi. Ott van még a Bad Batch, ezt most nem tudom hova tenni, de majd meglátjuk.
 6. Persze, hogy nem. Asszonypajti első mondata volt, amikor vége lett a filmnek.
 7. A többi bigyó tulajdonképpen csak egy lenne, a Force of Destiny.
 8. Tegnap asszonypajtival megnéztük a filmet. Én már láttam egy jó párszor, asszonypajti meg még nem. Most, hogy a Paramounton megy a Palpatine-saga, a befejező epizódra is kíváncsi lett. Nekem sokkal jobban tetszett, mint neki. Egyébként, talán az egyik legszebben fotografált epizódja a sorozatnak, meg talán a leglátványosabb is.
 9. Nem tudom, ki hogy van vele, de nekem most nagyon elkezdett hiányozni a sorozat. Ez a hetente kapunk új epizódot, kibeszélni az aktuális részt, majd várni az újat, azon gondolkodva, hogy hová fog kilyukadni a történet - nekem nagyon bejött. Milyen meglepetések lesznek, vagy éppenséggel milyen csavarok a sztoriban, Filoni mivel rukkol ki megint, ez hiányzik. A mozifilmmentes időszakokat remekül hidalta át és valódi, új élményekkel ajándékozott meg. El kell kezdenem újra nézni az egészet, de annak van egy olyan bökkenője, hogy ismerem mind. A Rebels többé-kevésbe pótolta a TCW-t, nálam olya
 10. Nolan filmeje + Zimmer zenéje alá. Engem kilóra megvennének, pedig 100 vagyok.
 11. Immár harmadszor is véget ért ez remek sorozat. Az ötödik évad végén, Ahsoka távozásával egyszer már elengedtem a TCW-t, ami számomra nagyon mély élményeket kínált, addig ismeretlen szereplőket ismertetett meg és ismert szereplők új oldalát. Ilyen történet volt például a Mortis szál, ami szerintem az egész Star Wars univerzumban megkerülhetetlen. De sok kedvenc történetem volt, mint például az onderoni-csata, vagy az éjnővérek vagy a szenátusi politikai huzavonák. Megismertem olyan új szereplőket is, akiket megkedveltem. Ilyen volt például Assajj Ventres, akinek az er
 12. Viszont Dooku meg a többiek akkor kényszerből egy oldalon voltak. Régen volt, nem emlékszem, meg akkor tag sem voltam.
 13. Egyébként azzal volt valakinek fentartása, hogy Dooku, Kenobi és Skywalker egymást segítve akart kereket oldani a fejvadász fogságából? Pedig addira Dookunak is volt vaj a füle mögött rendesen.
×
×
 • Create New...

Important Information