Jump to content

Rincewind

Tag
 • Content count

  150
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

55

About Rincewind

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ha jól emlékszem, akkor a Tartakovsky féle Clone Wars Kit Fisto epizódjában Quarren Szakadár Ligának fordították, amikor az epizód elején Yoda narrál.
 2. Én még a Tales from a Galaxy far far away: Aliens (ep7 antológia) és a 4 Choose your destiny (Obi/Anakin, Han/Chewie, Luke/Leia, Poe/Finn) könyveket vettem meg angolul. Az utóbbiból az Obi-wan és Anakin végül kijött magyarul is.
 3. Ha még senki nem linkelte volna, a Reddit-en elkezdték a kínai exklúzív High Republic regény fordítását. https://www.reddit.com/r/starwarscanon/comments/kg2r8v/the_vow_of_silver_dawn_chapter_1_english/ Bele fog telni még pár hónapba, hogy az egész meglegyen, de jó hír, hogy ha már a Lucasfilm nem adja ki angolul, legalább a fanok a kezükbe veszik a dolgot.
 4. Azoknak is érdemes "megvenni" az Epicen, akik csak az alap játékot birtokolják, mert ez az ingyenes promó a Celebration Editionre szól, vagyis kinyit neked minden skint meg miegymást, amit meg kellene venni kreditből. Ha megveszed az Epicen be fog kelleni jelentkezni azon keresztül az Originre. Ekkor az Origin könyvtárban lesz az eddigi Battlefront, és mellette az Epices verzió, én az utóbbit elrejtettem, és egyedül annyi történt, hogy minden skin megvan, és minden mással ugyan ott tartok,ahol eddig, szóval nem vesztettem el semmit. Ha jól tudom 21-éig lehet még bezsebelni.
 5. És mit jelent, ha előjegyzem? Abba nem kavar bele, hogy mindig megvárom a három kötetes egybe csomagokat? Az ha előjegyzem, csak információ nekik, hogy hány embert érdekli a könyv?
 6. Jocasta Nu ott ül a tanácsban. Azt hiszem kánonban nem tudjuk, hogy mikor lett teljes állásban könyvtáros. Legendsben BBY 52-ben hagyta el a tanácsot, az volt az az év, mikor Palpatine szenátor lett. Nem hiszem, hogy ez annyira régen játszódna, de biztos az EP1 előtt vagyunk.
 7. Egyet értek, a szöveghez maradjunk hűek. Even Piell sem volt átnevezve a Coruscant Éjszakákban, ugye? (még nem kezdtem bele, de hasonló szitu)
 8. Lesz még végül is a Szukits-nál Legends regény?
 9. Van rá esély, hogy 5-e előtt felkerül még a Szukits honlapjára előrendelhetőben valami? Az Aphra+Jedha+Solo együtt még nem üti meg az ingyen szállítást, és minden mást megrendeltem már Ha nem lesz semmi, akkor megrendelem úgy.
 10. Nem úgy van, hogy ez a könyv két oldala?
 11. Múltkor volt róla szó, hogy az ifjúsági kötetekből nem jön ki minden, mert nem volt túl jó az eladása a korábbiaknak. Viszont én szeretném beszerezni őket akkor legalább angolul. Össze tudnánk szedni, hogy mik azok, amik biztos nem jönnek ki, illetve, amire lehet esély? Eddig ami kijön, ha jól emlékszem: - Leia, Princes of Alderaan - Canto Bight mindkettő a Szukitstól, igaz? Ami maradt: - Legends of Luke Skywalker - Cobalt Squadron - Tales Aliens - Guardians of the Whills - Adventure in Wild Space sorozat - Servants of the Empire sorozat
 12. Semmi köze a kettőnek egymáshoz, csak az, hogy Clone Wars mindkettő. A Külső Űr ha jól emlékszem arról szólt, hogy Obi-Wan és Bail Organa ellátogatnak valami Sith bolygóra. A No Prisoners pedig Rex és Ahsoka meglátogatják Pellaeont pihenés képp, persze nem fognak sokat pihenni. A fő vitatémája a Jedi Rend hozzáállása a kötődéshez. Egész jó volt, de én úgy éreztem, még egy 100 oldalt elbírt volna, és jobban kivesézhette volna a témát (bár én mostanában az utolsó 5 könyvről, amit olvastam, ezzel a véleménnyel voltam )
 13. Na én meg megvettem angolul a No Prisoners-t, gondoltam, ha lesz Legends kiadás, nem hiszem, hgoy ezzel mennének. Megvan a Fejvadász háború folytatása is angolul, de azok már régebb óta, hasonló gondolatok miatt Viszont akkor a Clone Wars Gambit-eket nem veszem angolul meg. És szerintem a fenti három is meglesz magyarul, ha kijön, akkor már legyen teljes a magyar gyűjtemény A többi cím meg csodálatos hír. Azt hiszem megint kezdhetünk spórolni
 14. Valahogy úgy volt, hogy egy 3 részes mini és egy one-shot előzményt terveztek a Rogue One-hoz, és most az amazon-ról eltűntek, az edelweiss-en pedig a "cancelled" feliratot kapták, de a Marvel még nem szólt ez ügyben semmit.
×
×
 • Create New...

Important Information