Darth Sky Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 A Star Wars egy Jason Aaron által írt, John Cassaday által rajzolt képregénysorozat, egyben első az új Marvel-féle Star Wars szériák sorában. A történet az Egy új remény és A Birodalom visszavág közt játszódik, olyan klasszikus hősökkel a főszerepben, mint Luke Skywalker, Leia Organa, Han Solo, Chewbacca, R2-D2 és C-3PO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted March 26, 2015 Share Posted March 26, 2015 Az első részt elolvastam de nem igazán nyűgözött le. Persze a vége érdekessé tette, így majd sort kerítek a folytatásra is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted March 31, 2015 Share Posted March 31, 2015 Most a harmadik szám végén nekem úgy jött le, hogy ez "Skywalker lecsap" sztoriszál véget ért és a 4-től új szál indul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 (edited ) Most végre elolvastam a 3 részt! Nagyon tetszett!Jó volt látni a régi ismerősöket! 3PO-tól mondjuk megint kiborultam... Érdekes mondjuk,hogy Luke,hogy menekült meg?! A dobozka mi lehet? Edited April 1, 2015 by ZoliZoltán Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 6, 2015 Share Posted April 6, 2015 Jó kezdés volt az első három szám. Engem is érdekelne, hogy menekült meg Luke mert ez kicsit elnagyolt. Az is fura, hogy mit keresett Kenobi házánál az a két fazon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted April 7, 2015 Author Share Posted April 7, 2015 Az is fura, hogy mit keresett Kenobi házánál az a két fazon? Csak elhaladtak előtte, hogy kietlenebb rejtekhelyet találjanak a frissen kinyírt rodiai hullának a birodalmiaktól és Jabba embereitől nyüzsgő Mos Eisley helyett. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 7, 2015 Share Posted April 7, 2015 Akkor ezzel egy új szál veszi kezdetét? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 Lehet,hogy akkor ez megint csak egy tisztelges...aztan semmi tobb. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 8, 2015 Share Posted April 8, 2015 (edited ) Tisztelgésnek ok, de semmi értelme ha csak úgy lóg a levegőben. Edited April 9, 2015 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Megmutatták, hogy hagyott egy könyvet Lukenak, hamarosan biztos elkeveredik oda érte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted April 9, 2015 Author Share Posted April 9, 2015 Akkor ezzel egy új szál veszi kezdetét? A cymooni gyáras szál elvileg lezárult a 3. számban (ennek az utóhatásaival foglalkozott a Darth Vader 1. száma), így gondolom, új sztoriszálat kapunk. A két fickót szerintem szimplán csak azért mutatták, hogy így emeljék be Kenobi kunyhóját, ne csak random bukkanjon fel, minden körítés nélkül. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted April 9, 2015 Share Posted April 9, 2015 Én is ilyesmire gondoltam. Reméljük valóban erről van szó. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted April 23, 2015 Author Share Posted April 23, 2015 A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted April 23, 2015 Share Posted April 23, 2015 Kösz Sky! Kicsi megkevert Vader a borítón hirtelen azt hittem a Vader 4. része, de az meg már kijött akkor most mivaaan...? De aztán helyre raktam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Hát ez a 4. szám most nem volt valami nagy szám. Kifejezetten unalmas lett. Meg is lepődtem, hogy a Skywalker lecsap történetszál még nem ért véget. A Lázadók gondjai érdekesek, Luke dilemmája is, de ez nem volt elég egy jó számhoz. Közepes. Köszönjük a fordítást. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted April 24, 2015 Share Posted April 24, 2015 Köszi! Most hirtelen én is néztem,hogy megit Vader 4. ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted April 27, 2015 Share Posted April 27, 2015 Köszi, Sky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunner Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 (edited ) Ezer koszonet. Van egy dolog amit nem ertek hogyan lehet az hogy nemet nyelven mas jelenik meg Edited April 29, 2015 by Hunner Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted May 21, 2015 Share Posted May 21, 2015 Na végre elolvastam a 4-et! Nagyon jó ez a a szál!Imádom4 és itt van BOBAAAAAA :yeah: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted May 21, 2015 Author Share Posted May 21, 2015 Közben befutott az 5. szám is. A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 A franc... Kosziiii Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Köszönjük a fordítást! Az ötödik szám már egy fokkal jobb, mint az előző, főleg a Fett-el és Luke-kal kapcsolatos részek tetszettek. Han és Leia részei valahogy unalmasak voltak számomra. Négyes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Köszi szépen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Köszi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted May 23, 2015 Share Posted May 23, 2015 Nagyon jó rész!Egyre jobb,nem lehet már szavakat találni az ajnározásra! De jó lenne ha kiadnák őket itthon is.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Sky Posted June 4, 2015 Author Share Posted June 4, 2015 A jogi problémák elkerülése miatt a képregény rajongói fordítása eltávolításra került az oldalról. A hivatalos változat elérhető a Szukits honlapján. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Cupsy Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Köszi Sky!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted June 4, 2015 Share Posted June 4, 2015 Na ez a szám megint nagyon tetszett, szerencsére volt olyan jó, mint az első 3. Luke összecsapása Boba Fettel nagyon ász lett, e mellett Han falaségének, Sana Solo felbukkanásának is nagy hatása volt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZoliZoltán Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Köszi!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hunner Posted June 7, 2015 Share Posted June 7, 2015 Koszike Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts