Ugrás a kommentre

Rincewind

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    152
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Rincewind összes hozzászólása

  1. Stílust nem csak asztalnál, hanem meditációs pontnál is lehet váltani, így ha valahol folyton kikap a játékos, ahol feléled rögtön kísérletezgethet másik stílusokkal, és nem marad az egész küldetésre annál a kettőnél, amivel nekiindult. Valóban jobb lett volna, ha menet közben lehet váltogatni mind az ötöt, de koránt sincs annyira lekorlátozva, mint gondoljátok. Emellett Grand Masteren sosem volt olyan helyzet, hogy ne tudtam volna megölni akármit a kedvelt stílusommal. A "legjobb választás" nem szabad, hogy a játék élvezete elé kerüljön. Meg lehet csinálni a játékot úgy, ahogy te akarod.
  2. Rincewind

    Star Wars: Ronin

    A Ronin (Visions Novel) várható a Szukitstól?
  3. Rincewind

    Képregények

    Ha jól emlékszem, akkor a Tartakovsky féle Clone Wars Kit Fisto epizódjában Quarren Szakadár Ligának fordították, amikor az epizód elején Yoda narrál.
  4. Rincewind

    Könyvek

    Én még a Tales from a Galaxy far far away: Aliens (ep7 antológia) és a 4 Choose your destiny (Obi/Anakin, Han/Chewie, Luke/Leia, Poe/Finn) könyveket vettem meg angolul. Az utóbbiból az Obi-wan és Anakin végül kijött magyarul is.
  5. Rincewind

    High Republic

    Ha még senki nem linkelte volna, a Reddit-en elkezdték a kínai exklúzív High Republic regény fordítását. https://www.reddit.com/r/starwarscanon/comments/kg2r8v/the_vow_of_silver_dawn_chapter_1_english/ Bele fog telni még pár hónapba, hogy az egész meglegyen, de jó hír, hogy ha már a Lucasfilm nem adja ki angolul, legalább a fanok a kezükbe veszik a dolgot.
  6. Azoknak is érdemes "megvenni" az Epicen, akik csak az alap játékot birtokolják, mert ez az ingyenes promó a Celebration Editionre szól, vagyis kinyit neked minden skint meg miegymást, amit meg kellene venni kreditből. Ha megveszed az Epicen be fog kelleni jelentkezni azon keresztül az Originre. Ekkor az Origin könyvtárban lesz az eddigi Battlefront, és mellette az Epices verzió, én az utóbbit elrejtettem, és egyedül annyi történt, hogy minden skin megvan, és minden mással ugyan ott tartok,ahol eddig, szóval nem vesztettem el semmit. Ha jól tudom 21-éig lehet még bezsebelni.
  7. Rincewind

    Könyvek

    És mit jelent, ha előjegyzem? Abba nem kavar bele, hogy mindig megvárom a három kötetes egybe csomagokat? Az ha előjegyzem, csak információ nekik, hogy hány embert érdekli a könyv?
  8. Rincewind

    Képregények

    Jocasta Nu ott ül a tanácsban. Azt hiszem kánonban nem tudjuk, hogy mikor lett teljes állásban könyvtáros. Legendsben BBY 52-ben hagyta el a tanácsot, az volt az az év, mikor Palpatine szenátor lett. Nem hiszem, hogy ez annyira régen játszódna, de biztos az EP1 előtt vagyunk.
  9. Rincewind

    SW könyvek

    Egyet értek, a szöveghez maradjunk hűek. Even Piell sem volt átnevezve a Coruscant Éjszakákban, ugye? (még nem kezdtem bele, de hasonló szitu)
  10. Rincewind

    SW könyvek

    Lesz még végül is a Szukits-nál Legends regény?
  11. Rincewind

    Könyvek

    Van rá esély, hogy 5-e előtt felkerül még a Szukits honlapjára előrendelhetőben valami? Az Aphra+Jedha+Solo együtt még nem üti meg az ingyen szállítást, és minden mást megrendeltem már Ha nem lesz semmi, akkor megrendelem úgy.
  12. Rincewind

    Könyvek

    Nem úgy van, hogy ez a könyv két oldala?
  13. Rincewind

    Könyvek

    Múltkor volt róla szó, hogy az ifjúsági kötetekből nem jön ki minden, mert nem volt túl jó az eladása a korábbiaknak. Viszont én szeretném beszerezni őket akkor legalább angolul. Össze tudnánk szedni, hogy mik azok, amik biztos nem jönnek ki, illetve, amire lehet esély? Eddig ami kijön, ha jól emlékszem: - Leia, Princes of Alderaan - Canto Bight mindkettő a Szukitstól, igaz? Ami maradt: - Legends of Luke Skywalker - Cobalt Squadron - Tales Aliens - Guardians of the Whills - Adventure in Wild Space sorozat - Servants of the Empire sorozat - Join the Resistance sorozat - Ezra's Gamble Szóval, ezek közül van hír, hogy mit ad ki esetleg a Kolibri? Van még valami, amit kihagytam a listáról?
  14. Rincewind

    SW könyvek

    Semmi köze a kettőnek egymáshoz, csak az, hogy Clone Wars mindkettő. A Külső Űr ha jól emlékszem arról szólt, hogy Obi-Wan és Bail Organa ellátogatnak valami Sith bolygóra. A No Prisoners pedig Rex és Ahsoka meglátogatják Pellaeont pihenés képp, persze nem fognak sokat pihenni. A fő vitatémája a Jedi Rend hozzáállása a kötődéshez. Egész jó volt, de én úgy éreztem, még egy 100 oldalt elbírt volna, és jobban kivesézhette volna a témát (bár én mostanában az utolsó 5 könyvről, amit olvastam, ezzel a véleménnyel voltam )
  15. Rincewind

    SW könyvek

    Na én meg megvettem angolul a No Prisoners-t, gondoltam, ha lesz Legends kiadás, nem hiszem, hgoy ezzel mennének. Megvan a Fejvadász háború folytatása is angolul, de azok már régebb óta, hasonló gondolatok miatt Viszont akkor a Clone Wars Gambit-eket nem veszem angolul meg. És szerintem a fenti három is meglesz magyarul, ha kijön, akkor már legyen teljes a magyar gyűjtemény A többi cím meg csodálatos hír. Azt hiszem megint kezdhetünk spórolni
  16. Rincewind

    Képregények

    Valahogy úgy volt, hogy egy 3 részes mini és egy one-shot előzményt terveztek a Rogue One-hoz, és most az amazon-ról eltűntek, az edelweiss-en pedig a "cancelled" feliratot kapták, de a Marvel még nem szólt ez ügyben semmit.
  17. Rincewind

    Könyvek

    Elvileg most elfogyott egyelőre a még kiadatlan kánon regény, ugye? Még idén kijön angolul a Bloodline, a Catalyst, az Aftermath második része, jövőre a harmadik. Ezek mennyire hamar jönnek majd itthon az eredeti kiadáshoz képest? Lesz valami Legends, amíg várakozunk? Bár lehet, hogy egy kis leülés nem árt az olvasóknak, hogy összekapják magukat a hirtelen áradat után.
  18. Rincewind

    Könyvek

    Én már egy ideje arra várok, hogy a Before the Awakening és a Tales from a galaxy far, far away: aliens kerüljön a magyar listára. Esetleg a Servants of the Empire féle Rebels kisregények, bár azok már elég régiek, lehet kimaradnak. A Force awakens-es cuccokra viszont még van esély.
  19. Rincewind

    Képregények

    A két sorozat mindig is szorosan összekapcsolódtak egymással, és valószínűleg az a koncepció, hogy ha valaki Star Wars képregényeket olvas, és megveszi őket, akkor mindkét sorozatot követni fogja majd. De megértem az aggályodat.
  20. Rincewind

    Képregények

    Itt egy útmutató a Vader Down olvasási rendjéhez, mindegyik fejezet legvégén fel volt tüntetve:
  21. Rincewind

    SW könyvek

    A Törésponttal már végeztem, a Cestus csapda első pár fejezetében vagyok, és egyelőre a Töréspont jobban tetszett. Egy eléggé komoly könyvről van szó, ami stílusban kicsit talán a Vesztegzárhoz hasonlítható. A Cestus csapda meddig kicsit komolytalannak tűnik.
  22. Rincewind

    Lego Star Wars

    Megvolt Köszönöm, hogy szóltál, szép darab az új C-3PO. Meg hamár ott voltam, vettem egy Battle Pack-ot a kisöcsikémnek is De gyerekek nagyon masszív darab ez az X-szárnyú. Nagyon szépen ügyeltek a részletekre, egyszerűen gyönyörű. Én nagyon régen nem vettem legót, de ez a darab nagyon megfogott, és egyáltalán nem csalódtam benne.
  23. Rincewind

    Lego Star Wars

    Lehet tudni, hogy meddig él ez a C-3PO akció? Úgy terveztem meglepem magam karácsonyra egy újféle X-szárnyúval
  24. Rincewind

    SW könyvek

    A Szukits most küldött e-mailt, hogy vasárnap éjfélig 20 SW könyvük 50%-os kedvezményen van. Akinek kimaradt egy-két könyv, vagy a képregények, érdemes körbenézni!
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.