Ugrás a kommentre

Werebazs

Tag
 • Összes hozzászólás:

  1.994
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

34 Semleges

1 követő

Werebazs profilja

 • Rang
  Jedi lovag
 • Születésnap 1990-10-22

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Pécs

Legutóbbi látogatók

10.596 profil megtekintés
 1. Werebazs

  Sorozat fordító

  Na hát akkor utoljára jelentkezem Rebels felirattal. Fulcrumnak köszönöm az együttműködést. Köszönöm mindenkinek, aki követett minket. Jó szórakozást! 4x15-16 A Család Újra Együtt és Elbúcsúzik.srt
 2. Werebazs

  Sorozat fordító

  Köszönöm mindenkinek a megértést. Igyekszem holnap befejezni, mert őszintén szólva, nem akarom pont a finálét kihagyni.
 3. Werebazs

  Sorozat fordító

  Bocs srácok, máma már biztos nem lesz, sőt lehet holnap sem. Náthás vagyok, viszket és könnyezik a szemem, máma voltak a klímát beszerelni, utána takarítani kellett. 200 sorig jutottam, még vissza van majdnem kétszer ennyi.
 4. Werebazs

  A Rebels animációs sorozat

  Igen, végül tényleg nem mondott semmi különösebben újat.
 5. Werebazs

  A Rebels animációs sorozat

  Ezt most találtam. Még nem láttam, de ha végeztem, lehet írok egy gyors összefoglalót.
 6. Werebazs

  4x11 - A World Between Worlds

  Igazad van, nem jól fogalmaztam. Késő volt, nem forgott úgy az agyam, hogy pontosan kifejtsem mire gondolok. Amit, mondani akartam, az az, hogy természetesen lehetséges, hogy Palpatine számolt és tervezett a lehetőségre, hogy Ezra be fog jutni, de az szinte kizárt, hogy ez lett volna az A-terve. B, C, vagy leginkább Z-tervnek szánta, hiszen ha a kezdetektől azt akarta volna, hogy Ezra vezesse oda, akkor mindent megtett volna azért, hogy Ezra értesüljön róla hogy mit művel, pontosan úgy ahogy szándékosan hagyta, hogy a Lázadók megkaparintsák a Második Halálcsillag információit. A sötétített lencse szarkazmus volt, persze tudom, hogy vizorok, de ez nem változtat azon, hogy minden olyan gyorsan történt, hogy Vader a Erő nyújtotta szuper-reflexek dacára sem tudta módosítani a csapása ívét. Vader szemszögéből annyi látszott hogy megjelent egy kéz, aztán Ahsokával együtt eltűnt. Ha megnézed képkockára lassítva a jelenetet, Ezra feje át sem ért az időkapun, tisztán ki lehet venni a fodrozódást a csuklója körül. Azt pedig egy szóval sem mondtam, hogy Hyden képes lett volna kinyitni a kaput, hiszen ahhoz az Erőre van szükség. Azt mondtam, hogy rájött volna, hogyan kell kinyitni, és ez nem belemagyarázás, mert Sabine maga mondta, hogy csak időkérdése, hogy a Birodalom megfejtse a kódot. Semmi nem utal rá, hogy azért gyulladt meg, mert Sötét oldal használó, és nem ezért mert egy erőszakkal elferdített/kívülről feltört ablakon próbált bemászni. Az viszont nagyon is ellene szól a teóriádnak, hogy ha a nexus nem tűrné a Sötét oldalt, akkor a varázstüze is használhatatlan lett volna odabent.
 7. Werebazs

  4x11 - A World Between Worlds

  Bár a Templom maga próbált ellenállni, amikor az Inkvizítorok megtalálták, itt és most semmi nem utalt arra, hogy Sötét oldal használók ne használhatnák az átjárót. Egyszerűen arról van szó, hogy a Birodalomnak hiányzott a kirakós egy darabja: a kő, amit a farkasok adtak. Az volt a Rosette-i kő, amivel a művészetekben jártas Sabine dekódolta a freskót, az Erőben jártas Ezra pedig az ő dekódolása alapján felnyitotta a zárat. Ahogy Sabine is mondta az előző részben, csak időkérdése lett volna, hogy a Birodalom is rájöjjön a megoldásra. Ha a lázadók nem avatkoznak közbe, annyi lett volna a különbség, hogy Hydennek eltartott volna még pár hétig a kirakós összerakása, de amint sikerrel jár, Palpatine személyesen odautazhatott volna hogy ő maga nyissa ki. Persze miután Ezra sikeresen bejutott, kapva-kapott az alkalmon,és megpróbált rajta keresztül Sith-mágia segítségével, Corruscant-i szentélye "kényelméből" bejutni, de ez nem olyasmi, amit ő előretervezett volna. Az pedig roppant valószínűtlen, hogy Vader látta volna, hogy Ezra rántotta el onnan Ahsokát. Eleve az egész egy pillanatig tartott, Vader szeme végig Ahsokán volt, nem azon, hogy Ahsoka mögött mi van, a látása amúgy is pocsék (tudod olyan szinten szétégtek a retinái, hogy még a Star Wars univerzumban is csak a sötétített lencse volt rá gyógyír), amire csak rátesz egy lapáttal, hogy a robbanások, kisülések okozta villódzás, meg a lila köd/gáz/plazma/akármi felhő miatt a látási viszonyok még az egészséges szemnek is rosszak volnának. Így arra apellálni, hogy Sidious Vader révén évekre előre tudta, hogy Ezra valamikor be fog jutni a nexusba, nagyon erős belemagyarázás.
 8. Werebazs

  Sorozat fordító

  Na nem bánom. Jó szórakozást! 4x13 Egy Világ a Világok között.srt
 9. Werebazs

  Sorozat fordító

  Kábé egy órája átküldtem, a többi Fulcrumon múlik.
 10. Werebazs

  Sorozat fordító

  Akkor jó szórakozást az esti meséhez 4x12 Farkasok és Egy Átjáró.srt
 11. Werebazs

  Sorozat fordító

  Ú bocs srácok! Négy körül végeztem vele, kétszer visszaellenőriztem, aztán nekiálltam a következőnek, anélkül, hogy elküldtem volna az elsőt! Persze ha Fulcrum nem bánja, kitehetem.
 12. Werebazs

  Sorozat fordító

  Nem tudom. Már tegnap délután elkészültem vele és átküldtem Fulcrumnak, de még nem válaszolt. Már épp kezdtem azon gondolkodni, hogy megkérdezem mi van, hátha nem ment át az e-mail vagy valami. A DUME-al kábé félig elkészültem el eddig, nem tudom az mikor fog sorra kerülni.
 13. Werebazs

  Sorozat fordító

  Hát őszintén szólva gondban vagyok. Úgy döntöttem belevágok és leérettségizek informatikából emelt szinten. A készülés miatt egyrészt jó hogy három hét allatt ledarálják a maradék részeket, másrészt viszont három héten keresztül kihagyni heti két napot az lehet komolyabb időveszteség mint hat héten keresztül kihagyni heti egyet. Végül arra jutottam, hogy legalább a első kettőt megcsinálom, hogy lássam hogy tudom beosztani. Tudom időben kellett volna szólnom, de azt is az utolsó pillanatban döntötten el, hogy egyáltalán jelentkezek a vizsgára.
 14. Werebazs

  Értékeld a filmet

  És mégis honnan rendelkezik velük? A Jakun nőtt fel, tökegyedül, ahol "mindenki önmagáért" mentalitás uralkodik, mert a szülei eladták őt piapénzért. Ott nem tanulhatta meg őket. Luke nem volt hajlandó tanítani, tőle sem tanulhatta meg. Ergó a tény, hogy a körülményei ellenére automatikusan tudja, amit egy pillanatra még Luke is elfelejtett (sőt amit Luke-nak már alapból Yodától kellett megtanulnia!), csak azt erősíti, hogy ő egy hibátlan, tökéletes teremtény. Egyébként az csak morgolódás volt, a hangsúly nem ezen volt, hanem azon, hogy a kiképzés hiánya ellenére az egészséges és magát végleg elkötelező Kylo továbbra sem tudta legyőzni, tehát a magyarázat, hogy ők ketten egymás tükörképei sántít. Sejtettem
 15. Werebazs

  Értékeld a filmet

  Hol mondtam én olyat, hogy meg kellett volna ölnie? Azt mondtam, hogy mivel megölhette volna, ezért még döntetlennek sem igazán lehet nevezni a harcukat.
×
×
 • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.