Ugrás a kommentre

Wolffe

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    43
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Legutóbbi látogatók

374 profil megtekintés

Wolffe eredményei

Ifjonc

Ifjonc (1/6)

69

Közösségi hírnév

  1. Wolffe

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Nagyon jó volt hallani, hogy a rész eleji narrátor, de aki csak az idézetet olvassa még ő is visszatért. Rexnek is a szokásos hangja van itt. Sajnos a The Bad Batch-ben más, ami kicsit furcsa. Nem tudom, hogy Obi-Wan hangja ugyanaz-e, mint aki a 6. évadban, de Anger Zsolt nem tért vissza most se. Remélem, hogy a Kenobi sorozatot azért elvállalja, az mégiscsak egy komolyabb szerep. Anakin nem szerepel az eddig elérhető részekben, de attól nem félek, hogy Moser Károly ne jönne vissza, már korábban nyilatkozta, hogy szívesen vállalná, ha készülne szinkron az új évadhoz.
  2. Wolffe

    Zene

    Nem gondoltam, hogy valaha dubstepet fogok hallani mint Star Wars zene. (Troopers egyes részeinél)
  3. Wolffe

    Chapter 14: The Tragedy

    Meglepődtem a részen, mert nem gondoltam volna, hogy egyből el is jutunk a Tythonra. Azt hittem, megint felvesz Mando egy mellékküldetést valakitől. De egy pörgős rész lett, sok minden történt benne. Tetszett az elején a jelenet Mandoval és Groguval, majd a kőnél az erőpajzs is jól megvolt csinálva. Ezután jöttek a bonyodalmak, és szerintem a néhány negatívum is. Boba névről tudja ki az Cobb Vanth, szóvak tudta, hogy nála van a páncélja. ha annyira kellett neki akkor miért most jutott eszébe visszaszerezni? A jetpackos dolog nagyon amatőr megoldás volt. Miért kellett Mandonak háromszor megpróbálnia kiszedni onnan Grogut majd háromszor hanyatt vágódni, nem volt elég egyszer max kétszer? Az akció jó volt alapvetően, de volt pár olyan snitt ami nekem olyan volt, mintha egy fan filmet néznék. Voltak ötletes dolgok közben, például, hogy Boba olyan erővel használja a taszken botot, hogy törik a páncél tőle. Ugyanakkor még bénábbnak tűntek tőle a rohamosztagosok. Megsemmisíthetetlen fém páncél a gagyi műanyag ellen. A katonán meg aki nézi és próbálja szétlőni a felé guruló sziklát, felröhögtem, hogy ez már szánalmas, szegény. A páncélos Boba jelenete nagyon badassre sikerült. A Razor Crestnek annyi, én nem sajnálom. Elég bumfordi volt, plusz már legalább háromszor volt, hogy az írók tropára törték a hajót, ha a történet úgy kívánta, hogy hajóval együtt túl egyszerű lenne valami. Majd egy csomó idő elment arra, hogy aztán meg legyen szerelve. Szerintem ezekből már túl sok volt. Bár most az új hajó keresésével, majdani javítgatásaival, ugyanennyi időt el lehet majd cseszni. Viszont a Mandonak jelentett valamit a hajó, jó jelentet volt, ahogy a hamvakból előszedi ami maradt belőle. Dark Troopereknél mikor leszálltak, kicsit a Vasember 3 ugrott be. Utolsó jelenet is jó volt, Grogu csupa meglepetés. Szóval tetszett a rész, de voltak benne hibák, vagyis ami nekem kevésbé jött be. Itt a fórumon ez már sorozatban a negyedik rész ami sokak által az eddigi legjobbnak van kikiáltva. Meglátjuk mennyire leszek kiátkozva néhány dolog miatt amit említettem.
  4. Wolffe

    Chapter 13: The Jedi

    Másodszori nézésre vettem észre, hogy Mando arca minimálisan átlátszik a sisakon, a tábortüzes jelenetnél. A képen nem annyira kivehető, de lejátszás közben elég egyértelműen látni (megfelelően közelről nézve ), hogy mozog a szája, ahogy beszél. Annyira nem figyeltem eddig, hogy volt-e már ilyen korábban, de most feltűnt.
  5. Wolffe

    Chapter 13: The Jedi

    Azért az a pár centi lehet, hogy több mint Baby Yoda, akarom mondani Grogu teljes magassága. Ezzel a résszel tényleg ennyi volt a problémám, néhány korábbinál jóval több. Azokhoz nem írtam inkább semmit, mert a jókat nem akartam újra leírni sokadszorra (itt se), a rosszra meg nem vevők itt annyira.
  6. Wolffe

    Chapter 13: The Jedi

    Alapvetően szerintem jól emelték át Ahsoka kinézetét, de rész közepéig éreztem hogy valami furcsa csak nem tudtam mi az. Egyrészt mert le voltam döbbenve a brutális kezdés miatt. Ott a kardok elvonták a figyelmem, a kapunál pedig a szemeit néztem, hogy rendben az kék. Mert a színésznőé barna, de persze ezt nem olyan nehéz megváltoztatni. Aztán rájöttem hogy a lekkui rövidek kicsit. Igazából meg tudok vele békülni. Lehet, hogy nem tudták megoldani, hogy elég nagyok legyenek de mégis az akrobatikus mozgás se legyen akadály. Bár a ROTJ-ban a twi'lek táncolt is hasonlókkal. Mindenesetre twitteren láttam pár szerkesztett képet, hogy nézhetett volna ki hosszabbakkal. Nekem így teljesebbnek tűnik az összkép, de "ennyi baj legyen".
  7. Wolffe

    Chapter 9: The Marshal

    Ha átlag nézők szempontjából nézzük, azért azt mindenki tudja ki az a Boba Fett, ha esetleg nem ismerné meg a páncélját valaki, még a nagytotálos sisak után sem utána is van nagyon sok utalás rá a részben (Sarlakk pl.). Na most akkor ha ezek után a következő részben bemutatkozna, hogy szevasz Mando én Rex vagyok, még akkor is szerintem sokan azt hinnék, hogy Boba az, csak más nevet mondott Rexet így nem lehetne felvezetni. Plusz Bobát a Tatooineon láttuk utoljára, Rex nem is tudom járt-e ott.
  8. Wolffe

    Chapter 9: The Marshal

    Nem erre számítottam, de tetszett. Úgy értem, hogy első résznek olyat vártam amiben ennél többet halad a fő szál, nem egy félig meddig "monster of the week" epizódot, de ez annak viszont átlagon felüli volt. Persze Boba miatt lehet, hogy fontos lesz ez is, nem tudom mekkora szerepe lesz neki. Külön tetszett, hogy amikor a sárkányt kicsalják a barlangból a képarány átvált 16:9-re és így az még nagyobbnak hat, majd miután legyőzték visszaáll 21:9re. Nekem a legendákból a Kenobi regény jutott eszembe a részről, a taszkenek jellemébe/életébe való betekintés és persze a Krayt sárkány megölése miatt. Pontosan nem emlékszem ott hogyan győzték le, de biztos, hogy Ben nem robbanószert használt.
  9. Wolffe

    A The Mandalorian sorozat

    Igen szeretnék.
  10. Wolffe

    A The Mandalorian sorozat

    Ktome jóvoltából már fél kettőkor volt felirat! A facebook oldalát érdemes nézegetni péntekenként, mert oda rakja ki legelőször. Feliratos oldalon még most sem láttam. Akartam szólni előbb, de elfelejtettem a jelszavam (igazából a böngésző tudta eddig, de valahogy az is eltűnt) és most sikerült belépnem.
  11. Wolffe

    Videjó játékok

    Most ingyenes pár napig a GTA V az Epic Storeban, ha valakinek nem lenne még meg.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.