Jump to content

Zene

Ody Mandrell

Recommended Posts

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

A Mondo egy 3500 példányban megjelenő vinyl box set formájában ki fogja adni az első szezon zenéit. A set megjelenésének napja augusztus 26.          

Emlékeztek még, amikor még ezen a fórumon is közfelháborodást okozott, amikor néhány merész rajongó olyat mert írni, hogy John Williams nélkül is van Star Wars zene? Hát szerintem Ludwig Göranssonnak

Itt van FLAC-ben is:   Elképesztő, hogy mit tud alkotni ez a srác. Már most azt mondom, hogy szerintem Ludwig Göransson a második legtehetségesebb zeneszerző, aki az SW univerzumon do

• 10 months later...
16 órával ezelőtt, Brodie írta:

Bocsi, ezt észre sem vettem, beillesztem ide is.

Sajnos nekem nem igazán működött ez a link. Kész küzdelem, mire letöltési linket ad, aztán 45 percig tartott mire lejött egy használhatatlan file...

És 1 napot kell várni, míg újra lehet próbálkozni... :(

Valami más forrás akadhat?

Szerk.: Ja, torrenten is elérhető. Azért köszi!

Edited by csoli1138

39 perccel korábban, Rog írta:

@HeirToGrievous

Közben felraktam mappás állapotban is őket. A linkjüket beszerkesztettem a fenti szpojlerekbe. A mega szervere által generált Zip formában lehet lehúzni a cuccost. Talán azok a Zip-ek normálisan működnek.

Igen, így már működött. Nagyon köszi! :psycho:

És mivel egy köszönet szerintem ezért nem elég, ezért rögtön kettőt kapsz. :)

images?q=tbn:ANd9GcS-Gbjpg8xynEQkyftCo8r

Szerintem is szenzációs a zene! Ha csak a sorozat zenéjét hallanám elsőre, anélkül hogy láttam volna egy epizódot is, már csak ennyi rávezetne, hogy ez egy magányos hős balladája.

A lányaim már azóta megtanulták lejátszani a zongorán. :cool:

Itt van FLAC-ben is:

Elképesztő, hogy mit tud alkotni ez a srác.

Már most azt mondom, hogy szerintem Ludwig Göransson a második legtehetségesebb zeneszerző, aki az SW univerzumon dolgozott, persze fényévekkel John Williams mögött, de így is fantasztikus.

Bírom én nagyon Giacchino és Powell SW muzsikáját is, de kicsit rajtuk azt érzem, hogy nem is Star Wars, hanem inkább John Williams zenét szerettek volna komponálni.

A mandalori zenéje pedig újító, friss, modern és starwarsos.

És ami még feltűnt: a 6. szám az Ewok filmek dallamát is tartalmazza. Nem vagyok rá büszke, hogy felismertem hallás alapján. :D 

• Like 2
  • Vicces 1
  • Tetszik 2