Dzséjt Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 (edited ) 2020. 01. 06. - 21:32, Ody Mandrell írta: Egyébként rajtam nem múlik. Eddig négyszer láttam moziban, szombaton tervezem az ötödiket. Ha jól számolom akkor az lesz a csúcs. Ötször még egy SW filmet se láttam moziban. most elgondolkodtam azon, melyik filmet hányszor láttam. moziban Ep4-6: 0 Solo: 1 Ep2: 1 TCW: 1 Ep9: 2 Ep1: 2 RO: 3 Ep8: 3 Ep7: 4 Ep3: 5 Edited January 25, 2020 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Riddick Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 (edited ) EP IV-VI: 0 EP I: 2 (jól emlékszem, hogy nálunk is bemutatták pár éve a 3D változatot moziban? .... Mert akkor 3) EP II: 2 EP III: 5 SOLO: 1 ROUGE ONE: 3 EP VII: 5 EP VIII: 5 EP IX: 4 (még legalább 1x meg szeretném nézni moziban, hogy itt is meglegyen az 5) TCW film: 1 Edited January 8, 2020 by Darth Riddick 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 Na szóval ki hányszor látta moziban a filmeket? Ide lehet beírni a listákat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RacerX Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 EP IV-VI: 0 (de ha számít a felújított verzió, akkor láttam a TESB-et egyszer) EP I: 2 (ebből egyszer 3d) EP II: 1 EP III: 1 SOLO: 3 ROUGE ONE: 4 EP VII: 2 EP VIII: 3 EP IX: 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 Minden számít, csak mozis legyen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whill Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 4-5-6: Ekkor még nem éltem 1: 1x először, utána évekkel később 1x 3D-ben 2: 2x 3: 2x The Clone Wars: 1x 7: 2x Zsivány Egyes: 3x 8: 3x Solo: 2x 9: Eddig 2x, de már be van iktatva a következő 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinistra Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 (edited ) Hát mivel én későn lettem Star Wars fan, ezért az én listám elég gyatra sajna EpI-VI: 0 Ep VII: 3x Ep VIII: 2x Ep IX: 3x, szerintem lesz egy negyedik nézés is 4DX-ben Rogue One: 2x Solo: 2x Edited January 7, 2020 by Sinistra Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 EP IV-VI: 0 EP I: 2 EP II: 2 EP III: 3 SOLO: 2 ROUGE ONE: 3 EP VII: 5 EP VIII: 3 EP IX: 3 Nem 100%-osak az emlékeim, de valahogy így állhat a dolog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 (edited ) EP 4. 1?+1. EP 5. 1+1 . Van egy emlékem, anyu mondja, hogy megyünk megnézni a Birodalom visszavág-ot én meg azt hittem valami háborús film, amiben csak bácsik vannak, nem tetszett a címe, azt mondtam nem érdekel. Mondja, hogy a Csillagok háborúja folytatása, tudod, amiben...ja, az más . EP 6. 1+1 Itt arra emlékszem, hogy a Rankoros részt nem mertem nézni és hátat fordítottam, a vetítőgép képen néztem kicsiben, úgy nem volt olyan ijesztő. EP 1. 1 EP 2. 1 EP 3. Ezt nem tudom pontosan, 8 körül és mai napi egyetlen film, amit többször egyedül is megnéztem. EP 7. 1 EP 8. 1 EP 9. 1 R0 1 Solo 0 TCW 1 Edited January 8, 2020 by Szisz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 (edited ) EPIV: 1 (1997) EPV: 0 (lehet, hogy volt egy klubnap ahol levetítették, de nem vagyok benne biztos) EPVI: 1 (1985) EPI: 2 (1999, 2012) EPII: 3 (2002) EPIII: 6 (2005, 2006) EPVII: 7 (2015, 2016) EPVIII: 4 (2017) EPIX: 10 (2019, 2020) Rogue One: 4 Solo: 2 TCW: 1 Edited February 21, 2020 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Whill Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 A topic miatt elgondolkodtam, valaki tud Magyarországon olyan moziról, ahol régebbi filmeket is vetítenek, és lenne lehetőség megnézni az eredeti trilógiát nagyvásznon? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted January 7, 2020 Share Posted January 7, 2020 (edited ) Ep I: 2 Ep II: 1 Ep III: 5 Ep IV: kb. 10 (sokszor, az biztos, mert évekig ment moziban a film, és máshol nem lehetett megnézni ) Ep V: kb. 10 (dettó) Ep VI: 2 Ep VII: 4 Ep VIII: 4 Ep IX: 4 (de 5 lesz) Rogue One: 3 Solo: 2 TCW: 2 Edited January 8, 2020 by Pildi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Tényleg a TCW. Az is 1. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 (edited ) 10 órával ezelőtt, Pildi írta: Ep I: 2 Ep II: 1 Ep III: 5 Ep IV: kb. 10 (sokszor, az biztos, mert évekig ment moziban a film, és máshol nem lehetett megnézni ) Ep V: kb. 10 (dettó) Ep VI: 2 Ep VII: 4 Ep VIII: 4 Ep IX: 4 (de 5 lesz) Rogue One: 3 Solo: 2 Impozáns 10-esek . Akkor mégis láttam moziban a 4-et a 80-as években is, ha így van, ahogy írod. Olyan kicsi voltam, nem emlékszem, anyut kérdeztem és ő sem tudta biztosan. Annyi maradt meg, hogy bazi sokáig jött a csillagromoló az elején, azt hittem ez lesz végig. Felnőve már nem tűnt olyan hosszúnak. Edited January 8, 2020 by Szisz 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 2 órával ezelőtt, Szisz írta: Tényleg a TCW. Az is 1. Módosítottam én is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nabopolasszar Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 Ep I: egyszer láttam 3D-ben Ep II: ezt is egyszer volt szerencsém megtekinteni 3D-ben még 2013-ban Essenben a Celebrationön Ep III: ezt a filmet még nem láttam nagyvásznon Solo: kétszer Rogue One: négyszer Ep IV: egyszer Londonban a Celebrationön Ep V: a másik epizód amihez nem volt szerencsém Ep VI: egyszer Essenben Ep VII: ötször, amiből az egyik egy Londoni Celebrationös vetítés volt Ep VIII: négyszer Ep IX: eddig egyszer, de biztos lesz még legalább egy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 6 perccel korábban, Pildi írta: Módosítottam én is. Whill listàjában láttam meg. Ő a forrás. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted January 8, 2020 Author Share Posted January 8, 2020 A TCW nálam is 1. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szisz Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 (edited ) 8 perccel korábban, Dzséjt írta: A TCW nálam is 1. Whill lavinát indított Edited January 8, 2020 by Szisz 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 (edited ) 26 perccel korábban, Nabopolasszar írta: Ep IV: egyszer Londonban a Celebrationön Tényleg, ott én is láttam. A szabadtéri mozi füvön ülve is számít. Edited January 8, 2020 by Pildi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 5 órával ezelőtt, Pildi írta: Tényleg, ott én is láttam. A szabadtéri mozi füvön ülve is számít. Kiderülhet, hogy majdnem a fél fórum látta ott az ep4-et. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pildi Posted January 8, 2020 Share Posted January 8, 2020 23 perccel korábban, MissKarrde írta: Kiderülhet, hogy majdnem a fél fórum látta ott az ep4-et. Ebben az a mókás, hogy ha így is van, többen nem ismertük még egymást. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted January 22, 2020 Share Posted January 22, 2020 TPM-AotC-ANH (szabadtéri nagyvásznas vetítés)-TFA-TLJ-TRoS-RO-Solo: egyszer RotS: kétszer TESB-RotJ-TCW: semennyiszer 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Hű de vicces felsorolást hoztam össze. Mi a poén? Hadd nevessek egy jót. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 23, 2020 Share Posted January 23, 2020 Az elrendezés és a semennyiszer elég mókás nekem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 A "semennyiszer" szerintem is vicces. Az elrendezést már nem találom annak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndianaAndrisSolo Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 (edited ) Az eredeti hat film mindegyikét kétszer láttam moziban, a Klónok támadását láttam először a bemutatója idején moziban, a Baljóst a 3D vetítésnél pótoltam be. Az eredeti trilógiát a Star Wars klub vetítésein láttam, mindegyiket kétszer, az Új reményt még további egyszer láttam, és mindet eredeti mozis verzióban, egyszer magyarul, egyszer angolul. A TCW filmet szintén kétszer láttam moziban, mindkétszer szinkronosan. A hetedik rész 9-szer láttam moziban. Eredetileg 7-szer, utána egy évre rá a Rooftop Cinemában, legutoljára a IX. rész előtt. A nyolcadikat 7-szer láttam, azt az eredeti run-jában 6-szor, utána még egyszer most a IX. rész előtt, a TFA-val együtt. A Rogue One-t ötször láttam. A Solo-t háromszor. A Rise of Skywalkert egyelőre 3-szor láttam, de még nagyon szeretném újra, amíg még adják. A Rebels 3. évad dupla nyitórészét a Celebration Europe-on láttam. Hát, nagyjából így. Mindegyik új filmet láttam IMAX-ben is, talán csak a Solo-t nem. És mindet láttam szinkronosan és eredeti nyelven is, kivéve a prequeleket, azokat moziban csak szinkronnal láttam, de ezt, azt hiszem, túlélem már. Emellett az Indiana Jones-ok közül, ami nekem szorosan összefonódik a Star Wars-rajongással, a negyediket láttam háromszor, és nemrég a Bem moziban az Utolsó kereszteslovagot, azaz a kedvenc részemet, először. Edited January 24, 2020 by IndianaAndrisSolo 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted January 24, 2020 Share Posted January 24, 2020 EP1: 2 EP2: 1 EP3: 3 EP4-6: 0 EP7: 2 EP8: 1 EP9: 1 RO: 2 Solo: 1 TCW: 0 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adrián Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Ep I-III: 0 Ep IV-VI: 0 Ep VII: 1 RO: 1 Ep VIII: 2 SOLO: 1 Ep IX: 1 Hát na, fiatal vagyok. (Tudom, hogy háttal nem kezdünk mondatot) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted January 30, 2020 Share Posted January 30, 2020 Majd az új trilógiánál behozod a lemaradást. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts