Jump to content

Coce_Plant

Tag
 • Content count

  2624
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Semleges

About Coce_Plant

 • Rank
  Öregharcos Rózsabimbó
 • Birthday 05/28/1986

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Debrecen

Recent Profile Visitors

3708 profile views
 1. Sziasztok! Szeretnék kedveskedni egy-két oldal extra információval, remélem érdekesnek találjátok. Szkennelt oldal az újonnan megjelent képes útmutatóból.
 2. Zavart éreztem az Erőben, és vissza kellett néznem ide a fórumra. Azt beszélik, hogy lesz valami új film, amiben megint fénykadozni fognak. Szóval mostanában kicsit vissza fogok kacsintani a fórumra, mert nem bírom megállni... Le a kalappal amúgy Ody előtt, hogy folyamatos fejlesztésekkel még mindig a legjobb Star Wars közösségi oldalt garantálja a rajongóknak! És a törzsközöség is úgy látom szinte teljes pompájában kommentel! Szóval üdv mindenkinek!
 3. Hát nekem is hasamra sütött az Erő! Nem semmi kis teaser volt, az új X-Wingeknél és a Falconnál a midikloriánok majd kiugrottak a helyéről. Az új típusú kardot megmosolyogtam először, de többszöri vizslatás (maga a főnyaláb is instabil) és teóriák után (ősi vonal) kifejezetten tetszik. Már az EPIII idején is tetszett Palpatine irodájában a dombormű, ami kapcsolódási pont volt több ezer évre visszamenőleg (Nagy Hiperűr Háború), most meg a különböző látványtervek is ezt erősítik, hogy itt még több utalás lesz a "gyüjtőnek" köszönhetően!
 4. Boldog szülinapot Ki-Adi!
 5. Azért is furcsállottam, mert a sima makrónak már rég meg kellett lennie.
 6. A kvíznek is jó kis látogatottsága volt.
 7. Gratu Donát! De ez most melyik makro? Sima makroökonómia vizsga?
 8. A külcsíny feltünt, de hogy jogtiszta motor... Nem semmi! Gratu! Ejj számvitel?! Jujj de nem szerettem anno! De remélem te szereted, és sikerekben gazdag szemesztereid lesznek!
 9. Ha bejönnek a számok, kéretik postázni nekem majd az új jó pár Blu-ray lemezes kiadványt majd! Franciaországról majd akkor írok egy hosszabb szösszenetet valamelyik napon. Azóta ugye volt egy diplomaosztóm, 2010 őszétől pedig beiratkoztam egy másik karra, Turizmus-vendéglátásra. És ősz óta 2 évet húztam le párhuzamosan, vagyis most fejezem be a második évemet így itt. Kicsit bepörögtem, a szemem még mindig golyózik. Még vagy pár vizsga, és akkor a nyár a munkáról fog szólni. Nagyjából ezek zajlottak felém. Itt volt valami blockbuster esemény?
 10. Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat! Belestem már, hogy mi újság van errefelé, és látom, hogy zseniális fejlődési pályát mutat fel az oldal még mindig! Számomra még új a kezelőfelület, ezért is nyomkodok óvatosan. (bár az óvatosság köszönhető a szülinapi este utáni korai kelésnek is) És örömmel látom, hogy folyamatosan új, értelmes rajongók is csatlakoznak az oldalhoz! Most, hogy itt a nyár, megpróbálok gyakrabban idelátogatni, csak még a vizsgaidőszak után kell egy pár napos retinarehabilitáció, mert manapság már minden digitális formában van kiadva, és kezdek kiégni. Meg persze be kell pótolnom még a Clone Wars utóbbi évadát, mert az is abszolút kiesett...
 11. Azóta történt egy félév külföldön. És ezek a napok a tanulmányok feledéséről szól.
 12. Coce_Plant

  Sport

  Na ha még lehet jelentkezni, akkor a tippem: Dél-Afrika - Mexikó: 1-2 Uruguay - Franciaország: 0-2
 13. Így utólag köszi a szülinapi megemlékezéseket! Sajnos nem stresszmentes volt az időszak, így nem tudtam tiszteletemet tenni felétek. Most egy képpel kedveskednék, egyenesen a párizsi Disneylandből. Még októberben fojtogattam a lengyel fotóművészt.
×
×
 • Create New...

Important Information