Ugrás a kommentre

Coce_Plant

Tag
 • Összes hozzászólás:

  2.624
 • Csatlakozott:

 • Utolsó látogatás:

Közösségi hírnév

1 Semleges

Coce_Plant profilja

 • Rang
  Öregharcos Rózsabimbó
 • Születésnap 1986-05-28

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 • Lakhely
  Debrecen

Legutóbbi látogatók

3.657 profil megtekintés
 1. Coce_Plant

  Maz Kanata

  Maz Kanata leírása:
 2. A Képes útmutatóból egy ide vágó oldalpár:
 3. Sziasztok! Szeretnék kedveskedni egy-két oldal extra információval, remélem érdekesnek találjátok. Szkennelt oldal az újonnan megjelent képes útmutatóból.
 4. Coce_Plant

  A fórum közössége

  Zavart éreztem az Erőben, és vissza kellett néznem ide a fórumra. Azt beszélik, hogy lesz valami új film, amiben megint fénykadozni fognak. Szóval mostanában kicsit vissza fogok kacsintani a fórumra, mert nem bírom megállni... Le a kalappal amúgy Ody előtt, hogy folyamatos fejlesztésekkel még mindig a legjobb Star Wars közösségi oldalt garantálja a rajongóknak! És a törzsközöség is úgy látom szinte teljes pompájában kommentel! Szóval üdv mindenkinek!
 5. Coce_Plant

  EPVII spoileres topic

  Hát nekem is hasamra sütött az Erő! Nem semmi kis teaser volt, az új X-Wingeknél és a Falconnál a midikloriánok majd kiugrottak a helyéről. Az új típusú kardot megmosolyogtam először, de többszöri vizslatás (maga a főnyaláb is instabil) és teóriák után (ősi vonal) kifejezetten tetszik. Már az EPIII idején is tetszett Palpatine irodájában a dombormű, ami kapcsolódási pont volt több ezer évre visszamenőleg (Nagy Hiperűr Háború), most meg a különböző látványtervek is ezt erősítik, hogy itt még több utalás lesz a "gyüjtőnek" köszönhetően!
 6. Coce_Plant

  Egyéb fontos

  Boldog szülinapot Ki-Adi!
 7. Coce_Plant

  Egyéb fontos

  Azért is furcsállottam, mert a sima makrónak már rég meg kellett lennie.
 8. Coce_Plant

  Vélemények és javaslatok

  A kvíznek is jó kis látogatottsága volt.
 9. Coce_Plant

  Egyéb fontos

  Gratu Donát! De ez most melyik makro? Sima makroökonómia vizsga?
 10. Coce_Plant

  Egyéb fontos

  A külcsíny feltünt, de hogy jogtiszta motor... Nem semmi! Gratu! Ejj számvitel?! Jujj de nem szerettem anno! De remélem te szereted, és sikerekben gazdag szemesztereid lesznek!
 11. Coce_Plant

  Egyéb fontos

  Ha bejönnek a számok, kéretik postázni nekem majd az új jó pár Blu-ray lemezes kiadványt majd! Franciaországról majd akkor írok egy hosszabb szösszenetet valamelyik napon. Azóta ugye volt egy diplomaosztóm, 2010 őszétől pedig beiratkoztam egy másik karra, Turizmus-vendéglátásra. És ősz óta 2 évet húztam le párhuzamosan, vagyis most fejezem be a második évemet így itt. Kicsit bepörögtem, a szemem még mindig golyózik. Még vagy pár vizsga, és akkor a nyár a munkáról fog szólni. Nagyjából ezek zajlottak felém. Itt volt valami blockbuster esemény?
 12. Coce_Plant

  Egyéb fontos

  Köszönöm mindenkinek a szülinapi jókívánságokat! Belestem már, hogy mi újság van errefelé, és látom, hogy zseniális fejlődési pályát mutat fel az oldal még mindig! Számomra még új a kezelőfelület, ezért is nyomkodok óvatosan. (bár az óvatosság köszönhető a szülinapi este utáni korai kelésnek is) És örömmel látom, hogy folyamatosan új, értelmes rajongók is csatlakoznak az oldalhoz! Most, hogy itt a nyár, megpróbálok gyakrabban idelátogatni, csak még a vizsgaidőszak után kell egy pár napos retinarehabilitáció, mert manapság már minden digitális formában van kiadva, és kezdek kiégni. Meg persze be kell pótolnom még a Clone Wars utóbbi évadát, mert az is abszolút kiesett...
 13. Coce_Plant

  Vélemények és javaslatok

  Azóta történt egy félév külföldön. És ezek a napok a tanulmányok feledéséről szól.
 14. Coce_Plant

  Sport

  Na ha még lehet jelentkezni, akkor a tippem: Dél-Afrika - Mexikó: 1-2 Uruguay - Franciaország: 0-2
 15. Coce_Plant

  Egyéb fontos

  Így utólag köszi a szülinapi megemlékezéseket! Sajnos nem stresszmentes volt az időszak, így nem tudtam tiszteletemet tenni felétek. Most egy képpel kedveskednék, egyenesen a párizsi Disneylandből. Még októberben fojtogattam a lengyel fotóművészt.
×

Fontos információ: A webhely használatával elfogadod és betartod a fórumszabályzatot.