Rog Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Szerintem a Villámkezű hamiskártyás Dzséjt lesz az. Bárki lesz is az, szurokba meg tollba kell majd forgatni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 Dzséjt lesz az. Most már dacból is Donát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Dzséjt lesz az. Most már dacból is Donát Ennyi idő után minimum legalább egy sort írjál róla Tudom, nehéz ügy. Semmi különleges dolga sincs :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 16, 2006 Author Share Posted December 16, 2006 Majd, amint lesz rá időm. Nem sietünk sehova Donát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Tudom, nehéz ügy. Semmi különleges dolga sincs :) Kösssz És mond, anyukád szeret, vagy eltart? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Kösssz És mond, anyukád szeret, vagy eltart? Szeret az a drága jó asszony Na az OTP...Na az tartson el. Téged meg a járókeret dédpapi:P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 16, 2006 Author Share Posted December 16, 2006 Az előző rész tartalmából: Coce Plant, a kvízmester: Plant karrierje valahol júniusban kezdődött, amikor is társtulajdonossá vált az SW-SAGA lebujban. Meghúzódott, s a háttérból mozgatta a szálakat. Coce karrierje kezdetén egyszerre volt extravagáns Birodalmi - Akademista, Lebuj-társrészvényes és alvilági maffiózó, végül úgy döntött, akadémia tevékenységét befejezi, de az ott megszerzett tudását nem hagyja kárba veszni: innentől kezdve beszélhetünk Coce Plantról, mint kvízmesterről. Olyan remekül manipulálta az embereket, hogy a lebujon belül nyithatott egy kantint, amely - ez nem lehet kérdéses - alvilági üzelmeinek székhelye. Akárhogyan is, Coce Plant sajátos kantint alakított ki az SW-Saga berkein belül. A kvízmester mindenhol ott van, és figyel, s csak a megfelelő alkalomra vár, hogy brilliáns elméjét megcsillogtatva lecsaphasson egy földbendöngölő villámkérdéssel, vagy pedig egy hosszú percekig leblokkolást eredményező "kimondtakinekmikor?" feladvánnyal. Chapter 3 A villámkezű A Saga Kantin némaságát apró kopogó hangok törték meg. Az apró zajok, melyek leginkább egy magassarkú lábbeli hangjához voltak hasonlíthatók, egyre élesebben kivehetőbbek voltak, ahogy a zaj tulajdonosa egyre közelebb ért a pulthoz. "A villámkezű!" - suttogta egy női hang a lepusztultnak korántsem nevezhető Kantin egyik homályos sarkából. A pult előtt megálló járókeretes, magas, jó felépítésű férfit kurta fejbiccentéssel üdvözölte a csapos. Régóta ismerték már egymást. "Ez?!" - hallatszott egy másik, a nőinél sokkalta gúnyosabb hang. - "Hiszen járni is alig tud..." "Majd meglátjuk, Öregharcos" - intette csendre a nő az előtte szólót. A villámkezű elbotorkált a Kantin párbajozóinak fenntartott aréna felé, s éles szemeivel hunyorogva szemügyre vette a ringet. Ekkor a félhomályból, az aréna másik részén, egy újabb alak lépett ki, Jedi köpenyét ledobva bólintott ellenfele irányába. A Kantin tulajdonosa, Coce Plant a ring közepére lépett, majd fennhangon így szólt: "Tisztelt hölgyeim, és Uraim, galaxisunk egyéb lakói. Elérkeztünk mai esténk fénypontjához. A ring jobb sarkában Obi-1-Kenobi Jedi lovag várja, hogy porig alázhassa ellenfelét, aki fogadást szeretne intézni vele kapcsolatban, most még megteheti. A bal sarokban azonban ott áll, a legyőzhetetlen, a villámgyors, a kiismerhetetlen alias... a villámkezű. Készüljenek fel, tisztelt nézők, mert hamarosan olyan párbaj elé nézünk, amilyet még nem látott a galaxis." A kvízmester befejezte mondandóját, lelépett a porondról, s a ring közepébe szólította a két felet, a kézfogást megejtendő. A meditáló Jedi megfontoltan lépkedett az aréna közepe felé, a villámkezű azonban eldobta magától járókeretét, s egy hatalmas szaltóval megelőzte ellenfelét. Egy alient meghazudtoló rugalmassággal mozgott. "Uraim" - szólt Coce - "Tiszta, sportszerű párbajt várok! Négy villámmenet lesz... és egy hosszú round. Aki a végén több pontot gyűjt össze, az nyert. Ha valaki nem tud válaszolni a kérdésre, veszít. Minden világos? Az Erő legyen Önökkel". Egy Hutt jóvoltából felhangzott a gong, s a galaxis leggrandiózusabb párharca a kezdetét vette... Következő fejezet: Aki túlélte Donát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissKarrde Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Piszok jó Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Krande Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Bájos! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Füge Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Tök jó A vége kicsit emlékeztet a Kotorban a Taris arénára Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Tényleg nagyon jó! De most kiről szólt ez a chapter? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Csatlakozom az előttem szólóhoz Téged meg a járókeret dédpapi Csak érjelek utol egyszer, aztán jól megcsapkodlak azzal a járókerettel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 16, 2006 Author Share Posted December 16, 2006 Tényleg nagyon jó!De most kiről szólt ez a chapter? Az majd a következő fejezetben kiderül (bár szerintem nem mintha nagy talány lenne -- Alien-es rugannyosság, járókeret, villámkéz, stb... ) Donát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 (edited ) Téged meg a járókeret dédpapi Csak érjelek utol egyszer, aztán jól megcsapkodlak azzal a járókerettel Inkább hajítsd bele a dédunokát egy járókába. Edited December 16, 2006 by Rog Ertay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Csatlakozom az előttem szólóhoz Téged meg a járókeret dédpapi Csak érjelek utol egyszer, aztán jól megcsapkodlak azzal a járókerettel Mondanám, hogy rossz írányba mész, de így szorakoztatóbb. Szegény dédpapi már a szemed se jó Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 (edited ) Csak érjelek utol egyszer, aztán jól megcsapkodlak azzal a járókerettel Inkább hajítsd bele a dédunokát egy járókába. Normális vagy? Nyó\'cvan kilót csak úgy emeljen meg?!?! Sérvet is kapna a szegény papi Edited June 27, 2008 by Ody Mandrell Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 (edited ) Mondanám, hogy rossz írányba mész, de így szorakoztatóbb. Szegény dédpapi már a szemed se jó :) A Föld gömbölű, szóval előbb utóbb szembe találkozunk, és akkor lesz nemulas Különben is, alieneket megszégyenítő mozgásom van Edited December 16, 2006 by Dzséjt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 A Föld gömbölű, szóval előbb utóbb szembe találkozunk, és akkor lesz nemulas Különben is, alieneket megszégyenítő mozgásom van Kicseszek veled mert amíg te az Egyenlítön csoszogsz én addig a Ráktérítőn sétálok Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 16, 2006 Author Share Posted December 16, 2006 Dzséjt olyan, mint Yoda: Bottal (járókerettel) jár, de ha harcra kerül a sor, úgy ugrándozik, hogy... ihajj. Oldfighter: Észrevetted "Öregharcos"-t? Donát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Obi1 Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Az majd a következő fejezetben kiderül (bár szerintem nem mintha nagy talány lenne -- Alien-es rugannyosság, járókeret, villámkéz, stb... ) Donát Azt kitaláltam már ezelött is hogy Dzséjt, csak nem tudtam hogy vannak ilyen átvezetések. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Nyó'cvan kilót csak úgy emeljen meg?!?! Sérvet is kapna a szegény papi Alábecsülöd az erejét Oldi-Wan. Ha sérvet is kapna egy napig lenne csak kórházban. És még vedd figyelembe a regenerálódóképességét. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Frankó szösszenet. Kíváncsi leszek Oldiról milyen írás fog születni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Kicseszek veled mert amíg te az Egyenlítön csoszogsz én addig a Ráktérítőn sétálok :) Meg van a megoldás, muhahahahahaaaaa... Hazamegyek, leülük, és megvárom, míg hazajösz kajálni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rog Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Kíváncsi leszek Oldiról milyen írás fog születni. Hát arra én is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Dzséjt olyan, mint Yoda: Bottal (járókerettel) jár, de ha harcra kerül a sor, úgy ugrándozik, hogy... ihajj. Oldfighter: Észrevetted "Öregharcos"-t? Donát Igen ésszrevettem. Cameoszerepezik Tessék majd több piát halmozni köréje :D Jah, és nőt is! Úgy az igazi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Meg odaláncolni a falhoz, mert túl izgága Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oldfighter Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Meg van a megoldás, muhahahahahaaaaa...Hazamegyek, leülük, és megvárom, míg hazajösz kajálni He-he...érdekes dolgokat mondasz. A múltkoris a szomszédból hoztunk haza mert elfelejteted már, hogy hol laksz pontosan :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted December 17, 2006 Author Share Posted December 17, 2006 Lehet tippelni ki lesz legközelebb Donát Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Bomarr. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Én is magamra tippelek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts