Jump to content

Darth Füge

Fórumtag
 • Content count

  521
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Darth Füge

 1. Köszi! MissKarrdenak meg Boldog szülinapot így utólag.
 2. Start--->Futtatás--->pötyögd be: telnet towel.blinkenlights.nl Érdemes kipróbálni
 3. Több felmérés szerint a userek többsége áttérne a letöltésről a vásárlásra ha nem 10 ezer ftba kerülne egy új játék, nem 6 ezerbe egy új album, és nem 7-8 ezerbe egy új film. Pl ha ezek a számok lecsökkenének 2-3 ezer ft-ra. Nem túl nagy létszámú a 'minek fizessek érte, ha ingyen is megszerezhetem' tábor.
 4. Én nem szeretem a sört. Mondjuk bort. Vagy ha nem alkoholos akkor kávé. az most jól is jönne
 5. Boldog szülinapot Riddick! Oldinak meg utolagosan boldog névnapot!
 6. Boldog szülinapot mindkettőtöknek!
 7. http://www.gametrailers.com/video/gt-pop-b...star-wars/51659 Egy kis értelmező video a trailerhez.
 8. Jó játék, bár nekem a menük szaggattak.
 9. Darth Füge

  Filmek

  Nekem ez poszternak tűnik, de javítsatok ki ha tévedek. Reagálva még Donát tegnapi hsz-re.
 10. Darth Füge

  Filmek

  Hát akkor most csatlakoznék az avatar-t várók társaságához. Most tudtam meg, hogy a kedvenc színésznöm is szerepelni fog benne.
 11. Darth Füge

  Filmek

  Amúgy miről szól ez az avatar film? Mert nekem a trailerböl nem esett le.
 12. Darth Füge

  Filmek

  nem tudom mennyire tartozik ide: Star wars témájú (legalábbis az eleje) simpson család rész: http://www.videoplayer.hu/videos/play/359416
 13. Darth Füge

  Filmek

  Én most néztem meg a Taken(elrabolva) címü remeket. Aki egy jó akciódús túszrabolós/és kimetős Liam Neeson mesteres filmet keres, az mindenképp nézze meg.
 14. Szurkoljatok holnap bioszvizsgázom:)
 15. Csak abból nem láttunk túl sokat.
 16. nekem a directx 10es variáció élethűbbnek tűnik:)
 17. Hát most remélhetőleg egy jóidőre visszatérek, holnap vizsga után a nyár szabadságában már azt csinálhatok amit akarok. Derb is inaktív tag lett?
 18. Donát elméletét folytatva, lehet hogy nem sikerült a kisérlet és palpi nem tudta, hogy ki a kiválasztatott és hol fog megszületni. Vagyis amikor anakin courscantra érkezett még nem tudta, hogy ki és mi ő, amidala-val volt elfoglalva. Azután a végén már mondja anakinnak az űrállomás elpusztítása után, hogy figyelemmel kisérjük pályafutásodat. Vagyis akkor már valoszinüleg leesett neki, hogy ő a kiválasztott, és innentől kezdve támogatta. a Jediktől nehéz lett volna abban a korban megnyerni, de jól is járt mert az alapokat nem neki kellett megtanítani csak, egykét kételyt ültetett el benne a jedikkel szemben, és dicsérte, hogy magabiztos legyen (amitöl késöbb önfejü is lett).
 19. Ez filozofia. A kérdést nem tudom hogyan értelmezni, mivel kitalált vilgárol beszélünk. Szoval megkérdezhetném, a sith lovagok hogyan tudnak villámokat szorni a kezükből, de nem lenne helyénvaló.
 20. www.swtor.com -on található a hivatalos weblap akit érdekel, engem a jedi archives fogott meg legjobban
 21. Hát azért nem lehetetlen, mert ha már annyira ismered a halált, hogy tudod irányítani, akkor a halottakat is visszahozhatsz az életbe. Az élet teremtése valoban nem ebbe a a kategoriába tartozik. Aztán persze az adott anyuka kiválszatásában, nem feltétlenül random kellett döntenie.
×
×
 • Create New...

Important Information