Ugrás a kommentre
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Star Wars SAGA Fórum és Hírportál

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Értékeld a filmet

Milyen osztályzatot adnál a filmnek? 12 felhasználó szavazott

1. 1. Milyen osztályzatot adnál a filmnek?

Kérlek lépj be vagy regisztrálj a szavazáshoz.

Ajánlott hozzászólás

Hozzászólás ideje:

Na megérkeztem a véleményemmel. Ez egy jó kis film. Egy jó kis kaland.

Kezdjük a negatívumokkal. Visszasírom a bolygók neveinek kiírását, nagyon nem tetszett a képsorok közbeni opening credits.

Star wars világok képeit látva, ne lássam, hogy "Pedro Pascal", meg "írta" és "rendezte"... Árt a mesének.

Az a végére való. Ennyi a negatívum. Minden más pozitívum mert annyira örülök, hogy megkaptuk!

Amikor a közéletben döcögött az ST megítélése, egy réteg azt rimánkodta, hogy a Mandalorinak kellene moziban menni!

Hát, vigyázz, mit kívánsz! ez ilyen moziban. Grogu túl lassan öregszik ahhoz, hogy igazi karakterfejlődésen menjen keresztül, Din Djarin is bejárta már az útját oda és vissza, szóval tőlük nem biztos, hogy több telik, hogyha nem akarjuk a Fő sodorba terelni/erőltetni őket. (A Skywalkerek és a galaxis sorsa felé) A sorozat annó nem az lett, amire számítottam a de kellemesen csalódtam. (Darkosabb alternatívabb sorozatra számítottam, alvilágibbra sokkal) Ez a film, viszont az lett már amire számítani lehetett.

Majdnem az egész egy hatalmas akcióorgia. Annyira jólesett az az egy két szünet. Persze az akciók kiváló minőségűek voltak és jól is esett a szememnek mind, de akkor is; kellett a lassítás.

Grogu gyógyításán kissé felcsúszott a szemöldököm, Greef Karga esetében úgy rémlik a mérget is kiszivárogtatta az erőhasználat. Itt nem. Most kellett az Öreg Harcsa pempője is. De összességében én élveztem Grogu dzsungeltúráját. Imádtam az előre és hátrautalásokat. A B1-es és 2-es droidok változatait, az anzellánok újra az ep9-ből, a Rey által gyógyított kígyó csontváza az ep9-ből.

Szép univerzumépítés volt végig a részben. Én Zebet is nagyon szívesen láttam. Embo is jó volt. Az ikrek nem sziámi ikrek tehát, de Rottánál kell megállnunk, mert nagyon jó volt!

Ahogy egy Hutt nem tohonya kocsonya, azt briliánsan oldották meg. Az oldalforgások, amikből lendületet vesz, ötletes volt nagyon!

Én tehát megköszönöm ezt a filmet, mert a Mandalori történetet szeretem, miért is ne érdekelne egy újabb nagy kalandjuk Nal Huttán. Ja, nagyon jó volt a bolygó, és ahogy a huttok, mint a lárvák kúsznak másznak az üregekben, újszerű volt az is.

Egy személyes jellegű kellemetlenség mégis árnyékot vetett nekem az estére, csak az nyissa le akit érdekel:

nem filmes téma, csak az aktuális élményre ható

Sajnos kellemetlen meglepetésünkre, baráti társaságom egyik tagja erősen illuminált állapotban érkezett meg a film előtti beszélgetésre. Jó pár évvel ezelőtt volt egy farsangi sztorim, talán a kemény mag emlékszik, hogy otthon várt engem egy "jedi" és igen görbe estém kerekedett miatta. Ugyanaz az elkövető... Lelkes rajongó, az ST részein is velünk volt minden gond nélkül, de most... Most sajnos érte/miatta volt rajtam egy aggodalom végig, nem tudtam elengedni magam, mint szervező.

Majdnem kint maradt. Az asztalra tettem a jegyét, mondtam döntse el, mi bemegyünk. Lementek a reklámok, nyugtáztam, hogy nem jön be. Mondtam is jegyszedőnek, hogy csak 5-en, a 6. remélem kint marad. Mosolygott mert már vágta mindenki az előtérben is kisebb harsánykodásai miatt, hogy mi újság körünkben.

Amint kezdődött tökéletes időzítéssel egy vödör popcornnal és egy nachoss-szal megérkezett, lement az első sor közepére, hangosan bejelentette, hogy "megjöttem!" párat a levegőbe kaszált két kézzel, pam pam-ozással nyomott egy kis birodalmi indulót majd leült. Felkacagtak páran a nézőtéren, közülünk valaki odaszólt, hogy "látunk!". Családias 30 fős bemutató volt sajnos, vagy ezesetben hálistennek.

Én spontán szenesedtem, tényleg forró lett az arcom a már sötét teremben. 3x ment ki film közben mindháromszor egy újabb nachos-szal tért vissza ha jól láttam, de már más problémákat nem okozott. Csak én aggódtam, mint egy apa a hülye fia miatt végig.

Ha ez nincs biztosan még jobban szórakozom, mindkét dolog hatása alatt vagyok még, nagy szükségem van egy nyugodt újrázásra.

Ó és a csapat többi tagja is elégedett volt a filmmel, utána még beszélgettünk kicsit róla, szóval ez nem egy, hanem 5 vélemény! Bár lehet a 6.-nak tetszett legjobban. egyszer megnézem majd beb@szva is! Ki tudja? wink

Szerkesztve: - csoli1138

Hozzászólás ideje:
  • Szerző
17 perccel korábban, csoli1138 írta:

Persze az akciók kiváló minőségűek voltak és jól is esett a szememnek mind, de akkor is; kellett a lassítás.

Igen, kellett oda egy nyugisabb rész, na de milyen már? Oda voltam érte.

21 perccel korábban, csoli1138 írta:

Grogu gyógyításán kissé felcsúszott a szemöldököm, Greef Karga esetében úgy rémlik a mérget is kiszivárogtatta az erőhasználat.

Ez nekünk is feltűnt de azzal magyaráztuk, hogy más a mérge. P

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

Jelenlévő felhasználók 0

• Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.

Account

Navigation

Keresés

Keresés

Böngésző push értesítéseinek konfigurálása

Chrome (Android)
  1. Koppints a címsáv melletti lakat ikonra.
  2. Koppints az Engedélyek → Értesítések lehetőségre.
  3. Módosítsd a beállításokat.
Chrome (Desktop)
  1. Kattints a lakat ikonra a címsorban.
  2. Válaszd a Webhelybeállítások lehetőséget.
  3. Keresd meg az Értesítések elemet, és módosítsd a beállításokat.