Jump to content

sirszalhasogato

Tag
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

52

About sirszalhasogato

 • Rank
  Youngling

 • Nem
  Férfi

Recent Profile Visitors

1137 profile views
 1. Lehet erről a javításról/nemjavításról a Disney-t is érdemes lenne megkérdezni... Nekem ez az electric torch gyanús... nem ebből lett valami fényrúd, világítórúd vagy valami ehhez hasonló? Sajnos fogalmam sincs, hogy melyik műben, és abban sem vagyok biztos, hogy az ennek a fordítása. Nem ugrik be erről valakinek bármi?
 2. A holokivetítő nem csak simán holovetítő volt? Sokkal egyszerűbben és elegánsabban hangzik így. Mindenesetre ez és a holoprojektor között szerintem nincs lényegi különbség, akár még egymás mellett is lehetne használni őket, nem okozna értelmezési nehézséget. (Nekem speciel fel se tűnne, ha mindkét elnevezéssel hivatkoznának ugyanarra a szerkezetre.) És nem a terminológia egységesítése ellen vagyok – már rég lépni kellett volna azügyben, és a mozis fordítást intéző szervezettel, a Szukitscsal meg a Kolibrivel létrehozni egy konzultációs csoportot –, csak ezek egyszerűen szinonimák.
 3. Pálfordulás. Kicsit out of context, de legalább azt jelenti, amit.
 4. Nekem is galaktikus közös rémlik, de hogy nagybetűvel olvastam-e, és hogy hol, azt már nem tudom. +1 a novellákkal bővített Vadászó árnyékra!
 5. Igen, az évfordulós Birodalom örököseiben.
 6. Azért annyira nem rossz hírek ezek. A késlekedés igen (illetve az sem, mert így lesz idő behozni a személyes lemaradásokat ), de amiket írsz, az egyébként nagyon jól hangzik! NJO, Crispin, Vadászó árnyék + Saboteur Utóbbi kapcsán bennem fölmerült, nem lehetne-e a Crisis of Faith-et is valamihez hozzácsapni, mert fájdalmasan/pofátlanul hiányzott a Válaszutak befejezéseként...
 7. Ennek a posztnak a hozzászólásaiban van: https://www.facebook.com/groups/magyartolkientarsasag/permalink/10161831920530154/
 8. Most komolyan hozzánk is jönnek a „New York Times bestseller szerző” feliratok? Nemár
 9. Hát, az az embléma alul a PT jedi rendé, szóval nem biztos, hogy ez egy Ep5 projekt...
 10. Lehet ez valami nagyobb népvándorlás része. Jönnek a gryskek, mert elüldözte őket a yuuzhan vong, aminek meg a sarkában van Vitiate egy teljes sith birodalommal. Vagy valami ehhez hasonló, csak más sorrendben.
 11. Az ébredő Erő címmel is volt már korában könyv. Én Kemptől az Áramlatok–Hullámtörés folytatását várom, ha majd egyszer újra engedélyezik a Legendákat.
 12. A Legends of Luke Skywalker-en gondolkoztak, de végül nem került be a tervezett kiadások közé.
 13. Más magyar-gyanúsak is vannak, pl. Tallisibeth Enwandung-Esterhazy, sőt, itt egy egész faj... Martin meg elvileg tudott róla: De ezt a témát mintha pár hónapja/éve már érintettük volna itt a fórumon. (@Darth Revan9? Te szoktál ilyenekre emlékezni szerintem.)
 14. Nem tudhatjuk még, van-e elég sztori két könyvre is a Thrawn: Alliances-ben. Nem Zahn bácsit akarom ezzel bántani, de inkább olvasnék egy jó könyvet, mint két rosszat.
×
×
 • Create New...

Important Information