Bence1997 Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Megelőlegezem a bizalmat a Celebrationre. Szerintem kapni fogunk valami betekintőt, plusz a premierdátumot is megkaphatjuk. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 23, 2022 Share Posted May 23, 2022 Szerintem teaser jön majd, de meglátjuk. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Featured Comment Popular Post Yoda József Posted May 26, 2022 Featured Comment Popular Post Share Posted May 26, 2022 11 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Oké visszaszivok minden rosszat amit mondtam a Disney marketingesekre. Hát mi ez a trailer!!!!!! Ez a legjobb TV-sorozat előzetes amit valaha életemben láttam. Ha csak tized olyan jó lesz mint ahogy a trailer sugallja már össze fogjuk sz*rni magunkat a gyönyörüségtől! Oké lehet kicsit elragadtattam magam, de áááááá.... ez valami atomjól néz ki! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 2 perccel korábban, Bomarr írta: össze fogjuk sz*rni magunkat a gyönyörüségtől! Én már összeszartam! MI EZ???? Döbbenetes képek végig! Te jó ég.... 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted May 26, 2022 Author Share Posted May 26, 2022 Klónkatonák, Coruscant, látványvilág, AZTALEBORULTSZIVARVÉGITNEKI!!!!!! 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 3 perccel korábban, Ody Mandrell írta: Én már összeszartam! A birodalmi szenátus képénél lefostam a bokámat! 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dei Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Egy pillanatra feltűnt a szenátus ülésterme. Vajon Palpi papa is tiszteletét teszi? 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 De ez a trailer egy mestermű. Az elején úgy nyit, hogy azt is megkérdőjelezem, hogy ez egy űropera. Torzonborz pofa két kalapáccsal harangozik valami közelkeleti város fölött. A vége meg... Hát mosson valaki fel a padlóról. 3 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 7 perccel korábban, Dei írta: Egy pillanatra feltűnt a szenátus ülésterme. Vajon Palpi papa is tiszteletét teszi? Tuti. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyrano Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 22 perccel korábban, Yoda József írta: Hát ez durván jó, 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Engem az EPIX előzetese óta nem csigázott fel ennyire semmi. Sorry Obi-Wan. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bence1997 Posted May 26, 2022 Author Share Posted May 26, 2022 Én sejtettem, hogy feketebárány lesz ez a sorozat. Nagyon jól néz ki! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ody Mandrell Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 14 perccel korábban, Dei írta: Egy pillanatra feltűnt a szenátus ülésterme. Vajon Palpi papa is tiszteletét teszi? Mon Motha beszél. Ha csak azt nézzük, hogy hányan hallgatják, már erről a képről ítélve is siralmas a helyzet. 3 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Éppen most , Ody Mandrell írta: Mon Motha beszél. Ha csak azt nézzük, hogy hányan hallgatják, már erről a képről ítélve is siralmas a helyzet. És a fő pódium, ahol a kancellárnak császárnak kéne lennie a stábjával, tök üres. Palpatine le sem csokizza ezt a kócerájt. És ide akarta elhozni Mothma az RO-ban Ersót? Minek? Nehezéknek? Amúgy Palpatine feltűnése szerintem nem annyira biztos. A Rebels már rámutatott, hogy Palpadious a közvélemény előtt szereti azt a látszatot kelteni, hogy felgyógyult az áruló Jedik rémtette által okozott sebekből. Ehhez pedig hamis képeket és hologramot használ (mindkét változatot láttuk a Rebels-ben). Élőben tehát nem nagyon lehet jelen egy szenátusi ülésen. Persze hologramként még megjelenhet, de ez a kép nekem azt sugallja, hogy a birodalmi Szenátustól ő már távol maradt. Talán Mass Amedda nagyvezír tiszteletét teszi majd, hogy közölje mindenkivel nagy hangon: "Rendet!" 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Nagy jutalomjáték lesz ez Genevieve O'Reilly-nek. Végre!!! 4 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 4 perccel korábban, Donát írta: Nagy jutalomjáték lesz ez Genevieve O'Reilly-nek. Végre!!! Azért nem semmi. Nem tudom, hogy anno hogyan élte meg, hogy az ep3-ból lényegében kivágták. Látni egy jelenetben hüvelykmatyi méretben, azt csók. Ehhez képest rendesen meghálálták neki a részvételt így, a mocskos Disney érában Kathleen Kennedy, a Gyermekkorok Tönkretevője uralma alatt. 1 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SimonZ Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Fogalmam sincs, mikor láttam ennél erősebb Star Wars-előzetest. Az első másodperctől elképesztő. 10-ből 100 pont. 3 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IndianaAndrisSolo Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Nekem a dobolás, meg úgy az egésznek a lecsupaszított esztétikája az SW Eclipse trailerre emlékeztet. Jó látni olyan trailert is, ami ugyanolyan látványos, mint az, de nézhető teljes produktum is lesz belőle még az én életemben (az Eclipse-szel ellentétben ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Úristen!!! Ez zseniális lesz!!! Birodalmi politika a köbön!!! És igen, O'Reilly ezt megérdemelte annyi év után! Fantasztikus! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 24 perccel korábban, Dzséjt írta: És a fő pódium, ahol a kancellárnak császárnak kéne lennie a stábjával, tök üres. Palpatine le sem csokizza ezt a kócerájt. És ide akarta elhozni Mothma az RO-ban Ersót? Minek? Nehezéknek? Amúgy Palpatine feltűnése szerintem nem annyira biztos. A Rebels már rámutatott, hogy Palpadious a közvélemény előtt szereti azt a látszatot kelteni, hogy felgyógyult az áruló Jedik rémtette által okozott sebekből. Ehhez pedig hamis képeket és hologramot használ (mindkét változatot láttuk a Rebels-ben). Élőben tehát nem nagyon lehet jelen egy szenátusi ülésen. Persze hologramként még megjelenhet, de ez a kép nekem azt sugallja, hogy a birodalmi Szenátustól ő már távol maradt. Talán Mass Amedda nagyvezír tiszteletét teszi majd, hogy közölje mindenkivel nagy hangon: "Rendet!" Igazából azért vágtam rá, hogy tuti, mert mintha nemrég jött volna egy olyan McDiarmid nyilatkozat, hogy bőven fogunk még vele találkozni az SW sorozatokban. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 A birodalmi politikai részek nagyon érdekesnek tűnnek. A többi viszont nem hozott lázba. Az Obi-van előzetese sokkal jobb lett, de még A mandalori és a Boba Fetté is. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzséjt Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 2 perccel korábban, Donát írta: Igazából azért vágtam rá, hogy tuti, mert mintha nemrég jött volna egy olyan McDiarmid nyilatkozat, hogy bőven fogunk még vele találkozni az SW sorozatokban. A pakliban benne van, bár én inkább az Obi-Wan Kenobiban és a Mandoverzumban számítok rá. Persze nem fogom kaszálni az Andort, ha ebben is tiszteletét teszi, sőt. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Nem tudom elképzelni, hogy Palpatine valaha is megmutatkozott volna a Birodalmi Szenátusban. Maximum a Rebels-ben látott "feljavított" hologram formájában. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ati Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Palpi akár ilyen hamis hologramként is megjelenhetne gyógyultnak kinézve. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Azt nem értem miért kéne a coruscanti Szenátus előtt gyógyultan kinézve megjelennie hologramként, amikor A Sithek bosszújában már torzan is megjelent, csuklyában. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bomarr Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Mert egy vezető megitélésében bejátszik a kinézet is és ha állandóan csúnya és ijesztő az nem tesz jót a renoméjának. A szenátusi üléseket pedig gondolom közvetitik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Darth Revan9 Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Igen, a közvetítéseknél érthető. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nute Gunray Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 Viszont Bail Organa feltűnése számomra most már végképp kihagyhatatlannak tűnik. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Donát Posted May 26, 2022 Share Posted May 26, 2022 5 perccel korábban, Bomarr írta: Mert egy vezető megitélésében bejátszik a kinézet is és ha állandóan csúnya és ijesztő az nem tesz jót a renoméjának. A szenátusi üléseket pedig gondolom közvetitik. De elvileg az EpIII-as beszédét is közvetítették mindenfelé nem? Tehát az emberek tudtak róla, hogy a csúnya Jedik megsebesítették a jóságos főkancellárt... aki ezután Császár lett, hogy rendet tegyen. Palpatine még mondja is, hogy "left me scared", szóval inkább az lenne a meglepő, ha ezután megint jóképűen tűnne fel a nép előtt, nem pedig sebes arccal, nem? 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Posted by Yoda József,
Itt az első trailer!
Recommended by Dzséjt
14 reactions
Go to this post