Jump to content

Teaser trailer

Bence1997

Recommended Posts

Oké visszaszivok minden rosszat amit mondtam a Disney marketingesekre. Hát mi ez a trailer!!!!!! :o Ez a legjobb TV-sorozat előzetes amit valaha életemben láttam. Ha csak tized olyan jó lesz mint ahogy a trailer sugallja már össze fogjuk sz*rni magunkat a gyönyörüségtől!

Oké lehet kicsit elragadtattam magam, de áááááá.... ez valami atomjól néz ki!

De ez a trailer egy mestermű. Az elején úgy nyit, hogy azt is megkérdőjelezem, hogy ez egy űropera. Torzonborz pofa két kalapáccsal harangozik valami közelkeleti város fölött. A vége meg... Hát mosson valaki fel a padlóról.

• Like 3
  • Vicces 1
  • Tetszik 1

14 perccel korábban, Dei írta:

Egy pillanatra feltűnt a szenátus ülésterme. Vajon Palpi papa is tiszteletét teszi?

Mon Motha beszél. Ha csak azt nézzük, hogy hányan hallgatják, már erről a képről ítélve is siralmas a helyzet. 

senate.jpg

• Like 3
  • Szomorú 1

Éppen most , Ody Mandrell írta:

Mon Motha beszél. Ha csak azt nézzük, hogy hányan hallgatják, már erről a képről ítélve is siralmas a helyzet.

És a fő pódium, ahol a kancellárnak császárnak kéne lennie a stábjával, tök üres. Palpatine le sem csokizza ezt a kócerájt. És ide akarta elhozni Mothma az RO-ban Ersót? Minek? Nehezéknek?

Amúgy Palpatine feltűnése szerintem nem annyira biztos. A Rebels már rámutatott, hogy Palpadious a közvélemény előtt szereti azt a látszatot kelteni, hogy felgyógyult az áruló Jedik rémtette által okozott sebekből. Ehhez pedig hamis képeket és hologramot használ (mindkét változatot láttuk a Rebels-ben). Élőben tehát nem nagyon lehet jelen egy szenátusi ülésen. Persze hologramként még megjelenhet, de ez a kép nekem azt sugallja, hogy a birodalmi Szenátustól ő már távol maradt. Talán Mass Amedda nagyvezír tiszteletét teszi majd, hogy közölje mindenkivel nagy hangon: "Rendet!" 

4 perccel korábban, Donát írta:

Nagy jutalomjáték lesz ez Genevieve O'Reilly-nek. Végre!!! :clap:

Azért nem semmi. Nem tudom, hogy anno hogyan élte meg, hogy az ep3-ból lényegében kivágták. Látni egy jelenetben hüvelykmatyi méretben, azt csók. Ehhez képest rendesen meghálálták neki a részvételt így, a mocskos Disney érában Kathleen Kennedy, a Gyermekkorok Tönkretevője uralma alatt.

• Like 1
  • Vicces 1
  • Tetszik 1

24 perccel korábban, Dzséjt írta:

És a fő pódium, ahol a kancellárnak császárnak kéne lennie a stábjával, tök üres. Palpatine le sem csokizza ezt a kócerájt. És ide akarta elhozni Mothma az RO-ban Ersót? Minek? Nehezéknek?

Amúgy Palpatine feltűnése szerintem nem annyira biztos. A Rebels már rámutatott, hogy Palpadious a közvélemény előtt szereti azt a látszatot kelteni, hogy felgyógyult az áruló Jedik rémtette által okozott sebekből. Ehhez pedig hamis képeket és hologramot használ (mindkét változatot láttuk a Rebels-ben). Élőben tehát nem nagyon lehet jelen egy szenátusi ülésen. Persze hologramként még megjelenhet, de ez a kép nekem azt sugallja, hogy a birodalmi Szenátustól ő már távol maradt. Talán Mass Amedda nagyvezír tiszteletét teszi majd, hogy közölje mindenkivel nagy hangon: "Rendet!" 

Igazából azért vágtam rá, hogy tuti, mert mintha nemrég jött volna egy olyan McDiarmid nyilatkozat, hogy bőven fogunk még vele találkozni az SW sorozatokban.

2 perccel korábban, Donát írta:

Igazából azért vágtam rá, hogy tuti, mert mintha nemrég jött volna egy olyan McDiarmid nyilatkozat, hogy bőven fogunk még vele találkozni az SW sorozatokban.

A pakliban benne van, bár én inkább az Obi-Wan Kenobiban és a Mandoverzumban számítok rá. Persze nem fogom kaszálni az Andort, ha ebben is tiszteletét teszi, sőt. :) 

5 perccel korábban, Bomarr írta:

Mert egy vezető megitélésében bejátszik a kinézet is és ha állandóan csúnya és ijesztő az nem tesz jót a renoméjának. A szenátusi üléseket pedig gondolom közvetitik.

De elvileg az EpIII-as beszédét is közvetítették mindenfelé nem? Tehát az emberek tudtak róla, hogy a csúnya Jedik megsebesítették a jóságos főkancellárt... aki ezután Császár lett, hogy rendet tegyen. Palpatine még mondja is, hogy "left me scared", szóval inkább az lenne a meglepő, ha ezután megint jóképűen tűnne fel a nép előtt, nem pedig sebes arccal, nem?