Ugrás a kommentre

R2-D2

Tag
 • Összes hozzászólás

  1.585
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

Közösségi hírnév

52 Nagyon kedvelt

R2-D2 tevékenysége

Profil információ

 • Nem
  Férfi
 1. Sorozatok 7.0

  Elvileg terveznek, igen, de hivatalosan nincs még berendelve. Az íróknak állítólag kész ötleteik vannak.
 2. Star Trek

  Az van, hogy a paramountnak nincs hazai forgalmazója, ezért nincs itthon T5 és MI4 BD sem. Egyelőre a cseheknél még rajta vagyunk szinkronnal és felirattal, de előbb-utóbb a paramount le fog minket hagyni kiadványokról - mert minek, ha úgysem árulhatja őket itthon senki?
 3. Filmek 12.0

  Nem. Aknafelszedésről Dániában.
 4. Filmek 12.0

  Akkor hajrá!
 5. Filmek 12.0

  Fiúk, lányok, ezt nézzétek meg: http://www.imdb.com/title/tt3841424/?ref_=nv_sr_4 Nem csak azért, mert én fordítottam (én fordítottam ), hanem mert egyszerűen zseniális. Fenn van ncore-on is, felirat a hozzászólásokban.
 6. Filmek 12.0

  Dzséjt megírta helyettem: amikor először megjelentek, jóformán még semmin nem volt szinkron (9000-ért!!!), amikor meg újból kijöttek kinn, arra meg már bedőlt a hazai piac annyira, hogy féltek megjelentetni őket szinkronosan (torrent, stb...). Sajnos ez van. Én is úgy halásztam őket össze kinntről, feliratosan - de igazából két kiadás volt: a bővített, kétlemezes kiadások és az egylemezesek. Ha jól tudom, az utolsó hármat adták ki újra, azokat, amiken van már szinkron (de pl. valamelyiken felirat nincs).
 7. Filmek 12.0

  Remélem, most már a színészeket is sikerül kicsit hozzáöregíteni a sztorihoz és az idő múlásához...
 8. Filmek 12.0

  Egyetértek. Ráadásul szidják benne az A Jedi visszatért is.
 9. Filmek 12.0

  És azt mondják/írják, hogy ez a trailer fogja visszahozni az eltévelyedett rajongókat!
 10. Sorozatok 7.0

  Na de ha bekövetkeznek, akkor M pont halott. Mindegy, végül is kihasználták azt, hogy csak a sírját látjuk, úgyhogy bármi lehet. Az én információm korábbi, még a találgatások idejéből való - mindenesetre kíváncsian várom, hogy dumálják ki azt, hogy csak úgy eltűnt a térképről - no meg ezek alapján mi értelme is volt előtérbe tolni a betegségét. Majd kiderül.
 11. Filmek 12.0

  Igazad lett. Még egy órája is tárgyaltak, de aztán végül is egy nappal a bemutató előtt csak megállapodtak a vetítésről.... Azért néha szívesen belátnék a kulisszák mögé, mik történnek ilyenkor.
 12. Sorozatok 7.0

  Még anno itt olvastam. Igaz, az már jó rég volt, azóta én nem követtem a magyarázkodást.
 13. Filmek 12.0

  Legyen igazad, de az fura, hogy már a két hét múlva érkező Warcraftnk is van időpontja, míg az X-mennek nincs...
 14. SW könyvek 3.0

  Már miért adnád el? Ne ám már a Disney döntse el, mit érdemes megtartanod és mit nem... Én meg nem válnék egy SW könyvemtől sem, pláne így, hogy teljes a kollekció.
 15. Sorozatok 7.0

  De, de úgy volt, de a FOX úgy döntött, MÉGSE veszi figyelembe a sorozatot lezáró TV-filmet, az olyan, mintha nem is lenne.Ez olyan... imádnivaló.
×

Fontos információ