Ugrás a kommentre

R2-D2

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    1.585
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

R2-D2 összes hozzászólása

  1. R2-D2

    Sorozatok

    Elvileg terveznek, igen, de hivatalosan nincs még berendelve. Az íróknak állítólag kész ötleteik vannak.
  2. R2-D2

    Star Trek

    Az van, hogy a paramountnak nincs hazai forgalmazója, ezért nincs itthon T5 és MI4 BD sem. Egyelőre a cseheknél még rajta vagyunk szinkronnal és felirattal, de előbb-utóbb a paramount le fog minket hagyni kiadványokról - mert minek, ha úgysem árulhatja őket itthon senki?
  3. R2-D2

    Filmek

    Nem. Aknafelszedésről Dániában.
  4. R2-D2

    Filmek

    Akkor hajrá!
  5. R2-D2

    Filmek

    Fiúk, lányok, ezt nézzétek meg: http://www.imdb.com/title/tt3841424/?ref_=nv_sr_4 Nem csak azért, mert én fordítottam (én fordítottam ), hanem mert egyszerűen zseniális. Fenn van ncore-on is, felirat a hozzászólásokban.
  6. R2-D2

    Filmek

    Dzséjt megírta helyettem: amikor először megjelentek, jóformán még semmin nem volt szinkron (9000-ért!!!), amikor meg újból kijöttek kinn, arra meg már bedőlt a hazai piac annyira, hogy féltek megjelentetni őket szinkronosan (torrent, stb...). Sajnos ez van. Én is úgy halásztam őket össze kinntről, feliratosan - de igazából két kiadás volt: a bővített, kétlemezes kiadások és az egylemezesek. Ha jól tudom, az utolsó hármat adták ki újra, azokat, amiken van már szinkron (de pl. valamelyiken felirat nincs).
  7. R2-D2

    Filmek

    Remélem, most már a színészeket is sikerül kicsit hozzáöregíteni a sztorihoz és az idő múlásához...
  8. R2-D2

    Filmek

    Egyetértek. Ráadásul szidják benne az A Jedi visszatért is.
  9. R2-D2

    Filmek

    És azt mondják/írják, hogy ez a trailer fogja visszahozni az eltévelyedett rajongókat!
  10. R2-D2

    Sorozatok

    Na de ha bekövetkeznek, akkor M pont halott. Mindegy, végül is kihasználták azt, hogy csak a sírját látjuk, úgyhogy bármi lehet. Az én információm korábbi, még a találgatások idejéből való - mindenesetre kíváncsian várom, hogy dumálják ki azt, hogy csak úgy eltűnt a térképről - no meg ezek alapján mi értelme is volt előtérbe tolni a betegségét. Majd kiderül.
  11. R2-D2

    Filmek

    Igazad lett. Még egy órája is tárgyaltak, de aztán végül is egy nappal a bemutató előtt csak megállapodtak a vetítésről.... Azért néha szívesen belátnék a kulisszák mögé, mik történnek ilyenkor.
  12. R2-D2

    Sorozatok

    Még anno itt olvastam. Igaz, az már jó rég volt, azóta én nem követtem a magyarázkodást.
  13. R2-D2

    Filmek

    Legyen igazad, de az fura, hogy már a két hét múlva érkező Warcraftnk is van időpontja, míg az X-mennek nincs...
  14. R2-D2

    SW könyvek

    Már miért adnád el? Ne ám már a Disney döntse el, mit érdemes megtartanod és mit nem... Én meg nem válnék egy SW könyvemtől sem, pláne így, hogy teljes a kollekció.
  15. R2-D2

    Sorozatok

    De, de úgy volt, de a FOX úgy döntött, MÉGSE veszi figyelembe a sorozatot lezáró TV-filmet, az olyan, mintha nem is lenne.Ez olyan... imádnivaló.
  16. R2-D2

    Filmek

    Több, mint gyanús... az új X-men film nincs a Cinema City moziműsorában, pedig hét végén premier. Szerintem ez is úgy járt, mint a Majmok bolygója 2... Jó lenne valami hivatalos info, de már megint mindenki lapít, mint sz@r a fűben...
  17. Ha hátul fönn lövi meg a vállát, lehet mindkettő... Én még mindig nem végeztem, ez a leglassabban olvasott SW könyv nálam. Nehéz volt megszokni a sok színvonalas könyv után ezt a gyermeteg, ifjúsági stílust. Néhány dolgon kimondottan meglepődök (most épp azért, hogy Plutt elmegy Maz kastélyába Reyék után), amit írtál, ott viszont még nem tartok.
  18. R2-D2

    Filmek

    Igen, ez a 2008-as Cloverfield című filmnek a "folytatása". Pontosabban nem direkt folytatása, hanem az abban történő események átélése egy másik szálon. Amolyan spin-off módon.
  19. R2-D2

    Filmek

    Dehogynem. Miután a film központi kérdése az, hogy mi van kinn, a cím mindent elárul. Ez esetben sajnos a néző többet tud, mint a szereplők.
  20. R2-D2

    Filmek

    Ennyi erővel a címet is spoiler mögé rakhatod. Pont ez vele a legnagyobb baj, hogy miután az első mozi ezt szépen bemutatta, egyértelművé tette, arra épül az egész, abban a világban játszódik, onnantól ebben sok kérdés nincs. Legalábbis e tekintetben. Frenkie felháborodása inkább jogos - a főszereplő tekinteében - bár aki látott már hollywoodi filmet, nagyjából tudhatja a végét.
  21. R2-D2

    Filmek

    Így van. Azt mondták, több különálló történetet terveznek ugyanezen univerzumon belül.
  22. R2-D2

    Filmek

    Veled értek egyet. Ha nem ez lett volna a címe, ami, akkor talán lehetett volna icipicit izgulni azon, mi lesz benne... de így... sajnos nekem roppant kiszámítható volt.
  23. R2-D2

    Filmek

    Ha valakit érdekel, a Cloverfield lane 10 már fenn van ncoreo-n...
  24. R2-D2

    Filmek

    Ezt, így, én nem is állítottam. Tudom, hogy kinevezték, a megválaszása alatt elsősorban az általa vezetett, hozzá köthető NSDAP-re gondoltam. De lehet, valóban félreérthető volt... Szívesen! Egyébként meg... miért is baj, ha komolyan gondolom? Próbáltam - és próbálok most - is a lehető legvisszafogottabb módon megnyilatkozni a témában, de Szívesen beszélgetek erről, de szerintem ez nem ide való téma.
  25. R2-D2

    Filmek

    http://www.filmarena.cz/ Innen szoktam rendelni, vannak jó akcióik, csak brutál a posta: 5000 ft per csomag. Akkor is ha 1 vagy ha 10 film van benne (valamit módosít a súly, de nem tudom, pontosan mennyit) Innen tényleg akkor érdemes rendelni, ha több dolog kell - vagy összedobni egy csomagot közösen.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.