Ugrás a kommentre

R2-D2

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    1.585
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Hozzászólások

  1. Stranger things

     

    Tényleg, van infó arról, hogy terveznek további évadokat? Mert nagyon adná magát...

     

    A befejezéssel kapcsolatban nekem egy logikai bukfenc azért adódott:

    hogy nem vizsgálták meg Will-t alaposan azok után, ahogy rátaláltak: valami lénnyel messze a torkába belenyúlva, hogy nem akartak arról meggyőződni, nincs-e vele valami gond? Pedig lett volna mit keresni...

     

     

     

    Elvileg terveznek, igen, de hivatalosan nincs még berendelve. Az íróknak állítólag kész ötleteik vannak.

     

     

    Ha rosszindulatú akarok lenni, akkor azért nem vizsgálták,mert ugrott volna a meglepetés a sori végéről. Ha jóindulatú, akkor azt mondom, hogy lehet, vizsgálták, de akkor még csak esetleg peték voltak, amiből kikelt a kicsike (kikeltek a kicsikék). Vagy csak szimplán nem is mondták meg, hogy "Bocsi, voltunk egy másik dimenzióban, ahol egy alien-csáp volt a gyerekben."... ez elég hülyén hangzik, nem??

     

  2. Ő... Mi van?

     

    Az van, hogy a paramountnak nincs hazai forgalmazója, ezért nincs itthon T5 és MI4 BD sem. Egyelőre a cseheknél még rajta vagyunk szinkronnal és felirattal, de előbb-utóbb a paramount le fog minket hagyni kiadványokról - mert minek, ha úgysem árulhatja őket itthon senki?

  3. R2, vagy valaki biztos képben vqn, hogy mi a helyzet a klasszikus star trek mozifilmekkel kapcsolatban dvd fronton?

    Miért csak egy kiadás van? Miért nincs a legtöbbhöz szinkron?

    Miért nem élte reformkorát/újrakiadàsait az új filmek miatt?

    Létezik-e külföldi forrásból magyar szinkronos valamelyikből?

     

     

    A Star Trek sajnos idehaza házimozi fronton nagyon hányattatott sorsú, konkrétan le van sz*rva. Még csak eszébe sem jut a kiadóknak. A legtöbb DVD-n meg azért nincs szinkron, mert még olyan korszakban jelentek meg, amikor a DVD hazánkban épp csak begyűrűzött. Akkoriban szinte semmin sem volt szinkron.

     

     

    Dzséjt megírta helyettem: amikor először megjelentek, jóformán még semmin nem volt szinkron (9000-ért!!!), amikor meg újból kijöttek kinn, arra meg már bedőlt a hazai piac annyira, hogy féltek megjelentetni őket szinkronosan (torrent, stb...). Sajnos ez van.

     

    Én is úgy halásztam őket össze kinntről, feliratosan - de igazából két kiadás volt: a bővített, kétlemezes kiadások és az egylemezesek.

     

    Ha jól tudom, az utolsó hármat adták ki újra, azokat, amiken van már szinkron (de pl. valamelyiken felirat nincs).

  4.  

    Sinisterre utaltak vele, ő is egy elég rusnya X-men gonosztevő. Állítólag Rozsomák DNS-ből kotyvaszt valami ellenfelet. Korábban még annyit hallottam, hogy a következő rész a 90-es években fog játszódni.

     

     

    :D

     

    Remélem, most már a színészeket is sikerül kicsit hozzáöregíteni a sztorihoz és az idő múlásához...

  5. X-men: Apocalypse

    Sajnos ez az epizód elmarad az előző kettőtől, egyértelműen a trió leggyengébb darabja. Néha sok a rombolás- még akkor is, ha ez volt a cél-, néha unalmasak Apocalypse dumái, az ismétlésekből pedig a kevesebb több lett volna. Értem ez alatt a fölöslegesek flashbackeket, és a korábban jól működő jelenetek ismétlésének erőltetését is. A karakterek felépítése és a motivációik ábrázolása is elég papírmasészerűre sikeredett időnként.

    Attól függetlenül ez még mindig az X-men, ami a kedvenc szuperhősös sztorim, de azért sajnálom, hogy most csak ennyire tellett.

     

     

    Egyetértek. Ráadásul szidják benne az A Jedi visszatért is. :angry:

  6. Csodálom, hogy még nem rakta be senki az új Ghost Busters trailert. :D

     

     

    :fuckoff:

     

     

     

    Ez a film ez... ó, egek!

     

     

    :lol: És azt mondják/írják, hogy ez a trailer fogja visszahozni az eltévelyedett rajongókat!

  7. Bár lentebb már volt arról szó, hogy nem ignorálják a lezáró filmet, ami logikátlan is lenne a trailer alapján, mert abban elhangzik, hogy M életben van, és erről beszél a tesó meg a felesége is. Vagyis a film eseményei be kellett, hogy következzenek.

     

    Na de ha bekövetkeznek, akkor M pont halott.

     

    Mindegy, végül is kihasználták azt, hogy csak a sírját látjuk, úgyhogy bármi lehet. Az én információm korábbi, még a találgatások idejéből való - mindenesetre kíváncsian várom, hogy dumálják ki azt, hogy csak úgy eltűnt a térképről - no meg ezek alapján mi értelme is volt előtérbe tolni a betegségét.

     

    Majd kiderül.

  8. De a majmócák golyóbisánál a sajtóvetítés sem cinema piciben volt. Persze ez nem megdönthetetlen érv, de azért talán ad némi reményt.

     

    Igazad lett. Még egy órája is tárgyaltak, de aztán végül is egy nappal a bemutató előtt csak megállapodtak a vetítésről.... Azért néha szívesen belátnék a kulisszák mögé, mik történnek ilyenkor. :roll:

  9. Erről eddig nem hallottam, mi a forrásod? Én eddig akárhány cikket olvastam, épp az ellenkezőjét találtam. Itt van egy, itt egy másik...

    a sorozat keretein belül logikus és hihető magyarázatot kapunk majd arra, miért van életben Michael, miközben a világot járja. Nem ez lesz az első alkalom, hogy egy halottnak hitt karakterről kiderül, hogy él és virul (Sara, Kellerman, Christina).

     

     

     

    Még anno itt olvastam. Igaz, az már jó rég volt, azóta én nem követtem a magyarázkodást.

  10. Holnap lesz sajtóvetítés a Westendben, és a Cinema City küldte a meghívót, szóval szerintem nem járt úgy.

     

    Legyen igazad, de az fura, hogy már a két hét múlva érkező Warcraftnk is van időpontja, míg az X-mennek nincs... :hmm:

  11. De az új kánon miatt épp a napokban gondolkodtam, hogy eladom a legends könyveim megmaradt példányait is.

    De a kis beírásod égi jelnek tekintem ennek az ellenkezőjére: marad!

     

    Már miért adnád el? Ne ám már a Disney döntse el, mit érdemes megtartanod és mit nem... Én meg nem válnék egy SW könyvemtől sem, pláne így, hogy teljes a kollekció.

    • Tetszik 1
  12. Szuper, hogy lesz PB, de nem úgy volt, hogy...

     

     

    Michael meghalt?

     

     

     

    De, de úgy volt, de a FOX úgy döntött, MÉGSE veszi figyelembe a sorozatot lezáró TV-filmet, az olyan, mintha nem is lenne.Ez olyan... imádnivaló. :angry:

  13. Több, mint gyanús... az új X-men film nincs a Cinema City moziműsorában, pedig hét végén premier.

     

    Szerintem ez is úgy járt, mint a Majmok bolygója 2... :facepalm:

     

    Jó lenne valami hivatalos info, de már megint mindenki lapít, mint sz@r a fűben... :angry:

  14. Asszem megvan az első baki(valószinüleg fordítói):

    Azt írja, hogy Csubakkát hátba lövi egy guaviai. Aztán később természetesen áttér a váll-lövésre a leírás..

     

    :)

     

    Ha hátul fönn lövi meg a vállát, lehet mindkettő...

     

    Alan Deam Foster - Az ébredő erő:

    Na most értem csak a végére.

    Örülök, hogy elolvastam. Megértem a vele kapcsolatban megjelent nagatív hangokat, de mindenképp érdemes elolvasni.

    Az a néhány kicsi plusz bőven megéri.

     

    Én még mindig nem végeztem, ez a leglassabban olvasott SW könyv nálam. Nehéz volt megszokni a sok színvonalas könyv után ezt a gyermeteg, ifjúsági stílust.

     

    Néhány dolgon kimondottan meglepődök (most épp azért, hogy Plutt elmegy Maz kastélyába Reyék után), amit írtál, ott viszont még nem tartok. ;)

  15. Milyen első mozi? Ez valaminek a folytatása? Én láttam ennek a filmnek a trailerét, abban megtetszett ennyit tudtam róla. Nyilván ha láttam volna az első mozit és abban olyan egyértelműen lejön minden akkor most nem szóltam volna érte!

     

     

    Igen, ez a 2008-as Cloverfield című filmnek a "folytatása". Pontosabban nem direkt folytatása, hanem az abban történő események átélése egy másik szálon. Amolyan spin-off módon.

  16. A cím nem spoiler. Cloverfield Lane. Olyan mintha egy cím lenne. Semmit nem árul el a történetről.

     

    Dehogynem. Miután a film központi kérdése az, hogy mi van kinn, a cím mindent elárul. Ez esetben sajnos a néző többet tud, mint a szereplők.

  17. Én azért spoiler mögé raktam volna azt az

    INVÁZIÓT

    icon12.gif

     

     

    Ennyi erővel a címet is spoiler mögé rakhatod. Pont ez vele a legnagyobb baj, hogy miután az első mozi ezt szépen bemutatta, egyértelművé tette, arra épül az egész, abban a világban játszódik, onnantól ebben sok kérdés nincs. Legalábbis e tekintetben.

     

    Frenkie felháborodása inkább jogos - a főszereplő tekinteében - bár aki látott már hollywoodi filmet, nagyjából tudhatja a végét. :peace:

  18. Én is láttam a filmet, és bár egy jól összerakott darabról van szó, nem tudott túlzottan megfogni. Ízlések és pofonok ugyebár :)

     

    Veled értek egyet. :peace:

     

    Ha nem ez lett volna a címe, ami, akkor talán lehetett volna icipicit izgulni azon, mi lesz benne... de így...

    sajnos nekem roppant kiszámítható volt.

  19. Hitlert soha nem választotta meg a német nép kancellárnak.

     

    Ezt, így, én nem is állítottam. Tudom, hogy kinevezték, a megválaszása alatt elsősorban az általa vezetett, hozzá köthető NSDAP-re gondoltam. De lehet, valóban félreérthető volt... :peace:

     

     

    R2, köszönet a hitleres film ajánlásáért. ... Ezt meg kell kérdeznem, de

     

     

    a kiemelt részt te tényleg, 100%-ig komolyan gondolod? Mert ha igen, az nagyon nagy baj. Aki emberek milliót küldi halálba (és nem, nem csak magára a háborúra gondolok most elsősorban), azt nem lehet """" túlságosan """"" szörnyetegnek beállítani. Mégis hogyan? Jól manipulálta az embereket, ráérzett a demagógia lényegére, ezért megválasztották, és máris bocsánatos bűn, hogy őrült kutya módjára emberek millióit küldte a halálba? Ráadásul milyen érdekekről beszélsz? Jön valami szofisztikált háttérhatalmi összeesküvés? Vagy miről beszélsz? "Kicsit tényleg zakkant volt"? KICSIT??? Atyaég... nem a német állapot szomorú (az is), hanem ezek a gondolatok.

     

    Remélem nem komolyan írtad.

     

     

     

    Szívesen!

     

    Egyébként meg... miért is baj, ha komolyan gondolom? Próbáltam - és próbálok most - is a lehető legvisszafogottabb módon megnyilatkozni a témában, de

     

     

    hogy nem Hitler volt a történelem legnagyobb mészárosa az tény, mint ahogy az is, hogy nem a holokauszt volt a történelem legnagyobb népírtása. Csak Sztálin csak Ukrajnában 10 millió embert éheztetett halálra, hozzá képest Hitler óvodás... ezzel persze nem mentegetem őt, sőt, kézséggel elismerem, hogy nem volt épeszű, de az a túldimenzionált démonizálás, ami ellene folyik, az nem lenne, ha nem zsidókat égetett volna tömegével halálra.

     

    Ha ez más néppel történik (mint ahogy annyi más néppel meg is történt már), akkor 70 évvel később a kutya nem beszélne róla és nem lenne havonta holokauszt emléknap. És igen: amíg a világ mainstream médiája zsidó és ballib irányítás alatt van, addig ez nem is fog változni.

     

    Szóval... lehet, hogy szomorú, de én így látom. Elvégre ebben a fene nagy liberalizmusban mindenki azt gondol és mond, amit akar, nem?

     

    Ja, és még valami: tényleg örülök, hogy tetszett a film, de lehet, hogy kicsit máshogy éltük meg. Nekem nem a német állapotok a megdöbbentőek (szomorúak) - az teljesen logikus, törvényszerű és szükségszerű - hanem az a totális idiotizmus, ami ezeket az állapotokat eredményezte. S senkinek ne legyen kétsége: ebből vér fog folyni, nem is kevés, a kérdés csak az, hogy mikor... ilyen közegben pedig szintén teljesen logikus a szélsőjobb megerősödése, illetve ilyen szituban bizony könnyen előretörhetne egy újabb Hitler (más néven).

     

     

    Szívesen beszélgetek erről, de szerintem ez nem ide való téma. :peace:

  20. Köszönöm az infót! És Te használsz is valamilyen cseh oldalt beszerzésre?

     

     

    Ez engem is érdekelne!

     

     

    http://www.filmarena.cz/

     

    Innen szoktam rendelni, vannak jó akcióik, csak brutál a posta: 5000 ft per csomag. Akkor is ha 1 vagy ha 10 film van benne (valamit módosít a súly, de nem tudom, pontosan mennyit)

     

    Innen tényleg akkor érdemes rendelni, ha több dolog kell - vagy összedobni egy csomagot közösen.

×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.