Ugrás a kommentre

Mateo

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    37
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Hozzászólások

  1. A trailer láttán nekem ez jutott eszembe, természetesen teljes mértékben cenzúrázva és finoman megfogalmazva: lóf*sz, amit eddig a Rebelsben láttunk. Most jön a java, vagy ha úgy tetszik: "here’s where the fun begins."

    Pont ezt akartam írni én is,de megelőztél vele :lol:

    Különben az egyedüli ami nem tetszett az előzetesben az Anakin és Yoda béna meganimálása,de a többi részlet mintha valahogy kárpótolna érte :P

     

     

    Az biztos,hogy vagy így vagy úgy,de a Rebels kapcsolódik az Ep VII-hez,erre egyértelműen utal a keresztvasas fénykard amit Ezra talált. De szerintem Ezra azért nem lehet Snoke,mert Snoke azért valószínűleg idősebb(bár nem mintha Ezra olyan fiatal lenne az Ep VII idején). Meg mintha valahol ki is derülne,hogy Snoke már élt a klón háborúk idején,míg Ezra csak közvetlen azután született. De egyébként sem tudok Ezráról elképzelni ilyesmit.

     

  2. Én is fel voltam rá készülve. De így is elég drámáira sikeredett.. :/

    A három haláleset közül viszont az időtényező, kedveltség, és a színész mássága is közrejátszott. Ha pár év alatt forgatják le mindet sorrendben valószínűleg obivan miatt lett volna legnagyobb felháborodás. Legalábbis részemről :D ( és ha ewan mcgregor játszotta volna abban az esetben csak)

    Csak az volt a kérdés,hogy Luke vagy Han lesz-e a soros. Persze én is abban bíztam,hogy senki sem fog meghalni.

    Én a három haláleset közül Han halálát érzem a legdrámaibbnak,Obi-ét pedig a legsúlytalanabbnak. Ezt most azért mondom,mert csak az Ep IV-es szerepe alapján szinte semmit sem tudtunk meg a vén salabakterről,csak a PT-ben ismertük meg közelebbről. Ott viszont ő volt talán a kedvenc szereplőm,úgyhogy egyet értek veled abban,hogy sokkal drámaibb lett volna az ő halála is,ha Ewan Mcgregor játssza és pár éven belül sorrendbe jöttek volna ki a filmek.

    Han is az egyik kedvenc szereplőm volt és az Ep VII-ben is ugyanaz a kedvelhető egyéniség mint anno az OT-ben.

  3. Amúgy szerintem Snoke-nak nem feltétlen kell túlszárnyalnia Palpatine-t ahhoz,hogy jól működő főgonosz legyen. Elvégre Kylo Ren sem egy Vader kaliberű sith(ha sith egyáltalán). És az OT-s Palpatine sem volt már akkora konspirátor mint amilyen még a PT-ben volt.

    Különben feltűnt nektek,hogy Palpatine-t nem is említették meg a filmben ?(legalábbis én nem hallottam,hogy emlegetnék vagy utalást tennének rá).

  4. Arra már én is gondoltam,hogy Plagueis lehet,de akkor is felvetődik a kérdés,hogy vajon mit csinált idáig ? Amúgy hallottam olyat,hogy Sidious Plagueis hamvait betette egy vázába és a saját íróasztalán tartotta,úgyhogy ha Plagueis az akkor valószínűleg egy reinkarnációról van szó.

  5. Egyébként mintha az új Inkvizítoroknak nem lenne olyan tekintélye mint a Fő-Inkvizítornak. Nála mindenki haptába vágta magát,még Kallus is. Most meg Kallus mintha még burkoltan gúnyolódna is rajtuk.

     

    Amúgy szerintetek az Ezra szülei szálról még kiderül valami konkrétum ebben az évadban ? Már jó régóta felmerült a kérdés,hogy élnek-e Ezra szülei vagy mi van velük,de mindig húzták,halasztották a készítők. Néha szóba kerül aztán meg jön egy nagy csönd és aztán megint felhozzák a témát.

  6. Az eddigi talán legjobb epizód :rock: . A többiek már le is írták,hogy miért :)

    Amúgy Ahsoka gyorsan kiütötte azt az Ötödik Fivért. Így ránézésre arra tippeltem volna,hogy kettejük ő fogja jobban megizzasztani Ahsokát,de ehhez képest alig tudott hozzászagolni Skywalker egykori padawanjához. Elvégre így testalkatra is elég masszív és láthattuk,hogy Zebet is úgy elhajította mint a rongyot amikor verekedtek,ezért gondoltam,hogy többet nyújt majd a párbajban is. De ő inkább olyan mint Savage,izomtömege van és tud is verekedni,de technikája az nem nagyon van. Azért én Savage és a fivér harcát is megnézném ;)

    Ahsoka meg szépen felfejlesztette magát,láthatólag jóval erősebb lett mint amikor a legutóbb láttuk a tcw-ben.

  7. Szerintetek lehetséges,hogy a jobb oldali férfi Inkvizítor,szerepelni fog az Ep VII-ben. Mivel még nem láttuk soha ezért gondolom vagy meghal,vagy valamilyen módon köze lesz az Ep VII-hez.

    Egyébként ő milyen fajú lehet ? Nem rémlik,hogy akár csak egy hozzá hasonló lényt is láttam volna.

    A nő Inkvizítor szinte tuti,hogy Barriss Offee lesz és ezzel a Rebels-ben folytatják a TCW-ben megszakadt szálat.

  8. Amikor beharangozták az AotC-t én először azt hittem(biztosan a címéből ítélve)arról fog szólni,hogy Darth Sidious a klónsereggel leigázza a Köztársaságot és Anakin meg átáll hozzá és Vader lesz :) De aztán valahogy kiderült,hogy ez majd csak az ezután következő részben lesz,és nem a moziban koppantam,hogy mégsem az lett amire számítottam.

  9. Különben kíváncsi lennék,hogy Vader-ék vajon keresték-e Kenobi mestert az Ep III eseményei után. Vader és Sidious beszélgetésénél úgy vettem ki,hogy nem tudják biztosra,hogy él-e még Obi és Sidious bá elég közönyös volt a témával kapcsolatban,de Vader elég erősen gyanítja,hogy volt mestere életben van. Ha én lennék Vader szerintem minden erőmmel azon lennék,hogy ráakadjak Kenobi-ra,ahogy azt Maul is tette a TCW-ben(azzal a különbséggel,hogy Obi akkor nem bujkált így csak azt kellett megoldania,hogy ne hozzon magával díszkíséretet a találkájukra). Talán egy kicsit szégyenl is volt mestere elé állni azután,hogy olyan csúnyán lebőgött a mustafari párbajban,pedig akkora arca volt előtte,hogy kitakarta az egész lávatengert. Bár az Ep IV-ben nem voltak ilyesmi gondjai szuszogós barátunknak,sőt továbbra is elég fölényeskedő volt.

    Szerintem amúgy Obi tudja,hogy Vader életben van.

     

    Egyébként arra is kíváncsi vagyok,hogy mikor szereznek be a lázadók X-szárnyú vadászgépeket és láthatunk-e a sorozatban X-szárnyút. A-szárnyújuk már van és az egyik előzetesben B-szárnyút is láttam. Az OT alatt az X-wing volt már a legfontosabb vadászgép típus és nekem is személyes kedvencem,úgyhogy szívesen látnám a Rebels-ben.

  10. Így mint a Fórum friss tagja én is megosztanám veletek a rajongásom történetét:

    A rajongásom valamikor 3-4 éves koromban kezdődhetett mégpedig,ha jól emlékszem a Baljós Árnyakkal :) Akkoriban Darth Maul volt a Top 1 karakterem(most is kedvelem egyébként) és amikor először láttam,hogy lezuhant az aknába el is sírtam magam :cry: és az ovis farsangokon is Darth Maul akartam lenni mindig.

    A hangárban játszódó jelenetet amiben Qui-Gon egy rövid ,,párbeszéd" után levágja a rohamdroidot(miután az nem akarta őket tovább engedni Coruscantra)csomószor el is játszattam a faterommal(természetesen én voltam Qui-Gon :lol: ).

    Emlékszem akkoriban kifejezetten gyűjtöttem a chips-es és gabonapelyhes zacskókban az SW-s kártyákat és egyéb cuccokat.

    És aztán nem sokkal a Baljós Árnyak után ismerkedtem meg az OT filmekkel,azok közül meg a Jedi visszatér fogott meg legjobban az Ewok-os jelenetek miatt :)

    Az OT-ből meg Han Solo volt a nagy kedvencem és most is a top-ban van nálam.

    Aztán a Klónok támadását már moziban láttam és azután már az lett a kedvenc filmem,leginkább talán a Geonosiss-i harci jelenetek miatt.

    Anno kazettán rongyosra néztem kb az összes addigi filmet :)

    Aztán 2005-ben meg jött a várva várt Sithek bosszúja,amit nagyon izgatottan vártam és hát nem is csalódtam mikor először láttam. Szerintem rendkívül jól felvezették Anakin átállását,de akkoriban igencsak sokkolt az,hogy ott a Mustafar-on megégett. De hát szükség volt arra a jelenetre is,mert valahogy megkellet magyarázni miért került fekete páncélba.

    Az Ep III-ra készülvén az általános iskolai osztálytársaimmal a technika órákon hurkapálcikára ragasztottunk papírból kivágott SW szereplőket és harci jeleneteket rajzoltunk meg ,,fénykardot terveztünk". Azóta sajna a többiek rajongása fokozatosan elmúlt és most a korosztályomban alig vannak olyanok akik komolyabban rajonganának az SW világáért,legalábbis nekem ez a benyomásom. Szerintem nem tudják miből maradnak ki :D

    És akkor ezután jött a TCW amit eleinte gyerekesnek találtam(nem mintha én olyan idős lettem volna akkor) és Ahsoka karaktere sem volt még szimpatikus akkoriban(azóta ez már megváltozott). De később fokozatosan komolyodott a sorozat és én is jobban elkezdtem nézni. Egy idő után meg már ki is lépett a TCW a gyereksorozat kategóriából úgy kb a 3.évadra.

    És végül jött a Rebels amit már a kezdetektől fogva követtem és ezidáig nem csalódtam benne,néhány apróbb hibát leszámítva. Jelenleg pedig a Rebels folytatását és az Ep VII-et várom izgatottan .

×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.