Ugrás a kommentre

Mateo

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    37
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Mateo összes hozzászólása

  1. Mateo

    A Rebels animációs sorozat

    Pont ezt akartam írni én is,de megelőztél vele Különben az egyedüli ami nem tetszett az előzetesben az Anakin és Yoda béna meganimálása,de a többi részlet mintha valahogy kárpótolna érte
  2. Mateo

    Egyéb fontos

    Boldog Karácsonyt mindenkinek
  3. Mateo

    Értékeld a filmet

    Csak az volt a kérdés,hogy Luke vagy Han lesz-e a soros. Persze én is abban bíztam,hogy senki sem fog meghalni. Én a három haláleset közül Han halálát érzem a legdrámaibbnak,Obi-ét pedig a legsúlytalanabbnak. Ezt most azért mondom,mert csak az Ep IV-es szerepe alapján szinte semmit sem tudtunk meg a vén salabakterről,csak a PT-ben ismertük meg közelebbről. Ott viszont ő volt talán a kedvenc szereplőm,úgyhogy egyet értek veled abban,hogy sokkal drámaibb lett volna az ő halála is,ha Ewan Mcgregor játssza és pár éven belül sorrendbe jöttek volna ki a filmek. Han is az egyik kedvenc szereplőm volt és az Ep VII-ben is ugyanaz a kedvelhető egyéniség mint anno az OT-ben.
  4. Mateo

    Értékeld a filmet

    A mesterfigura halála mindhárom trilógiában benne van. Az OT-ben Obi, a PT-ben Qui-Gon itt pedig Han. Annyi a változás,hogy Han nem jedi. Bár lehetett rá számítani,hogy Han-t megfogják ölni,mégis bennem konkrétan a sz*r is megfagyott amikor Kylo leszúrta őt.
  5. Mateo

    Snoke

    Amúgy szerintem Snoke-nak nem feltétlen kell túlszárnyalnia Palpatine-t ahhoz,hogy jól működő főgonosz legyen. Elvégre Kylo Ren sem egy Vader kaliberű sith(ha sith egyáltalán). És az OT-s Palpatine sem volt már akkora konspirátor mint amilyen még a PT-ben volt. Különben feltűnt nektek,hogy Palpatine-t nem is említették meg a filmben ?(legalábbis én nem hallottam,hogy emlegetnék vagy utalást tennének rá).
  6. Mateo

    Snoke

    Csak várta a megfelelő alkalmat,hogy hatalomra jusson.
  7. Mateo

    Snoke

    Arra már én is gondoltam,hogy Plagueis lehet,de akkor is felvetődik a kérdés,hogy vajon mit csinált idáig ? Amúgy hallottam olyat,hogy Sidious Plagueis hamvait betette egy vázába és a saját íróasztalán tartotta,úgyhogy ha Plagueis az akkor valószínűleg egy reinkarnációról van szó.
  8. Mateo

    2x10 - Legacy

    Egyébként mintha az új Inkvizítoroknak nem lenne olyan tekintélye mint a Fő-Inkvizítornak. Nála mindenki haptába vágta magát,még Kallus is. Most meg Kallus mintha még burkoltan gúnyolódna is rajtuk. Amúgy szerintetek az Ezra szülei szálról még kiderül valami konkrétum ebben az évadban ? Már jó régóta felmerült a kérdés,hogy élnek-e Ezra szülei vagy mi van velük,de mindig húzták,halasztották a készítők. Néha szóba kerül aztán meg jön egy nagy csönd és aztán megint felhozzák a témát.
  9. Mateo

    2x09 - The Future of the Force

    Az eddigi talán legjobb epizód . A többiek már le is írták,hogy miért Amúgy Ahsoka gyorsan kiütötte azt az Ötödik Fivért. Így ránézésre arra tippeltem volna,hogy kettejük ő fogja jobban megizzasztani Ahsokát,de ehhez képest alig tudott hozzászagolni Skywalker egykori padawanjához. Elvégre így testalkatra is elég masszív és láthattuk,hogy Zebet is úgy elhajította mint a rongyot amikor verekedtek,ezért gondoltam,hogy többet nyújt majd a párbajban is. De ő inkább olyan mint Savage,izomtömege van és tud is verekedni,de technikája az nem nagyon van. Azért én Savage és a fivér harcát is megnézném Ahsoka meg szépen felfejlesztette magát,láthatólag jóval erősebb lett mint amikor a legutóbb láttuk a tcw-ben.
  10. Mateo

    Vicces és kedves dolgok

    http://mediashock.blog.hu/2015/11/02/jar_jar_lehet_a_star_wars_fogonosza Vigyázat spoiler veszély !!!
  11. Mateo

    2x04 - Always Two There Are

    Hát igen Zeb-től idáig ritkán láttunk ilyesmit,hogy ő menti meg a helyzetet,többnyire kicsit háttérbe szorult a többiek mellett. De szerintem a 2.évadban majd részletesebben megismerhetjük őt is.
  12. Mateo

    Egyéb fontos

    Boldog szülinapot Pb!
  13. Mateo

    2x04 - Always Two There Are

    Lehet,hogy csak valamelyik kocsmában iszogatott a háttérben Viccen kívül, én örülnék,ha a készítők meglépnék ezt a húzást.(Mármint,azt,hogy barázdáltarcú barátunk is a világos oldalon kezdte.)
  14. Mateo

    Egyéb fontos

    Boldog Szülnapot Lok Durd !
  15. Mateo

    A Rebels animációs sorozat

    Szerintetek lehetséges,hogy a jobb oldali férfi Inkvizítor,szerepelni fog az Ep VII-ben. Mivel még nem láttuk soha ezért gondolom vagy meghal,vagy valamilyen módon köze lesz az Ep VII-hez. Egyébként ő milyen fajú lehet ? Nem rémlik,hogy akár csak egy hozzá hasonló lényt is láttam volna. A nő Inkvizítor szinte tuti,hogy Barriss Offee lesz és ezzel a Rebels-ben folytatják a TCW-ben megszakadt szálat.
  16. Mateo

    Egyéb fontos

    Boldog szülinapot MissKarrde
  17. Mateo

    Akkor/Most

    Üdv köreinkben Fulcrum ! Különben az én rajongásom is(mint ahogy még többeknek is a Fórumon)a TPM-el kezdődött,amit még pár hete meg is írtam ebben a topikban.
  18. Mateo

    Egyéb fontos

    Boldog Születésnapot Ody
  19. Mateo

    Vicces és kedves dolgok

    Egy haverom ajánlotta nekem a videót és már ezen röhögök vagy fél órája Így aztán gondoltam megosztom veletek Hogy lehetnek ilyen életképtelenek Amúgy nem nézem azt a műsort,mert egy szennynek tartom,de ezt a videót látni kell
  20. Mateo

    Akkor/Most

    Amikor beharangozták az AotC-t én először azt hittem(biztosan a címéből ítélve)arról fog szólni,hogy Darth Sidious a klónsereggel leigázza a Köztársaságot és Anakin meg átáll hozzá és Vader lesz De aztán valahogy kiderült,hogy ez majd csak az ezután következő részben lesz,és nem a moziban koppantam,hogy mégsem az lett amire számítottam.
  21. Mateo

    Akkor/Most

    Hiába mondják sokan,hogy a TPM a legsz*rabb az eddigi 6 SW film közül,engem az tett rajongóvá és amint látom nem is vagyok vele egyedül
  22. Mateo

    2x01 - The Siege of Lothal

    Különben kíváncsi lennék,hogy Vader-ék vajon keresték-e Kenobi mestert az Ep III eseményei után. Vader és Sidious beszélgetésénél úgy vettem ki,hogy nem tudják biztosra,hogy él-e még Obi és Sidious bá elég közönyös volt a témával kapcsolatban,de Vader elég erősen gyanítja,hogy volt mestere életben van. Ha én lennék Vader szerintem minden erőmmel azon lennék,hogy ráakadjak Kenobi-ra,ahogy azt Maul is tette a TCW-ben(azzal a különbséggel,hogy Obi akkor nem bujkált így csak azt kellett megoldania,hogy ne hozzon magával díszkíséretet a találkájukra). Talán egy kicsit szégyenl is volt mestere elé állni azután,hogy olyan csúnyán lebőgött a mustafari párbajban,pedig akkora arca volt előtte,hogy kitakarta az egész lávatengert. Bár az Ep IV-ben nem voltak ilyesmi gondjai szuszogós barátunknak,sőt továbbra is elég fölényeskedő volt. Szerintem amúgy Obi tudja,hogy Vader életben van. Egyébként arra is kíváncsi vagyok,hogy mikor szereznek be a lázadók X-szárnyú vadászgépeket és láthatunk-e a sorozatban X-szárnyút. A-szárnyújuk már van és az egyik előzetesben B-szárnyút is láttam. Az OT alatt az X-wing volt már a legfontosabb vadászgép típus és nekem is személyes kedvencem,úgyhogy szívesen látnám a Rebels-ben.
  23. Mateo

    Akkor/Most

    Így mint a Fórum friss tagja én is megosztanám veletek a rajongásom történetét: A rajongásom valamikor 3-4 éves koromban kezdődhetett mégpedig,ha jól emlékszem a Baljós Árnyakkal Akkoriban Darth Maul volt a Top 1 karakterem(most is kedvelem egyébként) és amikor először láttam,hogy lezuhant az aknába el is sírtam magam és az ovis farsangokon is Darth Maul akartam lenni mindig. A hangárban játszódó jelenetet amiben Qui-Gon egy rövid ,,párbeszéd" után levágja a rohamdroidot(miután az nem akarta őket tovább engedni Coruscantra)csomószor el is játszattam a faterommal(természetesen én voltam Qui-Gon ). Emlékszem akkoriban kifejezetten gyűjtöttem a chips-es és gabonapelyhes zacskókban az SW-s kártyákat és egyéb cuccokat. És aztán nem sokkal a Baljós Árnyak után ismerkedtem meg az OT filmekkel,azok közül meg a Jedi visszatér fogott meg legjobban az Ewok-os jelenetek miatt Az OT-ből meg Han Solo volt a nagy kedvencem és most is a top-ban van nálam. Aztán a Klónok támadását már moziban láttam és azután már az lett a kedvenc filmem,leginkább talán a Geonosiss-i harci jelenetek miatt. Anno kazettán rongyosra néztem kb az összes addigi filmet Aztán 2005-ben meg jött a várva várt Sithek bosszúja,amit nagyon izgatottan vártam és hát nem is csalódtam mikor először láttam. Szerintem rendkívül jól felvezették Anakin átállását,de akkoriban igencsak sokkolt az,hogy ott a Mustafar-on megégett. De hát szükség volt arra a jelenetre is,mert valahogy megkellet magyarázni miért került fekete páncélba. Az Ep III-ra készülvén az általános iskolai osztálytársaimmal a technika órákon hurkapálcikára ragasztottunk papírból kivágott SW szereplőket és harci jeleneteket rajzoltunk meg ,,fénykardot terveztünk". Azóta sajna a többiek rajongása fokozatosan elmúlt és most a korosztályomban alig vannak olyanok akik komolyabban rajonganának az SW világáért,legalábbis nekem ez a benyomásom. Szerintem nem tudják miből maradnak ki És akkor ezután jött a TCW amit eleinte gyerekesnek találtam(nem mintha én olyan idős lettem volna akkor) és Ahsoka karaktere sem volt még szimpatikus akkoriban(azóta ez már megváltozott). De később fokozatosan komolyodott a sorozat és én is jobban elkezdtem nézni. Egy idő után meg már ki is lépett a TCW a gyereksorozat kategóriából úgy kb a 3.évadra. És végül jött a Rebels amit már a kezdetektől fogva követtem és ezidáig nem csalódtam benne,néhány apróbb hibát leszámítva. Jelenleg pedig a Rebels folytatását és az Ep VII-et várom izgatottan .
  24. Mateo

    A fórum közössége

    Így utólagosan is köszi a szíves fogadtatást mindenkinek
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.