Ugrás a kommentre

2x10 - Legacy


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

10. rész - Legacy / Örökség

 

epguider209.jpg

 

Írta: Henry Gilroy

Rendezte: Mel Zwyer

 

Helyszín: Garel, Lothal

 

Szereplők:

Kanan Jarrus - Freddie Prinze Jr.

Ezra Bridger - Taylor Gray

Garazeb Orellios - Steve Blum

Hera Syndulla - Vanessa Marshall

Sabine Wren - Tiya Sircar

Rex - Dee Bradley Baker

Ryder Azadi - Clancy Brown

Mira Bridger - Kath Soucie

Ephraim Bridger - Dee Bradley Baker

Kallus ügynök - David Oyelowo

Kassius Konstantine admirális - Dee Bradley Baker

Ötödik fivér - Philip Anthony-Rodriguez

Hetedik Nővér - Sarah Michelle Gellar

Sato parancsnok - Keone Young

C1-10P

 

Történet

Ezrát látomások gyötrik a szüleiről, ezért a Ghost csapata felkerekedik, hogy megtalálja őket. Vissza akarnak térni a Lothalra, hátha ott nyomra lelnek. Ám a Birodalom is készül valamire, ami nagyon könnyen a Főnix lázadósejt végét jelentheti.

 

Rebels Recon

 

Érdekességek

- Az epizód címe eredetileg "The Secret of Prisoner X-10" lett volna, amit 2015 szeptemberében változtattak meg Legacy-ra.

- Ryder Azadira az epizód készítése alatt Vol Freilusként is hivatkoztak. A karakter hangját az a Clancy Brown kölcsönözte, aki a TCW-ben Savage Opress hangját adta.

- Azadi fegyvere egy módosított változata a TCW hős, Steela Gerrera puskájának.

- Az Ezra látomásában feltűnő főváros egy idealizált kép, ami még a birodalmi "modernizáció" előtti időket idézi.

- A Relentless rombolón látható vonónyaláb tányérok sokkal részletgazdagabbak mint a A New Hope elején látott Devastator hasonló berendezése.

 

Concept Art galéria

 

1.jpeg

Ephraim Bridger teljes karakterillusztrációja

 

2.jpeg

Mira Bridger teljes karakterillusztrációja

 

3.jpeg

Ryder Azad teljes karakterillusztrációja

 

4.jpeg

Fehér lot-macska illusztráció

 

5.jpeg

Garel város hologramjának illusztrációja

 

6.jpeg

Binokulár illusztráció

 

7.jpeg

A Garel városi űrkikötő

 

8.jpeg

Ezra felégetett házának külső nézete

 

9.jpeg

Ryder Azad búvóhelyének illusztrációja

 

10.jpeg

Lothali sziklás felszín

 

 

Pár kitétel.

 

1. A letöltéssel kapcsolatban itt, a felirattal kapcsolatban pedig itt találsz információt. Ezt a topikot ne ezekre használd.

2. Amennyire az lehetséges próbálj meg az adott rész keretei között maradni.

3. A történet elemeit ne rakd spoiler gomb mögé. Itt az epizód konkrét történéseit tárgyaljuk ki.

4. Csak akkor szólj hozzá a témához, ha már láttad az aktuális részt.

5. Tartsd be a fórumszabályzatban leírtakat.

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • 1 hónappal később...

Ez egy izgalmas, szép és szomorú epizód volt. Az elején az akció nagyon baba volt, a lázadók torka körül most igencsak megszorult a hurok. Egy hajót megint jól bebuktak, kis híján odalett (megint) a Phoenix Home is, és Garelt is szépen átformálta a Birodalom - ide sem kell már visszajönniük hőseinknek. Viszont most már komolyan letelepedhetnének valami elhagyott, egykori bázison, templomban vagy fúrhatnának maguknak alagutakat a föld alá, mert ez már a második bolygó, amin a lakosok miattuk senyvednek - amúgy ez egy jó kis magyarázat arra, hogy a filmekben a Szövetség miért lakatlan bolygókon táborozik. Azért bírnám, ha az állandó bázisuk a Dantooine-on lenne.

No, voltak páran, akik hajtogatták, hogy Ezra szülei biza nem élnek. Nos, hát legalábbis a Call to Actionig biztos éltek, annyira, hogy még a fiúkat is hallották. Sőt, engem még most sem igazán győztek meg. Ez a különválás dolog kicsit gyanús. Nekem az jött le, hogy az ex-kormányzó nem látta a halálukat, akkor viszont újra el is foghatták őket. És valahogy kétlem, hogy a Birodalom, miután megtudta Ezra nevét, nem használ ki egy ekkora adu ászt. Kallus például nagyon hajt Ezrára. Szerintem az ő zsebében lapulnak ezek a kártyák. Persze, akár úgy is kihasználhat egy ilyet, hogy a szülei már valóban hallottak. A remény halálos eszköz lehet a rossz kezekben - és valójában jobb lenne így, ha már tényleg halottak. És az epizód vége ezt is sugallja.

Apropó, Kallus. Nem tudom, ki hogy van vele, de én kezdem kedvelni. Fejlődik az ipse. Korábban csak gúnyolni tudta a szokásos birodalmi arroganciájával a lázadókat, de most, ahogy az inkvizítor is jelezte, tiszteli őket. Már azt sem vette magára, hogy a folyamatos bukását jelképezik. Az eddigi pofán vágások úgy tűnik, mély benyomást tettek rá. Ez két dolgot jelenthet: vagy a végén átáll hozzájuk, bár egyelőre nem látom, hogy a hite a Birodalomban megrendült volna. A másik, hogy már nem becsüli alá őket, akkor viszont félelmetes ellenféllé nőheti ki magát. A rangjára azért kíváncsi lennék, mert egyértelműen Constantine admirális felett áll.

Ami még érdekes történetet rejthet: az ex-kormányzó. Lothal (szép város volt) eddig központi szerepet játszott a Rebelsben, s bár főhőseink távozása után kikerült a képből, talán egy helyi forradalom formájában még visszakerülhet. Ki tudja, talán a lázadók megpróbálják újra kormányzóvá tenni Azadot, vagy legalábbis olyan pozícióba juttatni, ahonnét segítheti az ügyüket. Ha máshogy nem, a megszökött rabokkal, akik a leírás alapján igencsak lázadó érzületűek.

Érdekes, hogy tulajdonképpen ez az első epizód, ami úgy ért véget, hogy a csapat önszántából ketté vált és nem egyesült újra a végén. Kicsit, mint az ep5-ben, ahol szintén külön utakon jártak a hősök. Szerintem érdekes is lenne, ha most pár rész erejéig külön-külön kalandoznának. Hera, Sabine és Zeb a flottával, Ezra, Kanan és Chopper pedig a Lothalon tennének-vennének.

Még egy apróság, ami nagyon tetszett. Amikor Ezra magába roskadt, mikor megtudta, mi történt a szüleivel, Chopper az egyik kis karjával vigasztalja. Ici-pici, de nagyon szívmelengető momentum, pláne ettől a droidtól.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ismét egy nagyon jó rész volt de ez másképpen mint az előző részek. Talán az egész sorozat legmeghatóbb és legszomorúbb része. A rész első fele nagyon látványos volt és még izgulni is lehetett a flótáért tele volt izgalommal az egész szökés jelenet sor. Hasonlított a Hoth csatára aminek a végén szétváltak hőseink ahogy itt is. A fogoly beszélgetése alatt meglepődtem hogy Ezra szülei meghaltak azt gondoltam hogy valahol fogságban vannak de élnek. Összességében jó fél évad záró rész volt de egy dolog miatt kicsit csalódott vagyok az pedig hogy valószínűleg semmi The Force Awakens utalás nem volt így a premier előtt egy héttel.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Tetszett. Nagyon vegyes hangulatú és iramú rész volt. De megtalálták ez egyensúlyt.

Nagyon jól működtek a szomorkás részek. Igazán szép volt a zenei és énekbeli aláfestés a végén.

Jó, hogy Kanan megakadályozta a párbajt az inkvik és Ezra közt. Nem csak azért, mert a fiú a vesztébe rohant, hanem, hogy ne bagatellizálódjanak a párbajok-kimentések/megfutamodások mindennapossá.

A látomás megjelenítése persze kapocs a tcw-szal és a PT filmekkel, ami piros pont megint.

A macska nálunk nagy sztár lesz, ellentétben a kijelentéssel, hogy a szülők meghalhattak.(akár igaz, akár nem)

Egyébként én is látok esélyt rá, hogy élnek. Az életbenlétük jó kivezetése lehetne Ezrának a történetből, jól eltűnhetne a családjával a színről.

Kanannak, Ahsokának, Rexnek és a többieknek több az esélyük a hősi halálra, ha lesz ilyen.

Bár úgy is megoldható, hogy letelepednek a sorozat végén végleg az Alderaan-on. ;)

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ezt rögtön le kell írnom! Mint ha Tua minisztert láttam volna!!! Jól láttam? Esküszöm biztos ő volt. Pedig rárobbant egy hajó is. Képet nem tudok róla de ott van mikor Ezra rohan a Lothali macska után mikor a cicus ráugrik a rohamosztagos siklójára azt elsiklik vele. Előtte egy picivel. Látszik rajta nagyon megvis ilyedt mikor észre vette Ezráékat. De Ezra Kanennal együtt elsuhant mellette. Hogy hogy nem érezték meg? Vagy nem ő volt? De biztosan ő volt...

 

Na, így kell kihasználni 22 percet! Azt hittem, hogy csak elszöknek Garel-ről. Ez egy nagyon hosszú rész volt. Hiába az idő relativ. Annyi perces egy rész, amennyinek érzed. :) Jó is hogy jövőhéten nem lesz rész. Vagy nem tudom mikor lesz a következő. Max egy hónapos lesz a szünet remélem! A következő 2-3 hét Az Ébredő Erőről szól. Én biztos vagyok benne, hogy akárki akár mit mond, Ezra szülei élnek. Ez aféle Jedi megérzés. :) Az Inkvik helyében én a fénykardommal átvágtam volna az ajtót lett volna rá elég idejük, de hát ennyi eszük van. Kíváncsian várom a következő részt.

Kétlem, hogy Kallus átállna a jó oldalra. :D Soha nem fog. Ha viszont jól láttam, hogy az ott Tua (valaki aki gépről van kikockázhatja a képet. :)) őt nagyon szívesen látnám Lázadóink mellett. Ha valóban ő az, nem tudom hogy a fenében élte túl a robbanást.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ezt rögtön le kell írnom! Mint ha Tua minisztert láttam volna!!! Jól láttam? Esküszöm biztos ő volt. Pedig rárobbant egy hajó is. Képet nem tudok róla de ott van mikor Ezra rohan a Lothali macska után mikor a cicus ráugrik a rohamosztagos siklójára azt elsiklik vele. Előtte egy picivel. Látszik rajta nagyon megvis ilyedt mikor észre vette Ezráékat. De Ezra Kanennal együtt elsuhant mellette. Hogy hogy nem érezték meg? Vagy nem ő volt? De biztosan ő volt...

Nem ő volt, csak az ő arcát használták. Tua már nagyon sokszor feltűnt Lothal városainak utcáin. Mivel nincs annyi modellje a stábnak, hogy egyedi karakterekkel töltse fel az utcákat, így kénytelenek mást használni. Általában az ilyen háttérkaraktereket úgy legózzák össze más szereplők darabjaiból (ez kicsit olyan Frankensteinesen hangzik :D). A TCW elején például láthattál Obi-Wan testű quarrent, Palpatine testű grant - de néha halott karakterek is sétafikáltak a háttérben. Tua eleve egy ilyen "placeholder" figurából lett - gondolom először nem szántak neki jelentősebb szerepet. Már a Spark of the Rebellionban is lehetett látni az egyik klónját, a Fighter Flightban és a Call to the Actionban is van egy-egy Tua-klón, stb. Ezeknek nem kell jelentőséget tulajdonítani.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Nem ő volt, csak az ő arcát használták. Tua már nagyon sokszor feltűnt Lothal városainak utcáin. Mivel nincs annyi modellje a stábnak, hogy egyedi karakterekkel töltse fel az utcákat, így kénytelenek mást használni. Általában az ilyen háttérkaraktereket úgy legózzák össze más szereplők darabjaiból (ez kicsit olyan Frankensteinesen hangzik :D). A TCW elején például láthattál Obi-Wan testű quarrent, Palpatine testű grant - de néha halott karakterek is sétafikáltak a háttérben. Tua eleve egy ilyen "placeholder" figurából lett - gondolom először nem szántak neki jelentősebb szerepet. Már a Spark of the Rebellionban is lehetett látni az egyik klónját, a Fighter Flightban és a Call to the Actionban is van egy-egy Tua-klón, stb. Ezeknek nem kell jelentőséget tulajdonítani.

Kösz az infót.

Egyébként 16:26-16:32-ig látható. 16:30-nál tisztán. Pont Ezra mögött, szembe "velünk", majdnem le is szólítja Ezrát. Azért ez több, mint érdekes. És ha még is ő az?:D

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Én is észrevettem. Kizárt, hogy ő az. ;)

Fekszek az ágyban, nézem a részt és mikor meglátom Tua klónját Tuát majdnem kiugrottam az ágyból, hogy Úristen, ez él? Hát, Dzséjt, ha él, biztos ki fog derülni. :D Ha viszont nem, akkor a készítők miért alkottak egy felettéb gyanús, 100%-os Tua klónt (:P) aki ráadásul majdnem leszólította Ezrát és határozottan meglepődőtt vagy megijedt mikor Ezrát meglátta?

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Dzséjt lejjebb leírta miért alkottak olyan klónt. Ha Tua-t életben hagynák, akkor sem így dobnák újra be az 100%

Igen, tudom, olvastam lejjebb, de akkor is kellet volna vlami minimálisan váltosztatni, nem egy tökéletes klónt alkotni, akinek majd kiesik a szeme, úgy nézi Ezrát.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Igen, tudom, olvastam lejjebb, de akkor is kellet volna vlami minimálisan váltosztatni, nem egy tökéletes klónt alkotni, akinek majd kiesik a szeme, úgy nézi Ezrát.

 

Az ilyen klónok azért kellenek, hogy megkönnyítsék/gyorsítsák a készítők munkáit, ha sokat pepecselnek velük változtatgatással funkciójukat vesztenék, gondolták a háttérben elfér.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Rajmesz, ha te hátraszaltót nyomtál volna az ágyban, akkor is csak egy nyomorék háttérkarakter marad az, nem pedig Tua. Különben is, a ruhája más és nem szőke, hanem barna, szóval vannak minimális változtatások. Másrészt, a sorozatban már van vagy öt másik ugyanilyen klón (több más karakternek is van klónja), szóval ne a hatodik menjen csodaszámba. És végül, azért ugrik ki a szeme szegénynek, mert Ezrát majdnem elb*ssza egy sikló a szeme láttára. Gondolom ez kicsit megijesztette. :)

 

SW-Rebels-Extras.gif

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Egyébként mintha az új Inkvizítoroknak nem lenne olyan tekintélye mint a Fő-Inkvizítornak. Nála mindenki haptába vágta magát,még Kallus is. Most meg Kallus mintha még burkoltan gúnyolódna is rajtuk.

 

Amúgy szerintetek az Ezra szülei szálról még kiderül valami konkrétum ebben az évadban ? Már jó régóta felmerült a kérdés,hogy élnek-e Ezra szülei vagy mi van velük,de mindig húzták,halasztották a készítők. Néha szóba kerül aztán meg jön egy nagy csönd és aztán megint felhozzák a témát.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

A legérzelmesebb rész a sorozatban. Remekül indult a Birodalmi támadással, és továbbra is nagy kedvencem Kallus aki részről részre fejlődik. Immár összefog az inkvizítorokkal, képes beismerni a hibáit és tanulni belőlük. Az ellen nem tehet semmit ha a falhoz vágják az Erővel. :) Jó volt az ostrom. Én szinte meg voltam győződve, hogy nem csak Sato -t de Hera -t is elkapják. Izgalmas volt a csata. :)

 

Ezra mennyire felpaprikázta már magát a látomása miatt? Persze érthető. Kanan most viszont nagyon jól szállt be az eseményekbe, hűtötte és visszafogta a gyereket amikor kellett. Talán most viselkedett először igazi mesterként. Nagyon szépen varrták el Ezra szüleinek sztoriját. Igen elvarrták, mert szerintem meghaltak. A rész címe is erre utal: Ezra viszi tovább a szülei örökségét. Ráadásul a rész végén képletesen el is búcsúztak egymástól. Persze lehet benne csavar de én most nem érzem ezt. Vagy az is elképzelhető amit Dzséjt írt, hogy Kallus felhasználja majd az emléküket valami csapdára. Mondjuk ebben is kételkedek mert elég régóta tudják már Ezra nevét így az élő szülőket bevetni csaléteknek sokkal ésszerűbb lett volna, de nem nyúltak hozzájuk. Miért pont a haláluk után tennék?

Az a jelenet amiben Azad elmeséli mi történt, majd Ezra elérzékenyülése rám is hasonlóan hatott. Gyönyörű jelenet volt. Apropó Azad. Érdekes új karakter ismerhettünk meg benne, remélem nem ez volt az utolsó feltűnése. Rendesen meglepett, hogy Lothal volt kormányzóját tisztelhetjük benne. Ráadásul ő adott engedélyt a Bridger házaspárnak az adásuk sugárzására.

 

Remek kis félévadzáró volt, most pedig jöhet az EPVII!

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Néhány dolog.

 

1) Számomra ez volt eddig az évad legjobb része. Kellően sötét volt (hol vagy, Pb? Te szoktad mindig hiányolni), kezdve azzal, hogy kilőttek egy lázadó hajót (apropó, hogy tudta egy szem Tie fighter kilőni?) egészen addig, hogy Ezra szülei meghaltak. Nagyon tetszett ez a darkosság.

 

2) Remek volt látni, hogy Ezra mennyire nem tudja kezelni a kötődést. Egyből eszembe jutottak a régi Jedi tanok és az, hogy miért is igyekeznek kézzel lábbal elejét venni a kötődés kialakulásának. Ezra amint megtudja, hogy a szülei esetleg élhetnek, máris iszonyúan türelmetlenné válik, és a Sötét oldalt kezdi használni, legalább is az arckifejezése alapján Kallus ellen mintha az adna neki "fókuszt" és koncentrációt, és az ösztökéli arra, hogy vegye fel a harcot két Inkvizítorral. Az, hogy itt most ott volt neki Kanan, lehet, hogy a haláltól mentette meg, egyúttal eszembe jutott, hogy Palpatine-nak milyen fontos volt, hogy Obi-want elmozgassa Anakin mellől a kulcsfontosságú pillanatban. Kanan zseniálisan reagálta le a szitut. (Az inkvik miért nem próbálták meg átvágni az ajtót a fénykardjukkal?)

 

3) Mivel egy látomás képében jött Ezrának az infó, végig attól tartottam, hogy az egész egy csapda lesz, és Vader várja mondjuk az út végén Ezrát (az Inkvikről nem tudnám ezt feltételezni, hogy elég okosak hozzá). Végül nem lett belőle csapda, de így még veszélyesebb a dolog: ahogy Anakinnek is beigazolódott az anyjával kapcsolatos álma, úgy most Ezrának is bejött ez, és később Anakin pont erre a "biztos" tudásra alapozva hiszi azt, hogy Padmé mindenképpen meg fog halni. Szóval lehet, hogy legközelebb, amikor újabb látomása lesz Ezrának, azt fogja hinni, hogy az elkerülhetetlen, és ez okozhat majd problémákat.

 

4) Nagyon tetszett az Erőhöz való viszony. Eleve, mikor az Erő vezeti Ezra kezét, az olyan, mint mikor Luke gyakorol a gyakorló gömbbel szemben. Aztán a végén, mikor Kanan mondja, hogy az Erőben az élőlények átalakulnak (TCW utalás), akkor nagyon büszke voltam a készítőkre. Remek jelenet volt az is, és egyúttal lezárta ezt a szálat.

 

Megfelelő arányban voltak vegyítve a drámai részek a kalanddal, a keresős részek az akciókkal, szóval nálam itt minden klappolt, kíváncsi vagyok, hogy lesz-e olyan rész a későbbiekben, ami letaszíthatja nálam ezt a dobogó legfelső fokáról.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

kezdve azzal, hogy kilőttek egy lázadó hajót (apropó, hogy tudta egy szem Tie fighter kilőni?)

 

Az inkvik miért nem próbálták meg átvágni az ajtót a fénykardjukkal?

Valószínűleg megszűnt a pajzsa a hajónak, így már nem volt akadály a TIE előtt. Csak egy egyszerű utasszállító hajó volt, legalábbis ezt a típust eleddig csak erre használták mind a TCW-ben, mint a Rebelsben. Azok meg nem olyan strapabíróak azért.

 

Az az ajtó egy blastdoor volt - magyarul talán vészzsilip, bár az ep1-ben spec. harci zsilipnek mondták magyarul. Vastagabb és masszívabb cucc, hiszen robbanásoknak kell ellenállnia. Az ep1-ben láthattuk, hogy egy ilyen még egy fénykardnak is elég jól ellenáll. Jobb kérdés, hogy miért nem próbálták az Erővel kinyitni, mint Kanan és Ezra a Rise of the Old Mastersben? :hmm: Bár tény, elég kockázatos lett volna, hiszen amíg az ajtót emelik, hőseink simán lelövöldözhetik őket.

 

3) Mivel egy látomás képében jött Ezrának az infó, végig attól tartottam, hogy az egész egy csapda lesz, és Vader várja mondjuk az út végén Ezrát (az Inkvikről nem tudnám ezt feltételezni, hogy elég okosak hozzá). Végül nem lett belőle csapda, de így még veszélyesebb a dolog: ahogy Anakinnek is beigazolódott az anyjával kapcsolatos álma, úgy most Ezrának is bejött ez, és később Anakin pont erre a "biztos" tudásra alapozva hiszi azt, hogy Padmé mindenképpen meg fog halni. Szóval lehet, hogy legközelebb, amikor újabb látomása lesz Ezrának, azt fogja hinni, hogy az elkerülhetetlen, és ez okozhat majd problémákat.

Azért Anakin és Ezra nem ugyanaz a karakter. Anakin veszteségérzetét a hatalommámora táplálta. Ezra ennél tisztább lélek. Plusz, a szülei haláláról ő semmit sem látott, ilyen jövendölést nem küldött neki az Erő. Amit a szüleiről látott, az a múlt volt - vagy, ha élnek, esetleg a jelen, bár azzal szvsz. agyoncsapnák az epizód végét. Nem utolsó sorban, Ezra talán pont ezzel tanulja meg, hogy úgy kötődjön másokhoz, hogy képes legyen adott esetben lemondani róluk.

Azt viszont én nem érzem, hogy Ezra most a Sötét Oldalt használta volna. Elvesztette a lelki egyensúlyát, támadott, de ennyi még azért kevés nekem ehhez. Ennyit már láttunk Obi-Wantól és Luke-tól is. Legrosszabb esetben is csak megkísértette.

 

Az biztos, hogy ez az eddigi legerősebb epizód a sorozatban. És a legsötétebb is. Én a jófiúk tulajdonképpen csak vesztettek.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Észrevettem egy tök jópofa érdekességet. Sabine nem viseli az extra felszereléseit, ha éppen nincsen "szolgálatban." Már a Siege of Lothal elején feltűnt, hogy hiányoznak a kesztyűiről a karpántok, illetve a derekáról a második öv, de akkor azt hittem, véletlenül az eggyel korábbi modellt tették be. Ám ebben a részben végig ezen extrak nélkül van, de ez egyértelműen az új modell.

A dolog logikus is, hiszen minek legyen rajta mindig minden cucc, ha csak otthon üldögél nyugalomban. Tetszik, hogy ilyen apróságokra is ennyire odafigyelnek - legalábbis Sabine-nál, mert pl. Ezra ugyanúgy viselte az ágyban az összes cuccát, egyedül a fénykardot nem. Nekem kezd az az érzésem lenni, hogy a Lucasfilmnél valaki extra figyelmet fordít Sabine-re. Neki már legalább négy különböző modellje van, míg a többieknek eleddig csak egy, legfeljebb Ezrának kettő (egy sima, meg egy "Jedi felszereléses").

 

Az is csak most, második megtekintés után esett le, hogy Ezra vízióit a börtönkitörés indította be, vagyis valószínűleg a szülei halála. Ezek szerint a szülei eddig a részig életben voltak? Azért az nem semmi! Pláne, hogy a Birodalomnak eszébe sem jutott kihasználni ezt. Talán nem volt adatuk arról, hogy Ephraimnak és Mirának volt gyereke? :hmm:

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az is csak most, második megtekintés után esett le, hogy Ezra vízióit a börtönkitörés indította be, vagyis valószínűleg a szülei halála. Ezek szerint a szülei eddig a részig életben voltak? Azért az nem semmi! Pláne, hogy a Birodalomnak eszébe sem jutott kihasználni ezt. Talán nem volt adatuk arról, hogy Ephraimnak és Mirának volt gyereke? :hmm:

Biztos nem volt adatuk róla, de legkésőbb akkor összerakhatták a képet amikor Trayvis...

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Ebben a kérdésben már az eléggé leszűkíti a kört, hogy Ezra adását hallották a szülei. Az pedig legalábbis napokkal azután volt, hogy Trayvis megtudta, kinek a leszármazottja Ezra. És azt is tudjuk az ex-kormányzó úrtól, hogy utána még biza éltek egy darabig. Továbbá, Azadi szavai szerint a szökés közben haltak meg. Sato információi szerint pedig a szökés a rész cselekményét megelőző nap történt. Szóval szerintem kimondható, hogy eddig éltek és a haláluk indított el egy olyan hullámot az Erőben, amit Ezra felfogott - ahogy írod is, pont, mint Anakinnál. Ami azért elég tragikus. :(

Ráadásul eszembe jutott a Rise of the Old Masters nézése közben, hogy a szülei akár ott is lehettek, a Stygeon Prime-on. Oké, nem valószínűbb, mint a több száz börtön bármelyike, de még ez is megeshet. Az lenne igazán szörnyű, ha kiderülne, hogy Ezra egyszer karnyújtásnyira volt tőlük tudta nélkül.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.