Ugrás a kommentre

Sztike

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    140
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Hozzászólások

  1. 6 perccel korábban, Yoda József írta:

    Nem bírtam ki... :D átfutottam és beleolvastam pár sarkalatos pontba :D vannak változások a korábbi leírásához képest, de a sztori nagy vonalakban ugyanez. Rey továbbra is Palpatine, továbbra is ő az, aki végez Sheev-vel. Ugyanakkor arra a kérdésre, hogy most akkor Palpi hogy van életben, ezt írta:

     

    "It is pretty ambiguous. He's not really alive. It's pretty horrific in that he's basically a corpse-puppet on some sort of rigging, but he's able to speak through the body via his spirit. He's also "all the souls of the past Sith" in the body. Eventually, he manages to restore life to the body though. I can't recall if they directly mention how the body was still intact, but it was a sort of, horror-mad-scientist lab, so it might not be his original."

     

    Kylo kimászik a gödörből, amibe Palpi beleküldte, azonban Rey Palpatine legyőzése után gyakorlatilag "halott" lesz, és Kylo az utolsó erejét arra használja fel, hogy megmentse a lányt a haláltól. Csók is lesz kettejük között, majd Kylo megmurdel :D

     

    Anakin viszont EGYÁLTALÁN nincs benne a filmben :( - ha ez igaz, akkor elég gáz.

    Remélem nem igaz...

  2. 14 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

    Én ezt nem venném készpénznek, hogy beszélt a faterral. Bár ennyi mindent nem valószínű, hogy memoárokból megtudott volna. Kíváncsi leszek a könyvre, lesz-e erre magyarázat.

    Itt annál a résznél, ahol a force ghostokról ír, azt mondja, hogy az ő szellemeik (Yoda, Obi-Wan, Anakin) vezették éveken keresztül, de mikor kizárta magát az erőből eltűntek. Ez alapján én valószínűnek tartom, hogy tartotta a kapcsolatot Anakinnal is.

    secrets-of-the-jedi-force-abilities-1024

    • Nagyon tetszik 1
    • Tetszik 2
  3. Nekem eszembe jutott ez:

     

    " -Leia.

    Valaki a nevén szólította a sötétből.

    Luke. Próbált kinyúlni a testvére felé, de sehol sem találta.

    A sötétséget most már csillagfény pettyezte, és ahogy az egyik égi lámpás a másik után gyúlt ki, olyan érzése támadt, mintha hideg, higanyfényű szemek figyelnék a sötétből.

    Ki van ott? Ki les bennünket?

    Kezek nyúltak feléje, sötét, árnyékból szőtt kezek, felemelték, a torka után tapogatóztak, és ahogy az egyik megérintette a hasát...

    A méhében növekvő gyermek nagyot rúgott, és úgy ficánkolt, mintha megpróbálna kiszabadulni. "

     

    Ez a rész az Aftermath-ban van , mikor olvastam meg voltam győződve róla, hogy ez a sötét árny Snoke, de most már kezdem azt hinni, hogy Palpi... Főleg, hogy ez a rész elég hasonló ehhez:

     

    Untitled-1.jpg&c=sc&w=751&h=569

     

    Azt is el tudom képzelni akár, hogy Sidious valahogy Bent már magzatkorától befolyásolta valahogy a sötét oldalon keresztül, ahogy annak idején Anakint.

    • Nagyon tetszik 1
  4. Szerintem a filmek alapján Kylonak lövése sincs arról, hogy Anakin jedi erőszellem lett. Azt hogy megmentette Luke-ot gyengeségnek, hibának tartja, és ha elhiszi, hogy Vaderrel kommunikál, valószínű úgy gondolja Vader sithként halt meg, és sith szellem. Nekem az jutott eszembe, ha Kylo ezt tényleg elhiszi, de valójában Palpatine befolyásolja ,mi van ha így akarja rávenni, hogy támassza fel, vagy szabadítsa ki a lelkét? Végülis Kylo hülye lenne Sidioust feltámasztani, de ha tényleg elhiszi hogy a nagyapjával beszél... Ki tudja, lehet az a célja, hogy feltámassza Vadert valamiért? Lehet hülyeség, de az mindenesetre tetszene, ha Kylo szabaditaná a galaxisra Palpit valahogy tévedésből.

    • Tetszik 2
  5. 28 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

    Nekem ott sántít, hogy Kylo-ból hogy csinálnak önfeláldozó bajnokot? Egész eddig a még több gonoszságot hajtotta de amikor megleli feláldozza magát Rey-ért? 

    Na igen, a másik meg, a pletyka szerint miután Kylo feláldozza magát valahogy feltámad a film végén... Da jól rémlik Daisy mondott egy olyat egy interjúban, hogy többféle befejezést is felvettek, és ő is kíváncsi mi lesz a vége... Ha a főszereplő maga sem tudja a befejezést akkor ők honnan? 

  6. Nah ha ez a pletyka igaz, kapunk egy ROTJ 2.0-át, és Kylobol Vader 2.0-át csinálnak... Azért valami eredetibbet várnék, mert ettől egy cseppet sem vagyok elragadtatva. Ez a testekbe ugráló Palpatine szellem meg... Ha már ennyire fontos volt nekik ez az egész, hogy még Lucassal is beszéltek, és az összes nagyokos összedugta a fejét, nem tudom elhinni hogy ez volt a legkirályabb ötletük... Én nem szeretném kézpénznek venni ezt az egészet, mert ahogy nézem a dolgok nagyrésze csak spekuláció...

  7. Belefutottam kb 1 hete egy kis érdekességbe redditen: 

    Ha a TFA + TROS teaserében Luke monológját összeilesztjük ezt kapjuk:

    The Force is strong in my family. My father has it. I have it. My sister has it. You have that power, too.

    "We've passed on all we know. A thousand generations live in you now. But this is your fight. We'll always be with you. No one's ever really gone."

     

    Nekem megtetszett, gondoltam érdekességnek megteszi.

     

    • Tetszik 1
  8. 6 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

    Köszi, érdekes. Vajon mi lehet annyira fontos benne ami eddig nem? Egyébként ami lejött még a leírásból, hogy ezek a Renek igen csak ronda szerzetek. Luke nem a szépségre ment amikor kiválasztotta őket. :D

     

    Számomra a film egyik legjobban várt szála az övék, mi alapján és ki által alakukt meg a szektájuk, plusz milyen elvek mentén működik? Valószínűleg Snoke lehetett a főnök és amikor megtudják, hogy Kylo nyírta ki, ellene fordulnak. 

    Jah, a majom az nem Ren lovag... Csak hozzá viszik a maszkot valamiért.. A Renekről az jön le a leírásból, hogy elég beteg szektások lehetnek

  9. 49 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

    Na ez most nekem sok mert melózok de hátha valaki leírja a lényeget. :)

    Az a lény valami majomszerű lény elvileg, és valami félelmetes kastélyt emlegetnek vele kapcsolatban, ahol ez a majom tanyázik. Na itt vannak a renek, és elvileg a masz összerakása egy hosszú folyamat, ami meg lesz vágva. Lesz rész ahol maga Kylo dolgozik a maszkon, lesz ahol a majom, és ez az egész olyan mint egy szertartás. A Ren lovagok pedig nagyon türelmetlenek, szóval akármi is a szerepe a maszknak, fontos valamiért. Röviden ennyi mert en is dolgozom.

    • Nagyon tetszik 1
    • Köszönöm 1
    • Tetszik 1
  10. Éppen most , Dzséjt írta:

    Vader kardja ugyanott kötött ki, ahol a keze és Palpatine. Aligha hiszem, hogy képes volt onnan összeszedni a Halálcsillag II felrobbanása előtt. Meg szerintem nem is igazán foglalkoztatta a dolog akkor éppen. :) Tömören: Vader kardja megsemmisült.

    Az Aftermath trilógiában van erről szó. Ketten az Acolyte the Beyond-ból megveszik Vader kardját valami kereskedődől. Ezután széttörik a kardot, a kristályt, elássák, hogy a kard visszakerüljön a túlvilágon Vader szelleméhez... De ha jól rémlik egyértelműen az nem derül ki, hogy Vader kardja volt-e valóban, vagy nem.

    • Tetszik 1
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.