Ugrás a kommentre

Sztike

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    140
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Sztike összes hozzászólása

  1. Sztike

    Luke Skywalker, a remete

    Itt annál a résznél, ahol a force ghostokról ír, azt mondja, hogy az ő szellemeik (Yoda, Obi-Wan, Anakin) vezették éveken keresztül, de mikor kizárta magát az erőből eltűntek. Ez alapján én valószínűnek tartom, hogy tartotta a kapcsolatot Anakinnal is.
  2. Sztike

    A Jedi és a Sith rend

    Elég rég jártam már itt, és nem tudom ez szerepelt-e már valahol, vagy hová linkeljem, de belefutottam egy nobemberben megjelenő könyvről egy cikkbe, ami izgalmasan hangzik. Luke szemszögéből írja le a jedik történetét https://www.starwars.com/news/the-secrets-of-the-jedi Van itt pár oldal a könyvből, és ha volt már, bocsi
  3. Készült egy fanmade video Vader és Obi-Wan párbajáról, nem tudom látta-e valaki, mindenesetre érdemes megnézni, hihetetlenül jól sikerült:
  4. Az artbook borítója nagyon jól néz ki. Érdekes, hogy Rey van a vörös háttérben, Kylo kékben... A vörös háttér engem kicsit a Mustafarra emlékeztet. És az egész olyan, mintha Kylo Rey-t tükrözné vissza a vízben. Tetszik!
  5. Sztike

    Akik eggyé váltak az Erővel

    Meghalt Peter Mayhew https://mobile.twitter.com/TheWookieeRoars/status/1124077256240967681
  6. Nekem eszembe jutott ez: " -Leia. Valaki a nevén szólította a sötétből. Luke. Próbált kinyúlni a testvére felé, de sehol sem találta. A sötétséget most már csillagfény pettyezte, és ahogy az egyik égi lámpás a másik után gyúlt ki, olyan érzése támadt, mintha hideg, higanyfényű szemek figyelnék a sötétből. Ki van ott? Ki les bennünket? Kezek nyúltak feléje, sötét, árnyékból szőtt kezek, felemelték, a torka után tapogatóztak, és ahogy az egyik megérintette a hasát... A méhében növekvő gyermek nagyot rúgott, és úgy ficánkolt, mintha megpróbálna kiszabadulni. " Ez a rész az Aftermath-ban van , mikor olvastam meg voltam győződve róla, hogy ez a sötét árny Snoke, de most már kezdem azt hinni, hogy Palpi... Főleg, hogy ez a rész elég hasonló ehhez: Azt is el tudom képzelni akár, hogy Sidious valahogy Bent már magzatkorától befolyásolta valahogy a sötét oldalon keresztül, ahogy annak idején Anakint.
  7. Redditen valaki megtalálta xD
  8. Ez érdekes: egy februári! "leak" ami egy az egyben azt írja kb mint az MSW Palaptine szellemmegszállós leakje, annyi különbséggel, hogy itt Matt Smith karaktere ren lovagként szerepel https://archive.4plebs.org/tv/thread/110086529/
  9. Tényleg! Ott van szegény Snoke is... Róla teljesen megfeledkeztem xD
  10. Szerintem a filmek alapján Kylonak lövése sincs arról, hogy Anakin jedi erőszellem lett. Azt hogy megmentette Luke-ot gyengeségnek, hibának tartja, és ha elhiszi, hogy Vaderrel kommunikál, valószínű úgy gondolja Vader sithként halt meg, és sith szellem. Nekem az jutott eszembe, ha Kylo ezt tényleg elhiszi, de valójában Palpatine befolyásolja ,mi van ha így akarja rávenni, hogy támassza fel, vagy szabadítsa ki a lelkét? Végülis Kylo hülye lenne Sidioust feltámasztani, de ha tényleg elhiszi hogy a nagyapjával beszél... Ki tudja, lehet az a célja, hogy feltámassza Vadert valamiért? Lehet hülyeség, de az mindenesetre tetszene, ha Kylo szabaditaná a galaxisra Palpit valahogy tévedésből.
  11. Na igen, a másik meg, a pletyka szerint miután Kylo feláldozza magát valahogy feltámad a film végén... Da jól rémlik Daisy mondott egy olyat egy interjúban, hogy többféle befejezést is felvettek, és ő is kíváncsi mi lesz a vége... Ha a főszereplő maga sem tudja a befejezést akkor ők honnan?
  12. Nah ha ez a pletyka igaz, kapunk egy ROTJ 2.0-át, és Kylobol Vader 2.0-át csinálnak... Azért valami eredetibbet várnék, mert ettől egy cseppet sem vagyok elragadtatva. Ez a testekbe ugráló Palpatine szellem meg... Ha már ennyire fontos volt nekik ez az egész, hogy még Lucassal is beszéltek, és az összes nagyokos összedugta a fejét, nem tudom elhinni hogy ez volt a legkirályabb ötletük... Én nem szeretném kézpénznek venni ezt az egészet, mert ahogy nézem a dolgok nagyrésze csak spekuláció...
  13. Sztike

    Teaser trailer

    Belefutottam kb 1 hete egy kis érdekességbe redditen: Ha a TFA + TROS teaserében Luke monológját összeilesztjük ezt kapjuk: The Force is strong in my family. My father has it. I have it. My sister has it. You have that power, too. "We've passed on all we know. A thousand generations live in you now. But this is your fight. We'll always be with you. No one's ever really gone." Nekem megtetszett, gondoltam érdekességnek megteszi.
  14. Remélem erről van szó, máshol nincs sehol erről infó, vagyis nem találtam, szóval ha ez lenne a cím már cikkeztek volna róla szerintem.
  15. https://hu.m.wikipedia.org/wiki/Star_Wars:_A_Skywalker_kora Ezt hozza a magyar wikipédia is....Ha ez igaz nem értem, hogy ennyira hogy lehet valamit félrefordítani? Nagyon szar
  16. Különben ezek alapján úgy gondolom, a Reneknek van egy határozott céljuk, és elképzelhető, hogy azért ilyen fontos az a maszk, mert egyfajta eszköz lehet ehhez. Egyáltalán tudni valamit Kylo maszkjának az eredetéről? Mert nem mindegy, hogy összeguberált hulladékfémből van összerakva, vagy különlegesebb az eredete.
  17. Jah, a majom az nem Ren lovag... Csak hozzá viszik a maszkot valamiért.. A Renekről az jön le a leírásból, hogy elég beteg szektások lehetnek
  18. Az a lény valami majomszerű lény elvileg, és valami félelmetes kastélyt emlegetnek vele kapcsolatban, ahol ez a majom tanyázik. Na itt vannak a renek, és elvileg a masz összerakása egy hosszú folyamat, ami meg lesz vágva. Lesz rész ahol maga Kylo dolgozik a maszkon, lesz ahol a majom, és ez az egész olyan mint egy szertartás. A Ren lovagok pedig nagyon türelmetlenek, szóval akármi is a szerepe a maszknak, fontos valamiért. Röviden ennyi mert en is dolgozom.
  19. MSW-n van egy érdekes cikk Kylo maszkjának összepakolásáról, a szőröskezű lényről, aki megheggeszteni, és a Renekről. Eszerint a maszk a Ren lovagoknak valamiért nagyon fontos lesz... https://makingstarwars.net/2019/04/spoilers-star-wars-the-rise-of-skywalker-and-the-monkey-business-to-reforge-kylo-rens-mask/
  20. Sztike

    A szereplők

    Én nem bántani akarom Markot, de amit művel az már néha kicsit túlzás, szerintem: https://mobile.twitter.com/HamillHimself/status/1121835018282627073
  21. Nekem is de amúgy engem az is nagyon érdekelne honnan a viharból bányászta Kylo elő azt a maszkot... Remélem kapunk rá választ.
  22. Sztike

    Bolygók

    Az Aftermath trilógiában van erről szó. Ketten az Acolyte the Beyond-ból megveszik Vader kardját valami kereskedődől. Ezután széttörik a kardot, a kristályt, elássák, hogy a kard visszakerüljön a túlvilágon Vader szelleméhez... De ha jól rémlik egyértelműen az nem derül ki, hogy Vader kardja volt-e valóban, vagy nem.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.