Jump to content

A szereplők


Recommended Posts

A Renek szinte száz százalék, hogy visszatérnek. Az ep7-ben láttuk őket, az ep8-ban mondta Luke, hogy Ben néhány tanítványt magával vitt. Ennyi beharangozás után csalódás lenne, ha nem jelennének meg. Na meg úgy tudom, Abrams csípi is őket.

Wedge jó lenne, ha megjelenne, de szerintem nem fog, ha csak nem castingolják újra, de az meg nem valószínű. Denis Lawson rettenetesen utálja a Star Warst, kétlem, hogy akár puskával, akár kövér csekkel vissza lehetne csábítani a szerepbe.

Az öreg Billy Dee-nek annyiban örülnék, hogy már csak ő nem tért vissza a nagy öregek közül a vásznon. Megérdemelné, még utoljára.

Link to comment
Share on other sites

Leia temetése ideális a feltűnésére. Persze, hogy mit kezdenek vele az már más kérdés. 

 

Akire még nagyon kíváncsi leszek az Rose. Az első két filmben az Ellenállás jövendő vezetőinek felemelkedését láthattuk. Rose is vezető szerepre van kárhoztatva. :)

Edited by Ody Mandrell
Link to comment
Share on other sites

A Ren-lovagok jók lennének. De félek, hogy most is kihagyják őket. Valami ilyesmivel lehetne indokolni a kihagyásukat: túlságosan elvonnák a figyelmet Kylo Ren-ről. Remélem ez mégse így lesz, és szerepelni fognak.

 

Rose remélem visszatér. Hallottam, hogy mennyire rászálltak szegény színésznőre és piszkálták, amit nem értek. Nagyon jó lett az ő figurája.

Link to comment
Share on other sites

Rose visszatérését már Abrams is megerősítette, a Renek kihagyása meg nagyjából esélytelen, annak tükrében, hogy az író és rendező (egyben kitalálójuk) imádja őket. Eleve az ep8-ból sem akarták kihagyni őket, de Johnson jól látta azt, hogy felesleges elpazarlásuk lett volna, ha őket kaszabolják le a gárdisták helyett.

Link to comment
Share on other sites

A Renek nagyon érdekelnek, az egyetlen előre érezhető puskaporai a filmnek. Snoke eredetére, felemelkedésének megismerésére is adhat apropót a jelenlétük(tudom erre még sokan várnak, de jelentem nem vagyok köztük!). Szerintem esélyes, hogy páran elfogadják Kylo-t legfőbb vezérnek, és páran pedig nem. Jó kis sötét oldalon belüli konfliktusnak lehetne ez alapja.

Edited by csoli1138
Link to comment
Share on other sites

2018. 06. 18. - 14:13, Ody Mandrell írta:

Egyre több helyről hallani, hogy Billy Dee Williams visszatér mint Lando Carlissian. Kíváncsi leszek rajta kívül kikkel találkozunk még. Pl. Wedge mégis csak feltűnhetne. 

Remélem! Ha ők ketten benne lesznek, az új trilógiából garantáltan az ep. 9 lesz a kedvencem. :)

Számomra ők ugyanannyira meghatározó figurái az OT-nek, mint Luke, Han meg Leia, ezért is volt hiányérzetem az előző két rész nézése alatt. Bár a TFA-nél nem hiányoztak annyira, a TLJ-nél viszont nagyon is. 

Link to comment
Share on other sites

Igen már sokszor gondoltam rá, hogy a 7-8 olyan gyorsan játszódott le, hogy Landonak simán lehet nyomós oka, hogy nem tudott menni segíteni. Nem ért oda a Craiti csatához.

Szóval én is mindenképp visszavárom, a Reneknek pedig alap hogy meg kell jelenniük. De ki fog harcolni velük? Mindenkit Rey győz le? mert fura lenne Finn lenyomna párat. :D

Link to comment
Share on other sites

Az is lehet, hogy a Renek nincsenek olyan szinten kiképezve, mint mondjuk Kylo - őt tanította Luke és Snoke, de megeshet, hogy a biztonság kedvéért a többi Rent azon a szinten tartották, ahol akkor álltak, amikor Kylóval tartottak. Mint a Sith-ek az inkvizítorokat. Eléggé jártasak az Erőben ahhoz, hogy ideig-óráig bírják egy képzetlenebb Jedivel szemben, de nem veszik fel a versenyt egy képzetebbel. Így akár Rey egymagában is összemérheti velük az erejüket. Azt láttuk, hogy a harcban elég jártas, és ha azóta gyakorolt is. Plusz nem kell egyszerre harcolnia velük. :) 

Link to comment
Share on other sites

Örülnék neki, ha Rey-nek lennének Erő-használó szövetségesei a Renek ellen. Így nagyszerű összecsapásokat lehetne kapni.

Aműgy  érdekes lenne, ha a Renek egy része elfordult volna Kylótól és egy megosztott Első Rendet látnánk. Egy része Kylo uralma alatt, más része az ellenséges Renek uralma alatt.

Link to comment
Share on other sites

:lol:

 

Ezek komolyan ilyen h*lyék? Ott már biztosak Kennedy leváltásában, illetve valóban 2020 -ban jön az élőszereplős sorozat? :lol2: Gyerekek, átlettünk b*szva fél éven át, hát 2020 -ban jön a sori! Na jó...

 

Amúgy én örülnék, ha szerepelne a filmben. A Skywalker Sagát zárjuk le, így én várnék egy Anakin-Obi-wan-Yoda-Luke négyes megjelenését. Így lenne tökéletes a 9 film. :)

Edited by Bence1997
  • Vicces 1
  • Tetszik 1
Link to comment
Share on other sites

Örülök. Jó volt Landót viszont látni a Solóban, és jó lenne viszont látni az ep9-ben. Végül is ő az utolsó nagy öreg, aki nem tért még vissza. És most, hogy Luke, Han és Leia halott, már csak ő maradt. A poén az lesz, ha most ő is meghal. :death:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information