Jump to content

Adrián

Tag
 • Content count

  450
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Adrián

 1. Nos, én is végig játszottam. No nem tartott ilyen sokáig, szombaton játszottam végig. -Kiváló élmény volt. -A játékmenet jó volt. -Az Ellenfelek kellően érősek voltak (hogy levigyem a szintet story módra, aminek lehetett volna Padawan is a neve, de ez csak szőrszál hasogatás.) -A zene. Na igen azok, az ismerős témák... -Kashyyyk, na ott nagyon bírtam, az AT-AT-val való csapatást. - A cinematic-ok nagyon jó voltak. Amik nem tetszettek. -A játék nagyon jó, de technikailag, enyhén szólva van mit javítani rajta.
 2. Adrián

  Sorozatok

  Feliratot, sorozathoz, honnan tudnék letölteni?
 3. Ep I-III: 0 Ep IV-VI: 0 Ep VII: 1 RO: 1 Ep VIII: 2 SOLO: 1 Ep IX: 1 Hát na, fiatal vagyok. (Tudom, hogy háttal nem kezdünk mondatot)
 4. Boldog születésnapot, @Frenkie !
 5. Igen, és én sem gondolkoztam, és talán erős is, amit a cikk állít. A tesztvetítésen nem, filmesek vesznek részt?
 6. Nem pont ebbe a topikba tartozik, viszont van hozzá köze és nagyon igaz. https://hu.ign.com/sonic-the-hedgehog/55579/feature/velemeny-bekoszontott-a-rajongok-altal-befolyasolt-filmek-kora-es-ez-nem-jo-hir
 7. Adrián

  Cukiságok

  Szerintem ami kifejezetten cukiság, az Baby Yoda és BB-8, ha meg a játékokat is nézzük BD-1. Szeintem sok múlik rajtunk, hogy mi cukiság és mi nem. Én ezek közül egyiket sem tartom, C3PO-t, a jawákat, a cantina egyik lényét sem, Chewbaccát és az ugnaugtokat, végképp nem tartom cukiknak. Én R2-t inkább egy menő asztroszer droindnak tartom. És a porgokat sem. Részben egyetértek veled, hiszen ezek a részek tényleg nem kívánták meg, viszont megférhetnek ők is. Mondjuk, az Ep1-ben, az Ep2-ben és, az Ep4-ben sem volt.
 8. Adrián

  Sorozatok

  @Bence1997 Megtekintetettem, a Sex Education-t, no de nem az ajánlásod végett, hanem ugyanazért ami a te esetedben volt, annyi helyen láttam, hogy dicsérik, hogy megnéztem én is. 10/10. (magyar szinkronnal néztem) Csak, az S01-et láttam. Csernobil Ez a sorozat kiváló, nem is írok róla, egyező a véleményem a fórummal, le is imádoztam, vagy is most már nagyon tetszik. 10/10. Ja én magyar szinkronnal, és gondolom a sorozat eredeti nyelven angol, ezért néztem meg magyarul. Nem nézek sok sorozatot, milyet ajánlanátok? Fargo, The Mandalorian, Stranger Things, Sex Education, Csernobil, ezeket a sorozatokat láttam, pont ebben a sorrendben. Én, mint Witcher szűz, érdemes megnéznem a sorozatot?
 9. Láttam, hogy készítettek egy rangsort, ezért én is meg csinálom, a magamét. 1. Rogue One 2. The Force Awekens (ez volt az első SW amit moziba láttam, ennek az élménynek köszönhető, a 2. hely.) 3. The Mandalorian 4. Rebels 5. The Last Jedi 6. Solo 7. The Rise of Skywalker A Jedi Fallen Ordert nem játszottam végig, habár esélyes, egy előkelő helyezésre. Resistance: szerintem én ezt a sorozatot soha nem fogom megnézni, láthatatlanban megadom neki az utolsó helyet.
 10. Adrián

  Sorozatok

  Ez csak engem emlékeztet valamelyik Depech Mode zenének klipjére, vagy valamelyik 80-as évek zenéjének egy mozzanatára, vagy csak beképzelem magamnak? (olyan ismerősnek tűnik)
 11. Adrián

  Sorozatok

  Egy badass babysitterben kiegyezünk?
 12. Adrián

  Sorozatok

  Megtekintettem második alkalommal, a Stranger Things-et, hiszen amikor írtam feljebb, nem tudtam megindokolni, hogy mi tetszik benne, vagy mi nem. Nos én egyik filmet sem láttam, így nálam az ilyen dolgok kimaradtak, úgyhogy tervezem megnézni őket, lehetőleg a napokban akarom letudni őket. (igaz ez rajtam múlik leginkább, és nem kötelező jelleggel) Úgyanúgy 8/10, a sorozat, de csak egy lépésre, a 9-től. -A Stranger Things legerősebb pontja, a karakterek, nagyon jók a srácok, Joyce és Jim, és természetesen Steve Harrington. -A zene. ezt nem kell taglalnom, olyan jeleneteket tesz erősebbé, mint pl.: S03E01 vége. -Most jöjjenek, a személyes kedvencek: Ghostbusters és Halloween, Steve és Dustin duója, A Snowball, Max és Eleven shoppingolása, mert nem hittem volna, hogy imádni tudok két lány shoppingolását, ennyire meg főleg nem, Suzy és Dustin duettje, (ezt elsőre, elég furcsának tartottam) az utalások amiket értettem Murray Bauman konteói, a humor, a hangulat, és a látvány is ott volt. Néhány negatívum: S02E7 ennyi. De ez nagyon. Illetve egy kicsit zavar a történet, hiszen kis túlzással a történet ugyanaz: szörnyek és a srácok legyőzik. Mondjuk mentségükre szóljon, hogy nagyon magas minőségen csináják. Meg miért vártam én 3 évet a sorozatra, hogy megnézhessem, nem tudom. Kiszeretnék még térni Stev-re bővebben. Nála messze a leglátványosabb a karakterfejlődés, 180 fokos fordulatot vett. Az első évadban, mondjuk ki egy bunkó volt és unszimpatikus, viszont szerintem Nancy-t tényleg szerette, nem csak leakart vele feküdni, szerintem szerelmes volt belé és tényleg komolyan gondolta a bocsánatkérést, na meg azért nem, egy Billy volt, még az első évadban sem. 2. évad nos itt gyakorlatilag babysitter volt, a 3. évadban meg anya. Nálam nagy kedvenc, nálatok, illetve ki a jobb anya Joyce vagy Steve?
 13. Boldog születésnapot, Luke és Lenci!
 14. Boldog születésnapot, Jake Sully!
 15. Jé és tényleg kérdeztem ilyet. (én is elfejtettem.)
 16. Inkább ő, mint Jar Jar. Egyébként ennek a sorozatnak, a megvalósítására nagyon kíváncsi vagyok. (Van bennem egy nagy adag félelem.) A sorozatból, csak egy évadot terveznek, nem?
 17. Sziasztok! Nagyon örülök, hogy a fórum tagja lehetek, bemutatkozást nem szeretnék írni, mert eléggé zárt természetű vagyok. Ami durva több, 10 éve ismerem a Star Warst, viszont az áltanos óta, (1-4 osztály) gyakoratilag azóta nem beszéltem másokkal, az SW-ről, a családban is csak én szeretem, és tágabb értelmezésben értem, mint Vin Diesel. Erre fel pár éve nézzük vissza a kis koromról készült videót és pelenkázásomnál, (vagy valami hasonló morbid eset) mi megy a háttértbe, na mi, hát a Birodalmi Induló. A fórumot 2016 óta olvasom amit akárhogy is számolok 4 év, és többnyire egyetértettem, és tényleg a tavalyi Winter Madness miatt, regisztráltam. Viszont a fórum kritikájaként, nem tudom, hogy ilyet mondhatok ennyi hónappal a hátam mögött, viszont engemet zavar ami pl.: ha valakinek más a véleménye, (nem Tarzannak) vagy éppen máshogy gondolja, azt nem értem miért nem elfogadni, nem egyetérteni, hanem elfogadni. Ja és én se vagyok Szent. Ha most én unalmasnak tartom a Baljós Árnyakat, vagy nem kedvelem Jar Jar Binks-et, attól szerintem még nem leszek hater. Én imádom a ROTS-t, viszont, hogy őszintén engemet nem zavar, ha neki nem tetszik az, az Ő problémája, én meg rég láttam, úgyhogy ideje megnéznem, legyen ez végszó.
 18. Én teljesen laikus vagyok a témában, de @Brodie oldalán állok inkább, habár másik felét, a Fórum 90%-át is megértem, egy kicsit, egy nagyon kicsit, 1 Mrd $ az piszok nagy szám, a Jokernek, ez most olyan kb. mintha top 5-ös világ uszó, mondjuk, itt a Fórumról Megusznád centire ugyanazt, csak TE RÁD emlékeznének az ember, de te csak egyszer tudod, ő többször, azt hiszem, hogy ez a világ egyik legrosszabb példája volt, és vitát se akarok indítani, és nincs olyan, hogy rosszul látom, hanem ez az én véleményem, az ,meg a Tiéd, kész pont. I have spoken! Nekem tetszenek a Marvel filmek, az, hogy valakinek, hát istenem nekem sem volt 2018-ig. A hihetelen Hulk gyakorlatilag egy borzadály és, a Vasember 2-ben is, hát na szóval Scarlett Johahansson dögössége, szexisége, teste, és Scarlett, ha olvasod nem vagyok szexista, de a film olyan, amilyen. Thor 1-2 voltak benne jelenetek amelyek tetszettek, a Hangya na Ő rá is a CW-ból, meg az Endgame-ből maradt meg.
 19. Azt hittem, hogy Eurpoe.
 20. Nem bántak vele jól. Ja, ezek a magas elvárások, aztán, ha nem felel meg neki, a film instant sz*r. A török SW-nak, van magyar felirata, valami mazochista lefordította, úgyhogy a történetről nem maradsz le, de ez egy nagyon intelligens film, gyakorlatilag, mintha a filmet, a Török Nolan rendezte volna, úgyhogy sokszor meg kell nézned, hogy ne legyenek benned kétségek. Bence amúgy szereted az Indiana Jones filmeket?
×
×
 • Create New...

Important Information