Ugrás a kommentre

Hitman

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    13
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Hozzászólások

  1. 4 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

    De éppen ezért korlátozva volt. Hisz ha oda megy ahova akar és azt tesz amit akar, akkor már előmászott volna. Lehet, hogy nem e világi lesz őkelme. Nagyszabású spirituális dolgokra számítok.

    Csatlakozom, ez szerintem is jó lenne. Valami hasonlót tudnék elképzelni, mint mikor Luke megnyitotta az új jedi akadémiát a Yavin 4-en, és az egyik tanítványát átállítja Naga Sadow szelleme. Talán Sidi bácsi is csak egy alkalmas "balekra" várt aki megkeresi a dolgot ami a szellemét tárolta. 

    • Tetszik 1
  2. Nézegetem a trailert, és újra elgondolkodom egy - számomra érthetetlen - dolgon. Hogy hogy nem látunk a lázadók flottájában egy régi rombolót sem? Hiszen az endori csatában tutira nem lőtték székletté az összeset, valamint az sem életszerű nekem, hogy mind a hiperűrbe ugorva megpucolt. Nekem ez kicsit logikátlannak tűnik. Nem arra gondolok, hogy egy csillagromboló armadával kellene játszaniuk a Janit, de én azért minimális szinten elvártam volna mondjuk 5-10 rombolót, ami egy vidám rekvirálás után hozzájuk került.

  3. Most találtam egy teóriát a C3PO féle dologra. Gondoltam megosztom. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintem lehet benne valami!

     

    Ráadásul Rey egyik kezében fénykard, másik kezében egy tőr van ekkor, amely a különféle szivárogtatások szerint a történet egyik fontos tárgyának számító sith ereklye, s ennek az elolvasásához kell átprogramozni 3PO-t. Szintén láthatjuk a trailerben, ahogy Babu Frik a Kijimi bolygón ezen ügyködik "

×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.