Ugrás a kommentre

Hitman

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    13
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Hitman összes hozzászólása

  1. Hitman

    Értékeld a filmet

    Csoli bácsiékkal megnéztük jól! Nekem abszolute bejövős a film! Még kell pár újranézés, hogy minden leülepedjen, de nálam simán 10/8. Kicsit talán azt a részt jobban kifejthették volna, mikor Kylo megtalálja Sidi bácsit. (a lovak helyett plö)
  2. Hitman

    Avatarok, smiley-k

    Köszi! Igyekeztem valami újat kitalálni. Gondolom aktuális is a dolog. Dark/Light? Remélem azért maradunk a fény ösvényén!
  3. Remélem már nem sokáig. Meríthetnének ötleteket a könyvekből. Volna miből.
  4. Csatlakozom, ez szerintem is jó lenne. Valami hasonlót tudnék elképzelni, mint mikor Luke megnyitotta az új jedi akadémiát a Yavin 4-en, és az egyik tanítványát átállítja Naga Sadow szelleme. Talán Sidi bácsi is csak egy alkalmas "balekra" várt aki megkeresi a dolgot ami a szellemét tárolta.
  5. Nézegetem a trailert, és újra elgondolkodom egy - számomra érthetetlen - dolgon. Hogy hogy nem látunk a lázadók flottájában egy régi rombolót sem? Hiszen az endori csatában tutira nem lőtték székletté az összeset, valamint az sem életszerű nekem, hogy mind a hiperűrbe ugorva megpucolt. Nekem ez kicsit logikátlannak tűnik. Nem arra gondolok, hogy egy csillagromboló armadával kellene játszaniuk a Janit, de én azért minimális szinten elvártam volna mondjuk 5-10 rombolót, ami egy vidám rekvirálás után hozzájuk került.
  6. Hitman

    Trailer

    Bakker, a "tányéros" robbanós rész nekem meg sem volt!!! Nem is értem. Köszi!
  7. Hitman

    SW könyvek

    Jajj. Én épp az Utóhatás trilógiát kezdtem el, remélem jó lesz.
  8. Hitman

    Trailer

    Itt úgytűnik. Culture-Rise-of-Skywalker-EP9-FF-001922.webp
  9. Hitman

    A fórum közössége

    A regény érdekelne! Mi a címe? Kánon?
  10. Hitman

    Trailer

    Most találtam egy teóriát a C3PO féle dologra. Gondoltam megosztom. Kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintem lehet benne valami! " Ráadásul Rey egyik kezében fénykard, másik kezében egy tőr van ekkor, amely a különféle szivárogtatások szerint a történet egyik fontos tárgyának számító sith ereklye, s ennek az elolvasásához kell átprogramozni 3PO-t. Szintén láthatjuk a trailerben, ahogy Babu Frik a Kijimi bolygón ezen ügyködik "
  11. Hitman

    A fórum közössége

    Sziasztok! Köszi mindenkinek a szép fogadtatást! Ahogy csoli barátom írta, egyelőre olvasgatok (van mit). Ahogy nézem, igen jó és ütős csapat jött itt össze, megtisztelő hogy csatlakozhatom!
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.