Ugrás a kommentre

TOP32 #6 Cassian Andor vs. Bo-Katan Kryze


Donát

Star Wars Winter Madness Top32 6  

25 felhasználó szavazott

  1. 1. Ki jusson tovább?


A szavazás lezárult


Ajánlott hozzászólás

Bo Katan, mert érdekes a karakterútja, menő és szexi. Andor számomra elmarad tőle a "szimpla" tragikus életútjával és sorsával és leírom magamnak is, hogy a karaktert kell most vizsgálni, nem a sorozatát. 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Elég nehéz, mert mind a ketten egy negatívabb megítélésből lett hős (Cassian), vagy vezető (Bo-Katan). Mind a kettőt kedvelem, igazából nagyon nehéz választani mert szívem szerint továbbjuttatnám őket. Talán a Halálcsillag elleni önfeláldozása most még Bo-Katan elé helyezi Andort. Szóval most egy hajszállal ő nyer nálam.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Az előttem szólóhoz hasonlóan én is vacillálok, és pont azért, mert mindkettő negatívban indul. Persze azért van különbség. Cassian sosem szolgálta a gonosz oldalt, és bár gyilkos volt, mindig vagy olyanokat ölt meg, akik rászolgáltak a halálra, vagy a gyilkosság magasabb érdekeket szolgált. Ellenben Lady Kryze terrorista volt, ártatlan embereket terrorizált és egy huzamosabb ideig nem csak a szeparatistákkal, de közvetlen Sith-ekkel és gyilkosokkal, drog- és rabszolgakereskedőkkel állt szövetségben. Mégis inkább Bo-Katanra teszek, mert Cassian stabilan megtartotta ezt a jelemvonását. Az Rogue One elején ugyanúgy lövi hátba a sérült bajtársát, mint ahogy az Andor elején agyonlövi a korrupt és erőszakos hatósági embert. Ugyanúgy látni, hogy nem hidegvérrel tette, megrendítette a dolog, de ugyanúgy gyorsan tovább is tud lépni rajta. Amiben fejlődött, hogy eme képességeit önös érdekek helyett a Galaxis jobbá tételének eléréséért hasznosítja.

Ellenben Bo-Katan túlnőtt eme "gonosz" személyiségén, képes volt továbbfejlődni mind jellemében, mind nézeteiben. Sokkal nagyobb utat tett meg, mint Cassian - persze erre sokkal több ideje is volt. Plusz Kryze kisasszony életútja tragikusabb, és sok embert nem a jó irányba sodorna mindaz, amit ő elszenvedett, de még ezekkel együtt is képes volt felülemelkedni önmagán.

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

2 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

Izgalmas, és már nincs is hátra sok szavazó. Persze még lehet átszavazás is. Dzséjt értékelése a karakterekről elgondolkodtatott.... 

Átszavazás? Világosíts fel! 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

57 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

Ez @csoli1138 műve! :lol:

Nos annyiban, hogy írtam neki egy privit, hogy megy már a top 32, és nyomkodhat, ahogy tette már korábban is madnessben. De eskü nem befolyásoltam!! 

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

  • Donát megszűntette a topik kiemelését

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Írj hozzászólást most, és regisztrálj később. Amennyiben már regisztráltál, lépj be a fórumra és szólj hozzá a témához.

Vendég
Új hozzászólás

×   Beillesztett szöveg.   Illessze be egyszerű szövegként

  Only 75 emoji are allowed.

×   A linked automatikusan beágyazódott.   Linkként jelenjen meg

×   Az előző tartalom visszaállítása.   Korábbi szöveg törlése

×   Nem illeszthetsz be képet közvetlenül. Töltsd fel vagy illeszd be URL-ből.

  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.