Jump to content

TOP32 #6 Cassian Andor vs. Bo-Katan Kryze


Donát

Star Wars Winter Madness Top32 6  

25 members have voted

  1. 1. Ki jusson tovább?


This poll is closed to new votes

  • Please sign in or register to vote in this poll.
  • Poll closed on 10/27/2023 at 05:59 PM

Recommended Posts

Elég nehéz, mert mind a ketten egy negatívabb megítélésből lett hős (Cassian), vagy vezető (Bo-Katan). Mind a kettőt kedvelem, igazából nagyon nehéz választani mert szívem szerint továbbjuttatnám őket. Talán a Halálcsillag elleni önfeláldozása most még Bo-Katan elé helyezi Andort. Szóval most egy hajszállal ő nyer nálam.

Link to comment
Share on other sites

Az előttem szólóhoz hasonlóan én is vacillálok, és pont azért, mert mindkettő negatívban indul. Persze azért van különbség. Cassian sosem szolgálta a gonosz oldalt, és bár gyilkos volt, mindig vagy olyanokat ölt meg, akik rászolgáltak a halálra, vagy a gyilkosság magasabb érdekeket szolgált. Ellenben Lady Kryze terrorista volt, ártatlan embereket terrorizált és egy huzamosabb ideig nem csak a szeparatistákkal, de közvetlen Sith-ekkel és gyilkosokkal, drog- és rabszolgakereskedőkkel állt szövetségben. Mégis inkább Bo-Katanra teszek, mert Cassian stabilan megtartotta ezt a jelemvonását. Az Rogue One elején ugyanúgy lövi hátba a sérült bajtársát, mint ahogy az Andor elején agyonlövi a korrupt és erőszakos hatósági embert. Ugyanúgy látni, hogy nem hidegvérrel tette, megrendítette a dolog, de ugyanúgy gyorsan tovább is tud lépni rajta. Amiben fejlődött, hogy eme képességeit önös érdekek helyett a Galaxis jobbá tételének eléréséért hasznosítja.

Ellenben Bo-Katan túlnőtt eme "gonosz" személyiségén, képes volt továbbfejlődni mind jellemében, mind nézeteiben. Sokkal nagyobb utat tett meg, mint Cassian - persze erre sokkal több ideje is volt. Plusz Kryze kisasszony életútja tragikusabb, és sok embert nem a jó irányba sodorna mindaz, amit ő elszenvedett, de még ezekkel együtt is képes volt felülemelkedni önmagán.

  • Like 1
  • Tetszik 1
Link to comment
Share on other sites

  • Donát unpinned this topic

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text .   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored .   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information