Ugrás a kommentre

Grievous8

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    75
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Hozzászólások

  1. Nem tudom nekem nem tetszett egy rész sem nagyon.Ez az egesz arrol szol hogy 5 főbb szereplő klón mennyire könnyen győzzik le a szepi hadsereget.Nagyon kiakadtam ezzen hogy mokának veszik a háborut. Mennyire feljlet ez a nép a fegyvereiktől a hajókig meg minden, a klonok meg ahogy beszálnak már is szétlövik a szakadár flottát.

    Ha a utolsó részben a Köztársaság visszavonul és kinyirják Krellt akkor talán jobban tetszeik a 4 rész.......

  2. Barmit is mondatok szerintem ez a resz melto befelyezese a triologianak,es szerintem a legdramaibb befejezes volt a TCW-ben, nem arra ertem hogy teljesen kitoroltek a memorialyukat hanem a fiu es az apa halalara es hogy a Mortis eltunt.En orultem hogy a Fiu szerette a testverjet es hogy elment a sirjahoz,szerintem ez nem lanyszivuseg.

    Bar azt nem ertettem hogy az elozo reszben meg akarja olni az apjat most meg azt mondja hogy ne haljon meg.

    Szerintem9/10.

  3. A másik kép pedig az általad is említett Ying-Yang terület, amelybe érdekes módon benyúlik két elkülönülő terület. A világos részébe egy sötét nyúlvány, a világosba pedig egy sötét. A Fiú a sötét nyúlványra száll, míg a Lány a világosra. Ez azért meglepő számomra, mert a körülöttük lévő terület épp az ellenkezője a maguk által megtestesített Erőnek. Bár ebben a szimbolikában nem vagyok annyira járatos, nem tudom ez mit jelenthet.

     

    Szerintem ugy van, hogy ha nagy a gonozsag a galaxisba akkor is mindig lesznek jok akik megallitsak oket es forditva is ,mindig is lesznek gonoszak.

  4. Hát, miután Obi-Wan és Anakin a sorozat főszereplői, így nem csoda, hogy ők vannak túlsúlyban. Ahsoka az eddig elkészült részek nagy részében meg nem is szerepelt, szóval róla nem állíthatjuk, hogy a sorozat róla szólna (pedig kellene). Szóval, a háború nem róluk szól, de a The Clone Wars sorozat rajtuk keresztül meséli el a háborút. De még így is sokkal több hangsúlyt kapnak a mellékszereplők, mint a hat filmben együtt véve, pedig itt olykor azt a hatszor két órát húsz percben überelik (most is, már ebben a részben több szerepe volt Adi Galliának, mint az ep1-2-ben). :)

    Obi-Want és Anakint pedig vétek lenne kihagyni egy Darth Maul Jr. epizódból. Csak ők köthetőek ehhez a sztorihoz. Ráadásul, elnézve Opress-t, nem sok Jedi ér fel hozzá. Kit küldhettek volna, Saesee Tiint? Ő brillírozott Sidious ellen is :evil: Eddigiek alapján legfeljebb Yoda és Windu jöhettek volna még szóba, akik még bizonyítottan jó párbajozók.

    Te mindent meg tudsz magyarazni...

  5. En csak azt ereztem HATALMAS tulzasnak hogy Savage folytogatta Dookut es Assajj egyszerre,meg hogy a hangarban tulelte azt a renget lovest.

    De amikor Assaj folytogatta Anakint es Obit akkor azt sokan tulzasnak tartottak de ezt nem,nem ertem, biztos azert van mert valakik szimpatizalnak Oppressel.Az egyik pillanatban meg egy par kovet alig bir felemelni, aztan mar egy Sith nagyurt es egy Sith tanitvanyt folytogat. :?

  6. És megint egy hatalmas pillanat. Most, hogy tudjuk mik voltak Dooku tervei, mekkora riposzt már Palpatine -tól az EPIII -ban, amikor odamondja Anakinnak, hogy ölje meg? :D A tekintete is mintha azt sugallná: "engem akartál átverni? vén trotty!" :D

    Én még azt is feltételezném hogy Sidious nem akarta meg kiiktatni Dookut.De megérezte hogy Dooku keszul ellene ezert cselekednie kellet.De ez mar csak az en filozofikus gondolkodasomnak a szulemenye. :hehe:

  7. Hát ideje lenne elgondolkodnia nyugdíjas éveiről :hehe:

    Grievous nem Dooku tanitványa.(csak ,,fénykard tanitvány,,)

    Nem értem miköze hozzá hiszen Grievous egy tábornok, ö csak jedikre vadászik,tehát ha elbukik nem mondhatja Dooku neki,hogy ,,nem leszel a tanitványom,most pedig meghalsz,,.-szerintem Dooku ugy gondolja több mint a semmi,tehát ha megöl még egy padawant is, az is több mint a semmi, de ha az sem sikerül akkor marad stratéga(de szerintem ebben a sorozatban egy gyenge idiotának van beálitva),de akkor is én a szeparatistáknál nemtudok több eröt nemhasználó személyt aki jedikkel küzd meg.

×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.