Ugrás a kommentre

Grievous8

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    75
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Grievous8 összes hozzászólása

  1. Grievous8

    4x09 - Plan of Dissent

    Nem tudom nekem nem tetszett egy rész sem nagyon.Ez az egesz arrol szol hogy 5 főbb szereplő klón mennyire könnyen győzzik le a szepi hadsereget.Nagyon kiakadtam ezzen hogy mokának veszik a háborut. Mennyire feljlet ez a nép a fegyvereiktől a hajókig meg minden, a klonok meg ahogy beszálnak már is szétlövik a szakadár flottát. Ha a utolsó részben a Köztársaság visszavonul és kinyirják Krellt akkor talán jobban tetszeik a 4 rész.......
  2. Grievous8

    A The Clone Wars animációs sorozat

    http://www.youtube.com/watch?v=gfuQ_ugv0vw&feature=related 4/33-32 masodpercnel??? Na Grievous mellet ki all???
  3. Grievous8

    A The Clone Wars animációs sorozat

    En orulnek neki ha 8 evados lenne,csinaljak addig amig van ertelmes otlettuk ha mar nincs akkor befejezik.
  4. Grievous8

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Nagyon varom(varnam,eddig is vartam) hogy Grievous multjat bemutassak-nem mondom azt hogy valtoztassanak az EU-s valtozaton hanem bovitsek ki azt.
  5. Grievous8

    3x19 - Counterattack

    Tudjatok mit vettem eszre hogy Sobecknek mar a Citadel ota remeg a jobb szeme..... Erdekes hogy ilyen kis erdekesegekre is figyelnek...
  6. Grievous8

    3x18 - The Citadel

    Tudjatok mi lenne abszolut kiraly ha mikor menekulnek a jedik es a katonak akkor elernenek a bolygo vegehez,es ott lenneznenek es latnak a felrobbant reszet a bolygonak.(ez egy szep elem lenne de tudom hogy ez nem teszik ugy se be)
  7. Grievous8

    3x18 - The Citadel

    Fergeteges resz volt. Kifejezetten tetszett mikor a szel fujta Obivan hajat.Vegre ilyen aprosagokat is megcsinalnak.Amit en meg eszrevettem az amikor a taktikai droid vizsgalja az eletjeleket akkor a droid melkasan visszaverodik a minitoron a betuk.
  8. Grievous8

    3x17 - Ghosts of Mortis

    Odyval ertek egyet ez lett az egyik legzsenialisabb triologia. Szerintem nem almodtak mert sokszor volt olyan resz is ahol a 3 szereplo nem volt jelen es nelkuluk is ment a tortenet.
  9. Grievous8

    A The Clone Wars animációs sorozat

    En erre a bolygora nagyon felfigyeltem de nem tudtam hogy melyik de nagyon ,,egyedi,,
  10. Grievous8

    3x17 - Ghosts of Mortis

    Barmit is mondatok szerintem ez a resz melto befelyezese a triologianak,es szerintem a legdramaibb befejezes volt a TCW-ben, nem arra ertem hogy teljesen kitoroltek a memorialyukat hanem a fiu es az apa halalara es hogy a Mortis eltunt.En orultem hogy a Fiu szerette a testverjet es hogy elment a sirjahoz,szerintem ez nem lanyszivuseg. Bar azt nem ertettem hogy az elozo reszben meg akarja olni az apjat most meg azt mondja hogy ne haljon meg. Szerintem9/10.
  11. Grievous8

    3x16 - Altar of Mortis

    Nekem az utolso mondata az erdekes az Atyanak mert azt mondja hogy megsirassa azt ami megtortent(gondolom azt hogy a lanya meghalt) es ami meg fog tortenni(fia halala), ezt en ugy ertelmeztem hogy o maga akar vegezni a fiaval
  12. Grievous8

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Ez az- http://www.youtube.com/watch?v=C1eaYOb3loA
  13. Grievous8

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Megijedtem,oly nyugodtan ultem hogy megnezzem a trailert eloszor a keprol hogy Anakin majd folytogatja a Fiut de mikor a vegihez ert a prewiew majdnem lefordultam a szekrol.
  14. Grievous8

    3x15 - Overlords

    Szerintem ugy van, hogy ha nagy a gonozsag a galaxisba akkor is mindig lesznek jok akik megallitsak oket es forditva is ,mindig is lesznek gonoszak.
  15. Emigy nem teljesen Savage miatt halt meg Katunko.Eszre lehet venni mokor folytogatja Katunkot akkor kozben harcol a jedikkel es Obivan raugrik es akkor megszoritja a kezet es ettol hal meg.Tehat ha nem jott volna a 2 jedi akkor ,,TALAN,,????????? eletben maradott volna...
  16. Grievous8

    A The Clone Wars animációs sorozat

    Itt egy Preview- http://www.youtube.com/watch?v=Wj4NOdIqokE
  17. Te mindent meg tudsz magyarazni...
  18. Jobb lett volna ha ebbe a reszba Anakint es Obivant be sem tettek volna vagy csak Obivant es valamelyik masik jedit.Mar a fejemen jon ki hogy Anakin,Obivan es Ahsokarol szol a haboru... Es OK Dzsejt.
  19. En csak azt ereztem HATALMAS tulzasnak hogy Savage folytogatta Dookut es Assajj egyszerre,meg hogy a hangarban tulelte azt a renget lovest. De amikor Assaj folytogatta Anakint es Obit akkor azt sokan tulzasnak tartottak de ezt nem,nem ertem, biztos azert van mert valakik szimpatizalnak Oppressel.Az egyik pillanatban meg egy par kovet alig bir felemelni, aztan mar egy Sith nagyurt es egy Sith tanitvanyt folytogat.
  20. Grievous8

    A The Clone Wars animációs sorozat

    http://www.scnsrc.net/tv/star-wars-the-clone-wars-s03e14-hdtv-xvid-2hd/
  21. Grievous8

    3x13 - Monster

    Én még azt is feltételezném hogy Sidious nem akarta meg kiiktatni Dookut.De megérezte hogy Dooku keszul ellene ezert cselekednie kellet.De ez mar csak az en filozofikus gondolkodasomnak a szulemenye.
  22. Grievous8

    3x13 - Monster

    Grievous nem Dooku tanitványa.(csak ,,fénykard tanitvány,,) Nem értem miköze hozzá hiszen Grievous egy tábornok, ö csak jedikre vadászik,tehát ha elbukik nem mondhatja Dooku neki,hogy ,,nem leszel a tanitványom,most pedig meghalsz,,.-szerintem Dooku ugy gondolja több mint a semmi,tehát ha megöl még egy padawant is, az is több mint a semmi, de ha az sem sikerül akkor marad stratéga(de szerintem ebben a sorozatban egy gyenge idiotának van beálitva),de akkor is én a szeparatistáknál nemtudok több eröt nemhasználó személyt aki jedikkel küzd meg.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.