Ugrás a kommentre

luke19

Tag
 • Összes hozzászólás

  1.409
 • Csatlakozott

 • Utolsó látogatás

luke19 minden hozzászólása

 1. Állítólag külföldön március 27-én jelenik meg a film, és lesz UHD kiadás is
 2. Ki mit hallgat most?

  Szerencsére a srácok jutottak ki!! Első alkalom volt, hogy ilyen műsorban sms-t küldtem, de rájuk dobtam párat.
 3. Képregények

  Hát a fordítás néhol elég furcsa, volt már, hogy 1-2 mondatot többször is át kellett olvasni, hogy értsem is mit akart a fordító. A kedvencem, hogy volt eddig egy Justice League: Year One, és egy Robin: Year One kötet. Ezekben a Year One-t Első évnek fordították. Most megjelenik majd egy Batgirl: Year One is, amit meg Batgirl: Első évadnak fordítottak.
 4. Nekem az első 4 évad, és a 6.évad 1920x816, az 5.évad 1920x1080 felbontású. Szerintem a többiből 1920x1080 képforrás nincsen, legalábbis külföldi oldalakon sem találtam.
 5. Ki mit hallgat most?

  Remélem ők mennek majd Lisszabonba. A kezdetek óta hallgatom őket, de eddig nem is tudtam, hogy indultak a Dalban.
 6. Darth Vader 16.számának borítója nagyon menő lett. A rész leírása szerint ezek elit klón osztagok. Később gondolom ezekből lesznek a Death Trooper-ek. “Vader and his Inquisitors lead an elite squad of Clone Troopers to flush out the Jedi traitor beneath the waters of Mon Cala...and the oceans will burn with their fury.”
 7. Marvel

  A pókembert olvastam, tényleg igényes kiadás, mint a DC féle. Sajnos 1-2 oldal nekem is hibás volt. Gyűjteni nem hiszem, hogy fogom őket (max 1-2 pókembert szerzek be), mert a DC sorozatból próbálok minél többet megvenni. A Marvel gyűjtemény mellett szól azonban, hogy ott legalább hozzáértők fordítják a köteteket (Kingpin kiadó).
 8. 4x07 - Jedi Night

  Yoda-nak igaza van, hogy mit mondtak a Reconban Ez hangzik el: Viszont Sky-nak is igaza van, mert én is úgy emlékszem, hogy az Új hajnalban már az ismert külsejével tűnt fel Kanan.
 9. SW könyvek 3.0

  Engem a Kirajzás érdekelne, már annyi jót olvastam róla. Jó lenne beszerezni majd.
 10. Könyvek

  Last Shot szinopszis: Even the fastest ship in the galaxy can’t outrun the past. . . . THEN: It’s one of the galaxy’s most dangerous secrets: a mysterious transmitter with unknown power and a reward for its discovery that most could only dream of claiming. But those who fly the Millennium Falcon throughout its infamous history aren’t your average scoundrels. Not once, but twice, the crew of the Falcon tries to claim the elusive prize—first, Lando Calrissian and the droid L3-37 at the dawn of an ambitious career, and later, a young and hungry Han Solo with the help of his copilot, Chewbacca. But the device’s creator, the volatile criminal Fyzen Gor, isn’t interested in sharing. And Gor knows how to hold a grudge. . . . NOW: It’s been ten years since the rebel hero Han Solo last encountered Fyzen Gor. After mounting a successful rebellion against the Empire and starting a family with an Alderaanian princess, Han hasn’t given much thought to the mad inventor. But when Lando turns up at Han’s doorstep in the middle of the night, it’s Fyzen’s assassins that he’s running from. And without Han’s help, Lando—and all life on Cloud City—will be annihilated. With the assistance of a young hotshot pilot, an Ewok slicer prodigy, the woman who might be the love of Lando’s life, and Han’s best and furriest friend, the two most notorious scoundrels in the New Republic are working together once more. They’ll have to journey across the stars—and into the past—before Gor uses the device’s power to reshape the galaxy.
 11. Lemezes megjelenés március 27. , digi: március 13. 14 db törölt jelenetet is kapunk!
 12. Rebels 2.0

  Első rész megnézve. Aztaa, megérte a várakozás. szerk: A másik rész is pöpec volt.
 13. Sorozat fordító

  Web-DL eredeti feliratok Star.Wars.Rebels.S04E10.Jedi.Night.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN_track4_eng.zip Star.Wars.Rebels.S04E11.DUME.1080p.WEB-DL.DD5.1.AAC2.0.H.264-YFN_track4_eng.zip
 14. Gyűjtemények

  Elvileg a Tesco-ban kiárusítás van(képek facebook csoportból vannak, de ahogy olvastam vannak olyan boltok is ahol nincs). Pár SW cuccot baromi jó áron be lehet szerezni
 15. Képregények

  Igazság Ligája: Igazság (DCNK 29. és 30. kötete) Ez egy meglepően jól megírt, és fordulatos történet, ahol a liga tagok ellenségei lépnek egymással szövetségre. 12 részből áll a történet, amiben hiába tűnik fel rengeteg hős, és gonosz, mindenki elegendő játékidőhöz jut. Nagy erőssége a sztorinak, hogy az ellenségek tényleg fenyegetést jelentenek a hősökre, akik láthatóan nem elpusztíthatatlanok. Egyértelműen 5/5. Még megemlíteném, hogy igazából a rajzok miatt vettem meg ezt a két kötetet, azt nem tudtam, hogy sztoriban is ennyire erős. Alex Ross festményei gyönyörűek benne. Nem egyszer volt, hogy percekig néztem csak a képeket. Itt egy oldal a képregényből példaként:
 16. Ez nekem egy burkolt igennek hangzik.
 17. Jobban kivehető kép a Patrol Trooper-ről
 18. Könyvek

  Hátha kellemes meglepetések lesznek, úgyis be lesznek szerezve. Egyébként a Last Shot borítók szépek lettek, kiváncsi leszek melyikkel adja ki a Szukits. Most olvastam, hogy egy kiadás lesz csak megfordítható borítóval.
 19. Rebels 2.0

  Újabb betekintő
 20. Könyvek

  Hát ezek nem igazán hoztak lázba így elsőre.
 21. Könyvek

  Bízzunk benne, hogy nem csak a Solo-val kapcsolatos anyagokat jelentenek be.
 22. Sorozatok 7.0

  Lassan nekem is el kéne kezdeni nézni a Gotham-et. Már elég régóta halogatom. Annó az első két részt láttam, annyi alapján nem igazán jött be, de ahogy hallom egyre jobb lett.
 23. Sorozatok 7.0

  Gotham nem a Prime-on megy? Szerintem arra nem lesz hatással a megyszűnés.
×

Fontos információ