Ugrás a kommentre

Rincewind

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    152
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Hozzászólások

  1. 2023. 08. 06. - 1:59, Dzséjt írta:

    Én személy szerint nem tudtam megszeretni. Bár több kardtípus van, mindegyiknek megvannak az erősségei és gyengeségei, viszont első nekifutásra lehetetlen kitalálni, hogy a követlező küldetésen melyik kardtípusok lennének jók. Szóval nem is kicsit úgy éreztem, hogy szivatásból van. Ha rossz a kardkombó, majd jól meghalsz, aztán kereshetsz egy szerelőasztalt, hogy átalakítsd a kardokat, aztán majd újra nekiveselkedhetsz. És úgy érzem, ez annak sem kedvez, aki kifejezetten a kedvenceivel akarja végigvinni, hiszen adott helyzetben a kedvenc nem biztos, hogy a legjobb választás is.

    Plusz logikailag sincs sok értelme, hiszen, ha az előző részben Cal szét tudta kapni a kardját harc közben, ezt a képességét miért vesztette el öt évvel később? Azoknál a részeknél, ahol komplett át kell szerelni a kardot, még érthető is lenne, ha harc közben nem lehetne váltani a slotba tett kardtípusok között. Szóval in-universe is nonszensz.

    Stílust nem csak asztalnál, hanem meditációs pontnál is lehet váltani, így ha valahol folyton kikap a játékos, ahol feléled rögtön kísérletezgethet másik stílusokkal, és nem marad az egész küldetésre annál a kettőnél, amivel nekiindult.
    Valóban jobb lett volna, ha menet közben lehet váltogatni mind az ötöt, de koránt sincs annyira lekorlátozva, mint gondoljátok.
    Emellett Grand Masteren sosem volt olyan helyzet, hogy ne tudtam volna megölni akármit a kedvelt stílusommal. A "legjobb választás" nem szabad, hogy a játék élvezete elé kerüljön. Meg lehet csinálni a játékot úgy, ahogy te akarod.

    • Nagyon tetszik 1
  2. 6 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

    Kösz, én is így emlékszem. Remélem az izolacionisták kifejezés írott formában mindenkinek megfelel majd.

    Ha jól emlékszem, akkor a Tartakovsky féle Clone Wars Kit Fisto epizódjában Quarren Szakadár Ligának fordították, amikor az epizód elején Yoda narrál.

    • Nagyon tetszik 1
    • Tetszik 2
  3. 7 órával ezelőtt, kdani20 írta:

    Gyorsabb lenne felsorolni, mi jött. :/

    A teljesség igénye nélkül:

    - TLJ: Cobalt Squadron (ez elérhető rajongói fordításban. Egy évembe került megcsinálni)

    - TRoS: Spark of the Resistance

    - Guardians of the Whills

    - Servants of the Empire (4 rész)

    - Ezra's Gamble

    - Adventures in Wild Space (6+1 rész)

    - Flight of the Falcon duológia (Lando's Luck, Pirate's Price)

    - The Mighty Chewbacca in the Forest of Fear!

    - The Legends of Luke Skywalker

    - Myths & Fables

    - Dark Legends

    - Join the Resistance trilógia

    és tuti, hogy hagytam ki belőle.

     

     

    Én még a Tales from a Galaxy far far away: Aliens (ep7 antológia) és a 4 Choose your destiny (Obi/Anakin, Han/Chewie, Luke/Leia, Poe/Finn) könyveket vettem meg angolul. Az utóbbiból az Obi-wan és Anakin végül kijött magyarul is.

    • Tetszik 2
  4. Azoknak is érdemes "megvenni" az Epicen, akik csak az alap játékot birtokolják, mert ez az ingyenes promó a Celebration Editionre szól, vagyis kinyit neked minden skint meg miegymást, amit meg kellene venni kreditből. Ha megveszed az Epicen be fog kelleni jelentkezni azon keresztül az Originre. Ekkor az Origin könyvtárban lesz az eddigi Battlefront, és mellette az Epices verzió, én az utóbbit elrejtettem, és egyedül annyi történt, hogy minden skin megvan, és minden mással ugyan ott tartok,ahol eddig, szóval nem vesztettem el semmit. Ha jól tudom 21-éig lehet még bezsebelni.

    • Nagyon tetszik 1
    • Köszönöm 1
  5. 22 órával ezelőtt, Darth Revan9 írta:

    A Jedi Fallen Order Dark Temple mikor játszódik? Annyit tudok, hogy nyilván a Birodalom megszületése előtt. De ezen belül mikor? A Klónháború alatt vagy előtte?

    Jocasta Nu ott ül a tanácsban. Azt hiszem kánonban nem tudjuk, hogy mikor lett teljes állásban könyvtáros. Legendsben BBY 52-ben hagyta el a tanácsot, az volt az az év, mikor Palpatine szenátor lett.

    Nem hiszem, hogy ez annyira régen játszódna, de biztos az EP1 előtt vagyunk.

    • Tetszik 1
  6. 8 órával ezelőtt, Nute Gunray írta:

    Nem tudom, hogy ez jó ötlet-e. Amikor a könyv íródott, még szó sem volt Maul dathomiri származásáról. 

    Egyet értek, a szöveghez maradjunk hűek. Even Piell sem volt átnevezve a Coruscant Éjszakákban, ugye? (még nem kezdtem bele, de hasonló szitu)

    • Tetszik 1
  7. Múltkor volt róla szó, hogy az ifjúsági kötetekből nem jön ki minden, mert nem volt túl jó az eladása a korábbiaknak. Viszont én szeretném beszerezni őket akkor legalább angolul. Össze tudnánk szedni, hogy mik azok, amik biztos nem jönnek ki, illetve, amire lehet esély?
    Eddig ami kijön, ha jól emlékszem:

    - Leia, Princes of Alderaan

    - Canto Bight

    mindkettő a Szukitstól, igaz?

    Ami maradt:

    - Legends of Luke Skywalker

    - Cobalt Squadron

    - Tales Aliens

    - Guardians of the Whills

    - Adventure in Wild Space sorozat

    - Servants of the Empire sorozat

    - Join the Resistance sorozat

    - Ezra's Gamble

    Szóval, ezek közül van hír, hogy mit ad ki esetleg a Kolibri? Van még valami, amit kihagytam a listáról?

    • Tetszik 1
  8. Egyébként a No Prisoners olvasható önmagában is, vagy be kellett volna szerezni annakidején a Külső űrt? :P

     

    Semmi köze a kettőnek egymáshoz, csak az, hogy Clone Wars mindkettő. A Külső Űr ha jól emlékszem arról szólt, hogy Obi-Wan és Bail Organa ellátogatnak valami Sith bolygóra. A No Prisoners pedig Rex és Ahsoka meglátogatják Pellaeont pihenés képp, persze nem fognak sokat pihenni. A fő vitatémája a Jedi Rend hozzáállása a kötődéshez. Egész jó volt, de én úgy éreztem, még egy 100 oldalt elbírt volna, és jobban kivesézhette volna a témát (bár én mostanában az utolsó 5 könyvről, amit olvastam, ezzel a véleménnyel voltam :D )

  9. Na én meg megvettem angolul a No Prisoners-t, gondoltam, ha lesz Legends kiadás, nem hiszem, hgoy ezzel mennének. Megvan a Fejvadász háború folytatása is angolul, de azok már régebb óta, hasonló gondolatok miatt :D Viszont akkor a Clone Wars Gambit-eket nem veszem angolul meg. És szerintem a fenti három is meglesz magyarul, ha kijön, akkor már legyen teljes a magyar gyűjtemény :D A többi cím meg csodálatos hír. Azt hiszem megint kezdhetünk spórolni :P

    • Tetszik 1
  10. Elvileg most elfogyott egyelőre a még kiadatlan kánon regény, ugye? Még idén kijön angolul a Bloodline, a Catalyst, az Aftermath második része, jövőre a harmadik. Ezek mennyire hamar jönnek majd itthon az eredeti kiadáshoz képest? Lesz valami Legends, amíg várakozunk? Bár lehet, hogy egy kis leülés nem árt az olvasóknak, hogy összekapják magukat a hirtelen áradat után.

  11. Én már egy ideje arra várok, hogy a Before the Awakening és a Tales from a galaxy far, far away: aliens kerüljön a magyar listára. Esetleg a Servants of the Empire féle Rebels kisregények, bár azok már elég régiek, lehet kimaradnak. A Force awakens-es cuccokra viszont még van esély.

  12. A Törésponttal már végeztem, a Cestus csapda első pár fejezetében vagyok, és egyelőre a Töréspont jobban tetszett. Egy eléggé komoly könyvről van szó, ami stílusban kicsit talán a Vesztegzárhoz hasonlítható. A Cestus csapda meddig kicsit komolytalannak tűnik.

  13. Megvolt :D Köszönöm, hogy szóltál, szép darab az új C-3PO. Meg hamár ott voltam, vettem egy Battle Pack-ot a kisöcsikémnek is :)

    De gyerekek :yes: nagyon masszív darab ez az X-szárnyú. Nagyon szépen ügyeltek a részletekre, egyszerűen gyönyörű. Én nagyon régen nem vettem legót, de ez a darab nagyon megfogott, és egyáltalán nem csalódtam benne. :P

×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.