Jump to content

gunji

Fórumtag
 • Content count

  239
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gunji

 1. Kivéve a 10. epizód, mert az áldozatul esett a legutóbbi ritkításnak
 2. A napokban felkerültek a Disney+-ra az eddig hiányzó első évados bővített/rendezői epizódokhoz tartozó bővített szinkronok is (meg javították az ötödik évados hangformátumhibákat - ha jól nézem). Beletekerve a részekbe nekem úgy tűnik, hogy nem újak a hangpótlások. Szóval nagy öröm ez így nyárra, most már csak sok-sok idő kellene újranézni a sorozatot
 3. Sziasztok! Igen, hát kissé kaotikus lett a casting, pedig a régi stáb csinálta ezt az évadot is. Tippre inkább a Disney adhatott rövid határidőt a munkára, persze igaz, elég nagy kihívás is logisztikailag a szervezés (mind a színészek, mind a stúdió eléggé be lehetnek táblázva), de nem hiszem, hogy akkora baj lett volna, ha Disney+ indulása után csak hetekkel később kerül fel egy-egy magyar hang, de az legalább minőségi lehetett volna. Nyilván javítva nem lesznek a problémák, a Disney mégsem Netflix Arra még kíváncsi leszek, hogy az első évad bővített epizódjait hogy oldják meg.
 4. De azok is csak a tévés szinkronok, sajna. Tehát a DC-s pluszjelenetek nincsenek bennük.
 5. Sziasztok! Nem tudom, ide tartozik-e, amiről írni fogok. Elnézést, ha nem, s akkor kérlek, töröljétek a hozzászólást. Egy kis segítséget szeretnék kérni, egy star wars rajongót keresek, spoiler-ben írom a részleteket. Előre is köszönöm.
 6. Még reggel olvastam a TFN fórumán, hogy volt egy Q&A panel, azon mesélte Filoni, hogy Ahsoka története ezzel véget ért, a Rebelsben már nem fog szerepelni. (A bujdosást csak én tettem hozzá, hogy akkor vajon mit csinálhat a következőkben, ha már nincs köze a felkeléshez.) @Dzséjt: Elolvastam, megértettem, de nem teljesen értek veled egyet, de tiszteletben tartom a véleményedet, s tanácsként megpróbálom megfogadni. Sajnálom, ha ennyire kiborított, amit írtam, nem volt szándékomban. Részemről a témát ezzel lezártnak tekintem és befejeztem.
 7. @Dzséjt, @csoli1138: Ha láttam volna a teljes részt, az sem változtatna a véleményemen, talán még rontana is rajta. A befejezés érzelmileg/hangulatilag lehet kiváló, de értelme semmi, szvsz. Ha ki akarják írni Ashokát, akkor meghal, börtönbe kerül, karbonfagyasztják, távoli bolygón reked hajótöröttként, stb, sok lehetőség lenne, de ez az elbattyog a setétbe' (megint) és nem tér vissza megoldás nem valami jó. Hogyan tovább? Elbujdosik messze-messze egy távoli helyre, cserben hagyva a többieket, a társait? Ő szvsz nem ilyen.
 8. Reggel hét óra után már nem bírtam ki, hogy bele ne nézzek külföldi fórumokba és a készítők későbbi nyilatkozataiba, s hát... azóta gondolkodok, hogy írjak-e. Már többször elkezdtem, töröltem, s újrakezdtem. Röviden: értelmetlen befejezés, nem tetszett, csalódott vagyok. Vagy csak én nem értem a modern szimbolizmust. De ez nálam most kaszát érne. Lehet, hogy nagy butaság a rész megtekintése nélkül véleményt formálni, talán majd egyszer meg is nézem, s talán akkor majd nagyon is fog tetszeni (beletekerve biztosan). De most valahogy ez nem hiányzik. Sajnos. Előbb valahogy le kell ülepednie a dolgoknak.
 9. @Rajmesz: Igaz, most látom.
 10. Igaz, kis költői túlzás volt Egy heti random résznél lehet kevésbé számít, de most egy eléggé hype-olt évadzáró jön, nem hiszem, hogy nem számítana a nézettség. De az is lehet, hogy lesz valami wtf csavar a törpénetben, aminek nem szabadna idő előtt kiderülnie.
 11. Miért, miért? Bevétel mindenekfelett. Ugye Dagobert bácsi effektus. A titkolódzásban meg jók, túlságosan is. Még az epizód ost-jét is leszedték.
 12. @Rajmesz: Hm, egen, szerintem én is valami ilyesféle jelenetet láthattam [fejvakarós smiley] Más. Amúgy korábbi részeknél tévés premier előtt már szokott volt lenni webdl? Nem csak azután?
 13. Az utóbbi hónapokban próbáltam kerülni a fórumokat, nehogy belefussak valamilyen spoilerbe (általában kevés sikerrel), de hát most - ha jól figyeltem - évadzáró jön, így csak nem hagyhatom ki az alkalmat. Emiatt inkább write-only lesz, elnézést érte, ha valaki már írta, illetve már időszerűtlen lenne, amit írok. Valamelyik nap láttam két előzetest,
 14. Ez a dolog, hogy Sabine melyik házból származik, arról én maradtam le eddig, vagy tényleg csak most derült ki?
 15. Pár sorozatot figyelemmel kísérek a két Viasat-csatornán, de általában csak éjfél után és esetleg reggel nem szoktak beledumálni a stáblistába. A nap nagyobb része ebből a szempontból reménytelen.
 16. Érdemesebb az AXN-t választani e célra, nem dumálnak bele a stáblistába Amúgy most már mindannyian a Sonyhoz tartoznak: a három AXN csatorna mellett a Viasat 3 és a Viasat 6 is. Épp ezért ment minden Star Wars a Viasatokon is (mozi, rajzfilm, doksi).
 17. Igen, a Viasat 6-on volt, hétköznaponta adják, ma volt a 6x11. Másodjára láttam most, de magyarul más benyomást nyújt, jobban lehet a történetre figyelni, mint feliratosan.
 18. Olvasom, hogy Chrome alá befaragható egy házi felirat:
 19. Kiváló volt e rész, s egy-két piciny dologtól eltekintve a szinkron is felnőtt hozzá. Nagyon élveztem a történetet, csak így tovább.
 20. Oh, köszi szépen, a Chrome a megoldás
 21. És tudsz is nézni valamit? Mert nálam mindig hibát ad, FF-el és IE-vel is A másfél-két évet valamelyik cikkben írták, én úgy emlékszek, hogy csak tavaly (2015-ben) valamikor láttam olyan álláshirdetést, melyben lokalizáláshoz keresnek embereket. Lehet, hogy nem azóta sem találtak senkit (Mégiscsak jelentkeznem kellett volna )
 22. Amik itthon már mentek tévében/moziban, s készült szinkron hozzájuk, azokat elvileg meg tudják venni, a többihez meg először felirat, majd szép sorban készülhet hang is (legalább is én így csinálnám, csak kérdés, hogy mit terveznek/terveztek, s mikor).
 23. Az origón még korábban azt írták cikkben, hogy előbb-utóbb lesz. Az ingyenes hónap végéig szerintem pótolniuk kellene a szinkronok hiányát, hogy ne legyen nagy elvándorlás. Az is igaz, hogy elvileg másfél-két éve készítik a magyar felületet, aztán még az sincs kész Remélem lesz még több sorozat (és film) is, most olyan nyolcat-tízet láttam, amit néznék, ha lenne felirat/szinkron hozzá, s akkor annyival könnyebb helyzetben is lennék a nagy t. nélküliségben De főleg jó lenne pár klasszikus sorozat is (SW, ST, SG, X-Files, stb) Talán holnap már a streamelés is menni fog, mert most mindig csak hibát dob Ebből amúgy is csak két évad készült, sajnos. De valóban fájó, hogy hivatalosan nem jelent meg a második évad itthon, meg még vagy egy tucat félbehagyott sorozat búsul nálam itt-ott a polcokon. De hát ilyen a magyarországi dvd-piac.
 24. Úgy nézem, már el is indult
×
×
 • Create New...

Important Information