Jump to content

gunji

Tag
 • Content count

  236
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Semleges

About gunji

 • Rank
  Youngling

Recent Profile Visitors

2233 profile views
 1. De azok is csak a tévés szinkronok, sajna. Tehát a DC-s pluszjelenetek nincsenek bennük.
 2. Sziasztok! Nem tudom, ide tartozik-e, amiről írni fogok. Elnézést, ha nem, s akkor kérlek, töröljétek a hozzászólást. Egy kis segítséget szeretnék kérni, egy star wars rajongót keresek, spoiler-ben írom a részleteket. Előre is köszönöm.
 3. Még reggel olvastam a TFN fórumán, hogy volt egy Q&A panel, azon mesélte Filoni, hogy Ahsoka története ezzel véget ért, a Rebelsben már nem fog szerepelni. (A bujdosást csak én tettem hozzá, hogy akkor vajon mit csinálhat a következőkben, ha már nincs köze a felkeléshez.) @Dzséjt: Elolvastam, megértettem, de nem teljesen értek veled egyet, de tiszteletben tartom a véleményedet, s tanácsként megpróbálom megfogadni. Sajnálom, ha ennyire kiborított, amit írtam, nem volt szándékomban. Részemről a témát ezzel lezártnak tekintem és befejeztem.
 4. @Dzséjt, @csoli1138: Ha láttam volna a teljes részt, az sem változtatna a véleményemen, talán még rontana is rajta. A befejezés érzelmileg/hangulatilag lehet kiváló, de értelme semmi, szvsz. Ha ki akarják írni Ashokát, akkor meghal, börtönbe kerül, karbonfagyasztják, távoli bolygón reked hajótöröttként, stb, sok lehetőség lenne, de ez az elbattyog a setétbe' (megint) és nem tér vissza megoldás nem valami jó. Hogyan tovább? Elbujdosik messze-messze egy távoli helyre, cserben hagyva a többieket, a társait? Ő szvsz nem ilyen.
 5. Reggel hét óra után már nem bírtam ki, hogy bele ne nézzek külföldi fórumokba és a készítők későbbi nyilatkozataiba, s hát... azóta gondolkodok, hogy írjak-e. Már többször elkezdtem, töröltem, s újrakezdtem. Röviden: értelmetlen befejezés, nem tetszett, csalódott vagyok. Vagy csak én nem értem a modern szimbolizmust. De ez nálam most kaszát érne. Lehet, hogy nagy butaság a rész megtekintése nélkül véleményt formálni, talán majd egyszer meg is nézem, s talán akkor majd nagyon is fog tetszeni (beletekerve biztosan). De most valahogy ez nem hiányzik. Sajnos. Előbb valahogy le kell ülepednie a
 6. @Rajmesz: Igaz, most látom.
 7. Igaz, kis költői túlzás volt Egy heti random résznél lehet kevésbé számít, de most egy eléggé hype-olt évadzáró jön, nem hiszem, hogy nem számítana a nézettség. De az is lehet, hogy lesz valami wtf csavar a törpénetben, aminek nem szabadna idő előtt kiderülnie.
 8. Miért, miért? Bevétel mindenekfelett. Ugye Dagobert bácsi effektus. A titkolódzásban meg jók, túlságosan is. Még az epizód ost-jét is leszedték.
 9. @Rajmesz: Hm, egen, szerintem én is valami ilyesféle jelenetet láthattam [fejvakarós smiley] Más. Amúgy korábbi részeknél tévés premier előtt már szokott volt lenni webdl? Nem csak azután?
 10. Az utóbbi hónapokban próbáltam kerülni a fórumokat, nehogy belefussak valamilyen spoilerbe (általában kevés sikerrel), de hát most - ha jól figyeltem - évadzáró jön, így csak nem hagyhatom ki az alkalmat. Emiatt inkább write-only lesz, elnézést érte, ha valaki már írta, illetve már időszerűtlen lenne, amit írok. Valamelyik nap láttam két előzetest,
 11. Ez a dolog, hogy Sabine melyik házból származik, arról én maradtam le eddig, vagy tényleg csak most derült ki?
 12. Pár sorozatot figyelemmel kísérek a két Viasat-csatornán, de általában csak éjfél után és esetleg reggel nem szoktak beledumálni a stáblistába. A nap nagyobb része ebből a szempontból reménytelen.
 13. Érdemesebb az AXN-t választani e célra, nem dumálnak bele a stáblistába Amúgy most már mindannyian a Sonyhoz tartoznak: a három AXN csatorna mellett a Viasat 3 és a Viasat 6 is. Épp ezért ment minden Star Wars a Viasatokon is (mozi, rajzfilm, doksi).
 14. Igen, a Viasat 6-on volt, hétköznaponta adják, ma volt a 6x11. Másodjára láttam most, de magyarul más benyomást nyújt, jobban lehet a történetre figyelni, mint feliratosan.
×
×
 • Create New...

Important Information