Ugrás a kommentre

Darth Cupsy

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    5.776
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    17

Hozzászólások

  1. 2024. 05. 06. - 14:43, Dzséjt írta:

    2024

    SW: The Acolyte + Skeleton Crew (eslő fele?) + 0 mozifilm

     

    MCU: Agatha + 1 mozifilm

     

     

    + az Echo :D, de megértem miért maradt le, az egyetlen olyan MCU sorozat, aminek a részeit nem néztem meg a megjelenésük utáni legfeljebb 2 hétben, sőt még most se kezdtem el.

     

    9 órával ezelőtt, DanCarver írta:

    Na nem mintha nem lett volna így is túltermelt az MCU a Phase 4-ral, ami látványosan a minőség romlására ment.

     

    Szerintem nem feltétlen következik a túltermelésből a romlás, egyszerűen csak sz*r sztorikat írtak, sőt azt sem mondhatnám, hogy azok volnának túlnyomó többségben. 4. fázisban a Thor volt gáz, sorozatok terén meg a She-Hulk meg a Ms. Marvel

    • Köszönöm 1
  2. 48 perccel korábban, Dzséjt írta:

    Sol mester férfi, és az eddigek alapján ő az egyik a két főszereplő közül

     

    Úgy legyen!

     

    49 perccel korábban, Dzséjt írta:

    Na meg, most komolyan: Ahsoka, Sabine, Hera, Shin, Morgan az egy szem Baylannel szemben.

     

    Thrawn, Ezra akiknek a felkutatása konkrétan a fő mozgató rugója volt a cselekménynek.

    56 perccel korábban, Dzséjt írta:

    De a Tales of the Empire-ben sem hemzsegtek a férfi főbb szereplők.

     

    Az ilyen kis szösszenetekben majdhogynem a központi karakteren kívül senki sem az, de Thrawn, Palleon, Főinkvizítor, Rurkh

     

    1 órával korábban, Dzséjt írta:

    hogy milyen neműből és rasszúból hány szerepel...

     

    A rassz egyáltalán nem érdekel csak olyan műveknél amelyekben az eredeti/forrásanyaghoz képest változtatnak rasszt és az adott világ nem sajátja a multiverzum megléte, de akkor is vice versa, pl.: mondjuk ha egy rebootban Shaft fehér lenne .

    És addig a női fölénnyel sincs bajom, amíg legalább egy férfinak adnak valami jelentős szerepet

     

    • Nagyon tetszik 1
  3. Nekem is eszembe jutott már, hogy a sisak hátsó része elég hasonló Kyllo-éhoz. És arra is gondoltam már én is, hogy nő lesz, remélem nem... az már lehet nekem is kivágná a biztosítékot woke ügyben, pláne ha minden főbb karakter nő lesz.

     

    3 órával ezelőtt, Dzséjt írta:

    És ez a maszk minden, csak nem nőies.

     

    Enfys Nest-é se volt az :D

    • Tetszik 1
  4. Szerintem abban mindnyájan megegyezhetünk, ha Bariss valóban meghalt akkor addig halott is marad amíg fel nem támad. :D

     

    Amúgy szerintem az halt meg biztosan, aki már 2x meghalt, mert az már ultragáz húzás ha valakit 2x visszacibálnak, olyan hülye csak nincs senki aki ezt meglépné.

    • Nagyon tetszik 4
  5. Szerintem ez nem az alap volt, hanem az út ami rávitte. Elvégre a többi padawannak is valószínűleg hasonlókat kellett kiállni a háború alatt, mégsem "kattantak" meg tömegesen. Az alap benne volt Barissban, ahogy Anakinban is, de ha nem lett volna háború lehet egyik sem sodródik át a Sötét oldalra sosem.

    • Nagyon tetszik 1
    • Tetszik 2
  6. 1 órával korábban, Darth Revan9 írta:

    Szerintem így gondolják: Na itt van egy új széria, meg kéne buktatni, kezdjük el a sárdobálást és a sz*rozást még időben, hogy a negatív visszhangkamra minél nagyobb legyen, lehetőleg még a bemutató előtt.

     

    Én ezekből nem néznék ki ilyen összetett gondolkodást :D

     

    35 perccel korábban, Yoda József írta:

    De a "kedvenceim" azok, akik szerint "olcsón néz ki, olyan mint valami fanfilm". Kérdem én, ha ez olcsó, akkor mégis mi lenne a megfelelő??? Ennyi alapján is szerintem százszor jobban néz ki, mint az eddigi SW sorozatok

     

    Ezt én is olvastam valahol még az első előzetesnél, hogy van fanfilm ami jobban néz ki, hát nem tudom, hogy ezek mit láttak vagy hogy látnak, de hagyjuk már... mondjuk alapvető probléma nemcsak SW-nél, hogy sokan már úgy vizslatják a filmeket, hogy milyen benne a CGI direkt arra fókuszálva. Sok olyan régi filmet megnézek a mai napig és tudom, látom, hogy kilóg a lóláb a látvány terén a korukból fakadóan is, mégis tudom élvezni a filmet, mert magával ragad ettől függetlenül is, de ha már alapból valaki arra görcsöl, hogy úristen, hogy néz ki persze, hogy találni fog benne hibát.

     

    Amúgy, ha valaki akkor én vagyok az aki ugrik a túltolt feminizmusra, woke, lmbtq meg egyéb f*szságra, de egyáltalán nem látom ezt benne a trailerek alapján

    • Nagyon tetszik 2
    • Tetszik 2
  7. 7 perccel korábban, kdani20 írta:

    Őt mindenesetre nem kínozták, hogy átprogramozzák. Az szerintem sokat számít. :DEddigi ismereteink szerint Vernestra börtönben sem volt, szóval azért nem teljesen lehet összehasonlítani. :D

     

    Na jó, de Barisson azután látszott miután lekoccolt, utána meg úgy tűnik nyugalomban éldegélt. Vagy Obi-t ugye a nagy meleg kezdte ki idő előtt Barisst meg a hideg:lol:

    • Vicces 1
  8. Nem olvastam még az összes HR könyvet, van valami oka, hogy ő 100+ évesen ilyen fitt és üde?

     

    Tales of the Empire

    Spoiler

    Mert most a TotE alapján Bariss tizenegypár év alatt is láthatóan öregedett.

     

  9. A TotE miatt eszembe jutott megnézni, hogy már hány inkvizítor tűnt fel a különböző művekben és kik azok. Aztán azzal szembesültem, hogy nem elég, hogy filoni átírta a könyvben játszódó eseményt, ahogy Ahsoka megszerzi az új fénykardkristályát, de képes volt egy teljesen másik inkvizítort használni?! :facepalm:

  10. 6 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

    Az biztos Bo-Katan? Miért hívná egy köztársasági nagykövet Bo-Katant aki szinte törvényen kívüli?

     

    Szerintem az egy általános segélyhívás volt széles frekvencián, Bo-Katan meg épp a közelben volt és fogta a jelet, az már más kérdés miért pont azt találták ki, hogy ő legyen az aki reagál.

    • Tetszik 1
  11. Szerintem genetikailag módosított klónok, mert meg is kutyulták őket meg "másolatok" is. Boba csak szimplán klón, mert nem kutyulták meg, viszont másolat. SW-ből nem jut eszembe példa, de genetikailag módosított ember például Amerika kapitány, mert ő az eredeti, viszont meg van kutyulva a genetikája.

    • Tetszik 2
  12. Valamikor megnézem majd, de a 2 3 nekem sem volt maradandó élmény, alig emlékszem bármire belőlük. A 2ből a késdobálós harc tetszett, meg talán  a vége rémlik, a 3-ból meg csak Halle Berry :D

×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.