Ugrás a kommentre

M.Laci

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    699
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

  • Győztes napok:

    2

Hozzászólások

  1. 1 órával korábban, Darth Cupsy írta:

    Látom nem sikerült megérteni amit írtam, azért van meg SD-n, hogy ha idézni akarok valamiből, vagy valamire rákeresni akkor meg legyen, gyorsan meg tudjam nézni, erre a célra meg mindegy hogy néz ki, ha magát a filmeket, sorozatokat önmagukért akarom nézni azt én is HD-ban teszem, de HD-ban nem fogok folyamat tárolni több 100 gigát a gépemen. Amúgy most akkor FullHD-ről vagy UHD-ről beszélsz a 2 nem ugyanaz.

    Na, látom, az se ment át, amit én írtam. :lol2:

    Egy sd ugyanolyan szar fhd-n, mint egy fhd 4k-n. Meg nekem tök mindegy, hogy milyen formátumban tárolod a filmjeid. Fhd-ban sem tart tovább keresgélni, mint sd-ben, de lelked rajta. Én vagyok az utolsó, aki meg akarja neked mondani, hogy miben tárold. ;)

     

     

    3 órával ezelőtt, Ody Mandrell írta:

    Nekem mind megvan BD-n. :D

    A filmek nekem is br-ben vannak meg. A sorozatok nincsenek meg. Azokat nem is tervezem megvenni, hacsak nincs rajtuk legalább magyar felirat.

    • Nem értek egyet 1
  2. 53 perccel korábban, Brodie írta:

    A TCW, Rebels és Resistance részeit én csak egyszer láttam, utána törlöm.

    Az élőszereplős sorozatoknál mindenképpen meg fogom venni a BD kiadást, csak félek, hogy ez jelentős csúsztatással fog megtörténni még az amcsiknál is, addig pedig a vinyót fogják terhelni. :) 

    A resistance nálam helyet nem foglal. Megnéztem az első 5-6 epizódot, majd pedig töröltem, mert valahogy nem érdekelt a dolog. A másik kettő fent van, nem törlöm őket, mert imádom és vannak történetek, amik újra és újra le tudnak nyűgözni. Mind a tcw-ben, mind a rebelsben vannak olyan részek, amik képesek sokadik nézésre is katartzist okozni.

  3. 31 perccel korábban, Brodie írta:

    Szerintem ez inkább csak "foglaló", mint tény, hogy meg is valósul. Simon Kinberg tudna erről mesélni.

    A többivel pedig maximálisan egyetértek. Részemről jöhetne még több is. :D 

    Az a baj, hogy kevés lesz a tárolókapacitás a pc-men. :D Foglalja a helyet a tcw és a rebels. A mandi még biztosan ráfér, na de a kenobi és a casian már bajosan. :D

    • Vicces 3
  4. 5 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

    Abramsék kijelentették nem lesz CGI Leia. Erre Jason: "CGI Leia Organa in The Rise of Skywalker!" :lol: Szerintem a sith relikvia amit találtak anno Rey szülei, az "fertőzhette" meg a lányt és ebből gondolhatják, hogy Palpatine leszármazottja. 

     

    Amúgy ezek a spoilerek tényleg nyugtalanítóak. 

    Ezek össze-vissza találgatnak. Figyeljétek meg, a film köszönő viszonyban sem lesz ezekkel az ötletelésekkel.

    Az első komolyabb spoiler szerintem a film zenéjét tartalmazó cd track listája lesz.

    • Tetszik 2
  5. Hát, ha nem jön br-en, akkor marad a torrent. Nekem így olcsóbb, pedig ha tényleg jól sikerül a sorozat, szívesen áldoznék rá.

     

    Egyénként nem értem ezt a dvd mizériát. Elmegyek a boltba és már lassan fhd tv-t sem kapok, mert mindenhol 4k van, erre meg ez a nyomorult pro video dvd-t ad ki. Ezeknek valami probléma lehet a toronyban.

  6. 2 órával ezelőtt, Pildi írta:

    Nagyon jó felvetés! Egyértelműen az lenne a legjobb, ha sehová sem kellene menni, mert az emberiség ki tudna alakítani egy még hosszú távon is fenntartható életmódot. A kibocsátást nem tudjuk visszaszorítani, még szintertani se nagyon, akkor meg kellene próbálni felhasználni értelmesen, ezáltal kivonni a légkörből. Nem tudom, hogy lenne ez lehetséges, egyáltalán nem értek hozzá, de lehet több értelme lenne, mint azt fejleszteni, hogy lehet még jobb kamerája a mobiloknak.

     

    Ha van ilyen, akkor terjeszteni kellene, de sürgősen. Ezerszer jobb lenne, mint bármilyen atomerőmű.

    Atomerőmű maradhat. Inkább a fosszilis energiahordozókkal működő erőművekkel (szén, földgáz, kőolaj) van probléma.

     

    Az atomenergia veszélyei igencsak el vannak túlozva. A részletekbe most nem mennék bele, csak egy kis érdekesség. Pár évvel ezelőtt voltam Székesfehérváron egy TTT előadássorozaton (TTT = Tényeket Tisztelők Társasága). Ott egy atomfizikus előadásában mutatta meg, hogy egy darab feketekőszénben mennyi radioaktivitás is halmozódik fel. A Geiger-Müller számláló erősebben csipogott, mint az ugyanekkora 235-ös urántól. Ezt a feketekőszént elégetve rengeteg radioaktív anyag jut a légkörbe.

    • Nagyon tetszik 1
  7. 27 perccel korábban, mui-ruy írta:

    Egyelőre azért imádkozzunk, hogy a 9. rész is kijöjjön itthon Blu-ray-en! Bár még messze van jövő április, de ha a ProVideo-ról van szó (Disney hazai házimozis forgalmazó) sajnos semmi sincs kőbe vésve.

    Csodálkoznék, ha nem jönne ki, ha már a Solo is kijött és azzal sem lőttek bakot.

    • Tetszik 1
  8. 9 perccel korábban, Bence1997 írta:

    Nálunk 2021 ig torrent lesz.

     

    Kifogják, de én olyat pletykákat hallottam, hogy a Disney a streaming et részesíti előnyben - mivel digitálisan meg lesz az embereknek ja és havonta fizetnek majd x dollárt, így akár a Mandi első évadja 2020 végén vagy akár 2021 ben érkezik bd/dvd n.

    Az nem baj, ha később jön ki, csak jöjjön.

  9. 14 perccel korábban, Bence1997 írta:

    A Disney+ heti epizódokban gondolkodik és nem teljes évadokban! :)

    Nálunk torrente lesz az elsődleges forrás vagy lesz disney+? Illetve lenne még egy kérdésem, akik a br kiadásokra jobban rálátnak, ezeket a sorozatokat vajon kiadják majd adathordozón is, akár nálunk is?

×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.