Ugrás a kommentre

mui-ruy

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    286
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Hozzászólások

  1. Látva mind a 8 részt, mostmár bátran mondhatom, hogy nekem eddig ez a kedvenc élőszereplős SW sorozatom. Én sem éreztem annyira lezárásnak az utolsó részt, de ez nem véletlen, hiszen szinte garanált a második évad. Kíváncsi leszek hova futtatja ki Filoni és csapata ezt az egész sztorit, és mikor akarja lezárni azzal a már bejelentett "Mandoverzum finálé" filmmel.

    • Nagyon tetszik 1
  2. Nekem valamiért sajna teljesen kiment a fejemből hogy most lesz a Star Wars Celebration. És BUMM, micsoda hírek jönnek velem szembe! Ahsoka teaser, Andor 2. évad dátum és 3 új film bejelentése??? Ráadásul személy szerint ezeknél nem is kívánhattam volna jobbat. Te jó ég! Ugyanis nekem az egyik kedvenc Legends korszakom a Dawn of the Jedi (James Mangold meg kiváló rendező), a Mandoverzum epikus lezárása mozifilmben nagyon jól hangzik, és a legnagyobb meglepetés: 15 évvel a Skywalker kora utáni film Daisy Ridley-vel? Ezt az életben nem gondoltam volna. Nem tántorítja el a Lucasfilmet a sok hangos sequel hater. Köszönöm!

    • Nagyon tetszik 3
    • Tetszik 2
  3. 12 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

    A Jedik Hajnala, a Régi Köztársaság Lovagjai, valamint a Hagyték lenne a legjobb -szerény véleményem szerint. A Dark Empire-rel kapcsolatban osztom azok álláspontját, akik a Star Wars szégyenfoltjának tartják. Annál lejjebb csak a f*stalicska Darth Vader kesztyűje és folytatásai vannak.

    Nekem annyira nem volt vele bajom mint sokaknak, de tény hogy enyhén szólva nem a legerősebb a Legendák képregények között. Szerinted van esély arra, hogy idővel mind megjelenhessen? Pl. idén a legtöbbet előjegyzett, aztán 2024-ben egy másik ebből a listából, és így tovább. Vagy itt most tényleg csak egy címre lesz esély? Persze már az is nagy szó ilyen árak mellett. Mindenesetre én a Thrawn és a Darth Bane trilógiák új kiadásait is előrendeltem, szóval amíg tudom, támogatom a Kánon kötetek mellett a Legendákat is.

    • Tetszik 1
  4. 19 perccel korábban, Darth Revan9 írta:

    Előjegyezhetők a következő Legendák képregények.

    A Jedik Hajnala

    https://www.szukits.hu/star-wars-legends-epic-collection-tales-of-the-jedi-vol-1

    A Régi Köztársaság Lovagjai

    https://www.szukits.hu/star-wars-legends-epic-collection-the-old-republic-vol-1

    Hagyaték

    https://www.szukits.hu/star-wars-legends-epic-collection-legacy-vol-1

    Sötét Birodalom

    https://www.szukits.hu/star-wars-dark-empire-trilogy-hc

     

    Egyelőre ez még csak tervezet, de nem ártana, ha minél többen előjegyeznétek. A legtöbb előjegyzést gyűjtő megjelenhet. Hajrá, előjegyzésre fel!

    Úristen, ez mind kéne! A Tales of the Jedi világa mindig nagyon megfogott, érdekes ez a kb. 25.000 évvel Yavin előtti időszak minden szempontból. Az Old Republic és a Legacy pedig közel áll a szívemhez, a Semic-es korszakban gyűjtöttem ezeket a füzeteket, akkor még csak két havonta jöttek ki, de mindig vártam a megjelenést. Végre teljes lehetne magyarul mindkét korszak. Dark Empire a negyedik a ranglistámon, de annak is örülnék persze. Nem tudnék dönteni, előjegyzem mind, aztán veszem amelyik jön.

    • Nagyon tetszik 1
    • Tetszik 1
  5. Én is szeretem a Jurassic World filmeket. Sőt a Fallen Kingdom amit a a közvélemény eléggé lehúzott, nekem a második kedvencem. És a zenéje is! Hallgassátok meg az Indoraptor sátáni témáját 0:48-tól Michael Giacchino vezényletében.

     

     

     

     

    • Nagyon tetszik 1
  6. Elképesztő trailer! A látvány, a koreográfia, a zene, ami még mindig a Sithek bosszúját idézi...imádom! Hogy én mennyiszer megnéztem régebben az összes Old Republic cinematic-ot. Legendák nosztalgia a köbön! És véletlen csupán, hogy éppen ezelőtt adtam le egy Szukitsos rendelést pár Legendák kötetre.

    • Tetszik 1
  7. A 3. rész nem tetszett, de a 4. most szerencsére visszahozta a lelkesedésem. Jó volt az akció Jabba palotájában. Apró érdekesség, hogy mikor Fennec elvágja a rácsot, azt a hangot hallani, mint amikor Anakin lefejezte Dookut. Nem tudom miért pont ezt a hangot használták újra ehhez a jelenethez. Az a 6 karú főző droid vicces volt a Grievous tábornok féle fegyverpörgetős technikájával. Boba kegyetlenül szétlőtte azt a motoros bandát a hajójával, akár egy ragadozó. Sok helyen olvastam hogy panaszkodtak, ez már nem az a menő Boba Fett, aki visszatért és darált a Mandalorianban. Hát itt a válasz, hogy attól még hogy van benne emberség és általában korrektségre törekszik, tud roppant kegyetlen is lenni még mindig. A harc a Sarlacc ellen is látványosra sikerült. "Szegény" nem fog többet senkit és semmit megzabálni. De a lényeg, hamarosan betoppan Din Djarin is!

    • Tetszik 2
  8. 20 órával ezelőtt, Whill írta:

    Nem is tudom, hogy volt-e már példa ilyen vokális soundtrackre (a Duel of the Fates-t kivéve).

    Az előzmény trilógiában elég sok a vokális zene a Duel of the Fates-en kívül is, de az azért mégiscsak más mint ez, más célt is szolgálnak. Másrészt míg Ludwig Göransson Boba Fett témájában csak hümmögnek, John Williams valódi szöveget, szanszkrit szavakat írt a kórus számára. A 3. részben van a legtöbb olyan zene amiben van vokál/kórus. Pl. ilyen a Grievous theme, Anakin's Dark Deeds vagy a Battle of Heroes is. Ja és ami még eszembe jutott a Marauders Arrive a Solo - Egy Star Wars történetből. Ott meg bolgár női vokalisták énekelnek.

    • Tetszik 1
  9. Nagyon tetszett az indítás. Számomra is szívmelengető volt a 2. epizód megidézése (Kamino, Geonosis). Boba Fett túlélését nagyjából így képzeltem el. A vizuális effektek ennél a sorozatnál is filmes szintet hoznak (nagyrészt az ILM dolgozott ezen is), ötletesek és követhetőek az akciók. A zene is betalált. Örülök hogy megtartották a Mandalorianban bevett szokást, hogy a rész végén concept artokat láthatunk. Érdekes volt látni a vízkeresést a Tatuinon, bár nem igazán tudom mik lehettek azok a gömbszerű dolgok amikben víz van. A homokszörnynél azt hittem elsőre hogy egy kisebb krayt-sárkányt fogunk látni, de nem, egy teljesen új lényt, ami elég kreatívan sikerült. Várom a folytatást!

    • Tetszik 4
  10. Ma végre elkezdtem olvasni a könyvet. A Jedik fénye az eddigi kedvenc kánon regényem, úgyhogy kíváncsi leszek. Van egy olyan érzésem hogy jó lesz!  Viszont amíg nem olvasom ki nem nagyon tervezek ide benézni, biztos ami biztos. :D

    Aztán majd jövök egy lényegre törő kis véleménnyel. Mindenkinek jó olvasást!

×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.