Ugrás a kommentre

DiO

Fórumtag
  • Összes hozzászólás:

    30
  • Csatlakozott:

  • Utolsó látogatás:

Hozzászólások

  1. 8 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

    @DiO nyugodj meg, és legalább csillagozd ki a csúnya szavakat. Sajnálom, hogy nem tetszett de nem tudunk vele mit tenni. :( 

    Nem mondom, hogy nem tetszett, de ez kell a népnek? Volt olyan, nem egy pillanat, hogy esküszöm majdnem sírtam magam , de attól függetlenül, nem vagyok boldog,! Youtube, reddit, sw.com, fórum szaga volt az egésznek. Miért? Mert vannak emberek akinek nem tetszett a TLJ? OK. Tegyük zárójelbe! Mert sír a net! Holott Rian munkája volt számomra a mérvadó! De nem, Retcon! Szitre mindent! Miért??? 

  2. Hát néha megáll az eszem. Gondoltam beleolvasok az magyar IGN komment szekciójába és konkrétan megállt az eszem. Úgy veszekednek az emberek a filmről, mintha már látták volna. WTF? Hogy tud valaki véleményt alkotni valamiről amit még nem is látott? De azért az a legszebb, hogy valaki beírta látta, neki nem tetszett, erre jön a válasz, ok ezért én sem nézem meg. Az igen. 

  3. 42 perccel korábban, Ody Mandrell írta:

    @DiO Valóban hasonlít kicsit de szerintem nem vészes. És ami a lényeg, ez a mostani jobb. :P 

    ÁÁÁÁÁÁÁÁ Imádom! Meg is van a ma esti program! Indiana Jones és a frigyláda fosztogatói. Innen is üzenném a mesternek, köszönjük, hogy egy ilyen nüansznyi zene meghozza az ember kedvét a filmhez.

    • Tetszik 1
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.