Ugrás a kommentre

Előrendelhető az Árulás


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

A The Old Republic sorozat első része, a Végzetes szövetség csak március 21-én fog megjelenni, de már előrendelhető a második rész, az Árulás is 10%-os kedvezménnyel, 2970 Ft-ért. Paul S. Kemp regénye május 9-én fog megjelenni, egyelőre nagyon úgy fest, hogy csak a kiadónál lehet majd megvásárolni. Addig is a képre kattintva bele tudtok olvasni.

 

Bekövetkezett az, amire mindenki régóta számított: a Birodalom megtámadta a Köztársaságot. A Sith Hadiflotta rajtaütött a Coruscanton, számtalan Jedi-lovagot megöltek, a Templomukat lerombolták. Azonban, bármennyire dicső is a győzelem, a támadás vezetője, Darth Malgus mégsem élvezheti ki azt. Megtudja ugyanis, hogy a korábban megkezdett béketárgyalás tovább folytatódik az Alderaanon. És Malgus szerint a béke a Birodalom végső pusztulását okozza.

 

A tárgyalás egyik résztvevője, Aryn Leneer Jedi-lovag, amikor megérzi mestere halálát, fájdalmában bosszút esküszik. Elhatározza, hogy visszatér a megszállt Galaktikus Fővárosba, és leszámol mestere gyilkosával. Csatlakozik Zeerid Korrhoz, akit alvilági üzletei vezetnek a Coruscantra, és együtt indulnak útnak. Ám nem csak a Sithek uralta bolygó rejt veszélyeket. Arynnak soha nem tapasztalt hevességű érzelmeivel is szembe kell néznie, hogy képes legyen beváltani esküjét.

 

tor.png

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.