Jump to content

Részletek a Scourge-ból


Recommended Posts

scourge.png Jeff Grubb új regénye, a Scourge áprlis 24-én fog megjelenni az USA-ban. Korábban már írtunk róla, de most hoztam belőle három rövid részletet is. A történet 19 évvel a yavini csata után játszódik. Ti kíváncsiak vagytok erre a regényre?

 

- A Jedi oda megy, ahol szükség van rá. – mondta Mander – A bátyád tudta ezt. Úgy tanítottam, ahogy nekem is tanították. Befejezem Toro feladatát, és ha tudom, igazságot szolgáltatok azoknak, akik felelősek a haláláért. Értékelném a segítséget. – Ránézett a bothanra. – Mindkettőtöktől.

 

Még egy homályos zagyvaság, a droid habozott.

- A hatalmas Zonnos azt akarja, hogy tudd, ha nem is találod meg a bátyját vagy túl késő már megmenteni, akkor is lesz egy szövetségesed az Anjiliacok között.

Zonnos megvárta, míg a droid befejezi, majd lustán kacsintott egyet és felnevetett. Egy pillanatra Manderben megfagyott a vér.

 

- A Hangot használtad? – kérdezte Reen.

- Mit? – kérdezett vissza Mander

- Tudod, a Hangot. Jedi humbug. Elme trükk. – Reen színpadiasan integetett a kezével. – Azt mondod neki, hogy “Le akarsz szállni azon a bolygón” vagy valami ilyesmi. Ő megteszi, mi meg lelépünk.

- Ez nem egészen így működik – mondta Mander.

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information