Jump to content

Wedge Antilles lánya


Recommended Posts

Ne haragudjatok, hogy nem nagyon van mostanában frissítés, de jövő héten le kell adnom a szakdolgozatomat, szóval a héten be kell fejeznem és még ezen kívül több dolgozatot is meg kell írnom, zh-kat írok, stb. Izgalmas ez az utolsó félév. De már csak néhány hét…

 

Na, akkor ennyit rólam. laughing.gif Jöhetnek a hírek. Nem nagy eresztés, két könyves hír. Az egyik nem is annyira könyves, mert a 135. Star Wars Insiderrel kapcsolatos. Tehát a júliusi (?) számban meg fog jelenni Karen Miller legújabb novellája, melynek központi figurája Myri Antilles lesz. Myri korábban a Legacy of the Force sorozatban is szerepelt, valamint az Union című képregényben még kisbabaként. Ebben az új novellában már valamivel idősebb és a nyáron megjelenő Mercy Killben is fel fog tűnni, mint a Lidérc Osztag egyik tagja.

 

 

 

 

Read Karen Miller’s Myri Antilles short story that will appear in SW Insider 135 last night. Fun read, really dug it.
#SWEU
@
Darth_Duff

 

— StarWarsBooks (@DelReyStarWars)
április 12, 2012

 

 

Lehet, hogy már unjátok, de napvilágot látott még egy kis részlet a Scourge-ból. wink.gif

 

Mander elhátrált az üvegtől és kitisztította elméjét. Előtte az egyik felderítőhajó lassan irányt változtatott az égen. Az elméjével megérintette és elhúzta tőlük. A levegőnél is könnyebb jármű otthagyta őket, de a droid vezető tovább túráztatta a hajtóműveit, hogy megtisztítsa az épületet.

- A méret nem számít – morogta Mander.

- De a tehetetlenség elég zavaró.

 

 

Teljes cikk megtekintése

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information