Ugrás a kommentre

Támogatnád az oldalt?


Ody Mandrell

Ajánlott hozzászólás

Alább a Jedirend.com adminjának felhívását olvashatjátok. Csak a félreértések elkerülése végett szerettem volna ezt tisztázni. - Ody Mandrell

 

Rengeteget gondolkodtam, hogy megírjam-e ezt a bejegyzést, de mivel már nagyon szorítanak a határidők és nincs más esélyem, a ti segítségeteket kérem.

 

Az oldal immár három és fél éve szállítja a híreket a magyar rajongóknak. Szerencsére az aktivitás is szépen lassan növekszik, egész jó kis társaság kezd kialakulni.

 

Biztos észrevettétek már, hogy az oldal tetejéről eltűnt a google reklám, ezt inkább nem részletezném – részben ezért vagyok kénytelen így segítséget kérni tőletek. Az oldalt én egyedül vezetem (persze néha kapok segítséget), írom a híreket, csinálom a technikai dolgokat, stb. Egy egyszerű egyetemista vagyok, akinek nincs semmilyen bevételi forrása, főleg így a diplomázás előtti hónapokban.

 

A domain és a tárhely sajnos nincs ingyen. De ezért cserébe szinte 100%-ban elérhetőek vagyunk, nincsenek különféle villogó, idegesítő reklámok, és nekem akármilyen technikai segítség kell, az ügyfélszolgálatosok rögtön segítenek. A fizetési határidő egyre közeledik, és reménykedtem benne, hogy majd a google reklámok segítségével ezt sikerül kiegyenlíteni, de nem így lett. Jövő hét hétfőn be kéne fizetnem a következő egy éves díjat, mert ha ezt nem teszem meg, az oldal nem fog tovább működni. Tudom, hogy az utolsó pillanatban mondom ezt, de tényleg eddig élt bennem a remény, hogy a semmiből az ölembe pottyan több ezer forint. De nem így lett.

 

Ezért szeretném a segítségeteket kérni, hogy az oldal továbbra is zökkenőmentesen működhessen. PayPalon keresztül tudtok utalni nekünk, nem kell itt nagy összegekre gondolni, sok kicsi sokra megy. Ehhez csak annyit kell tennetek, hogy a jobbra lévő Donate gombra kattintotok, és beírtok egy összeget (ehhez szükség van PayPal fiókra). Előre is nagyon szépen köszönök mindenfajta segítséget. És ha megmarad az oldal, akkor igyekszem tartani, illetve még inkább növelni a színvonalat.

 

 

 

Teljes cikk megtekintése

Szerkesztve: - Ody Mandrell
A hozzászólás linkje
Oszd meg ezeken az oldalakon:

Vendég
Ez a téma zárva van.
  • Jelenlévő felhasználók:   0 felhasználó

    • Egy regisztrált felhasználó sincs ebben a topikban.
×
×
  • Új tartalom hozzáadása az alábbi témákban...

Fontos információ
A webhely használatával elfogadod és egyetértesz a fórumszabályzattal.